Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wiesław Ogrodnik: Wygram w I turze
14240
M21W2
3 września 2018r. o 17:14
Fobiak , - odpowiem na wszystkie pytania jakie do mnie skierowałeś za kilka godzin - mam pilny wyjazd , nie wiem skąd masz wiedzę że jestem za granicą ?.

Dopisane 03.09.2018r. o godz. 17:14:

Fobiak , za granicą byłem w 1990 r. w RFN przepracowałem w warsztacie samochodowym trzy miesiące aby zarobić na samochód potrzebny w związku z działalnością gospodarczą w Polsce . Juncie Wojskowej pod dowództwem Jaruzelskiego po wprowadzeniu Stanu Wojennego udało się przy udziale Wojska , Milicji , ZOMO , ORMO i pozostałych Służb Bezpieczeństwa rozbić Solidarność , a w 1982 Sejm PRL-u zdelegalizował Solidarność . O opozycji antykomunistycznej przeczytasz tu -- http://teatrnn.pl/leksykon/artykuly/czerwiec-1989-opozycja-polityczna-w-latach-19851988/
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14593
#klucznick nieaktywny
3 września 2018r. o 17:48
buhachachachaaa w pierwszej turze,a to dobre,a nachodzców z czarnego lądu co to gwałcić i mordować będą zaraz po wyborach?
2161
#fobiak nieaktywny
3 września 2018r. o 20:08
M21W2 napisał(a): Fobiak , - odpowiem na wszystkie pytania jakie do mnie skierowałeś za kilka godzin - mam pilny wyjazd , nie wiem skąd masz wiedzę że jestem za granicą ?.Dopisane 03.09.2018r. o godz. 17:14:Fobiak , za granicą byłem w 1990 r. w RFN przepracowałem w warsztacie samochodowym trzy miesiące aby zarobić na samochód potrzebny w związku z działalnością gospodarczą w Polsce . Juncie Wojskowej pod dowództwem Jaruzelskiego po wprowadzeniu Stanu Wojennego udało się przy udziale Wojska , Milicji , ZOMO , ORMO i pozostałych Służb Bezpieczeństwa rozbić Solidarność , a w 1982 Sejm PRL-u zdelegalizował Solidarność . O opozycji antykomunistycznej przeczytasz tu -- http://teatrnn.pl/leksykon/artykuly/czerwiec-1989-opozycja-polityczna-w-latach-19851988/

ale ja nie chce opracowan ogolnych, interesuje mnie tylko boleslawiec i kozlow
ty sie najlepiej orientujesz to opisz jak to bylo z ta solidarnoscia u nas. gdynsk i warszawke zostaw tym co chca poznac prawde
~~Miedziana Irezyna niezalogowany
3 września 2018r. o 23:25
"Wiesław Ogrodnik: Wygram w I turze". Dla mnie buta i arogancja. Stawiam jednak na IMPULS MIASTA. Z tego co jest mi wiadomym tylko oni rozpędzą prezesów o przepraszam- pozwolą odejść im na zasłużone emerytury. Zresztą jutro o 18 Impuls ma chyba BOKU lub w Forum jakieś otwarte spotkanie . Na pewno będę.
3 września 2018r. o 23:35
~~Miedziana Irezyna napisał(a): "Wiesław Ogrodnik: Wygram w I turze". Dla mnie buta i arogancja. Stawiam jednak na IMPULS MIASTA. Z tego co jest mi wiadomym tylko oni rozpędzą prezesów o przepraszam- pozwolą odejść im na zasłużone emerytury. Zresztą jutro o 18 Impuls ma chyba w BOKU lub w Forum jakieś otwarte spotkanie . Na pewno będę.
i jeszcze myślę, że lokalne media też się pojawią chociaż zachowują się jak na razie bardzo powściągliwie. Taki ruch poparcia Małkowskiego a na bolcu cisza. Hmmm pewnie nie zauważyli,
3 września 2018r. o 23:39
~~Miedziana Irezyna napisał(a):
~~Miedziana Irezyna napisał(a): "Wiesław Ogrodnik: Wygram w I turze". Dla mnie buta i arogancja. Stawiam jednak na IMPULS MIASTA. Z tego co jest mi wiadomym tylko oni rozpędzą prezesów o przepraszam- pozwolą odejść im na zasłużone emerytury. Zresztą jutro o 18 Impuls ma chyba w BOKU lub w Forum jakieś otwarte spotkanie . Na pewno będę.
i jeszcze myślę, że lokalne media też się pojawią chociaż zachowują się jak na razie bardzo powściągliwie. Taki ruch poparcia Małkowskiego a na bolcu cisza. Hmmm pewnie nie zauważyli,
choć jak tu nie zauważyć setek balonów.
~Biały Suchodrzew niezalogowany
4 września 2018r. o 7:01
Ten cały "Impuls ..." też jest jak te balony - nadęty a w środku pusty !
~Miodowy Kroplik niezalogowany
4 września 2018r. o 7:48
Atakują Impuls. Dobrze, ☺️widać w ratuszu s. raczka.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.