Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski prezentuje swój program
~~Ciemnobursztynowy Judaszowiec niezalogowany
10 września 2018r. o 9:24
IMPULS MIASTA prawdziwie niezależny Komitet Wyborczy finansuje się z ciężko zarobionych pieniędzy swych członków a pozostałe komitety wyborcze??? Chylę czoło przed taką inicjatywą mieszkańców naszego Miasta.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Cyklamenowa Tunbergia niezalogowany
10 września 2018r. o 11:55
Nic mnie tak nie wkurza jak robienie kampanii za publiczne pieniądze. Np. zdjęcie Przybylskiego bezpartyjnego z PeŁo na przebudowywanym rondzie od strony Kruszyna. Mam nadzieję, że ludzie rozumieją jakie to świństwo!
~~Ceglastobrązowa Metasekwoja niezalogowany
10 września 2018r. o 12:01
~~Ciemnobursztynowy Judaszowiec napisał(a): IMPULS MIASTA prawdziwie niezależny Komitet Wyborczy finansuje się z ciężko zarobionych pieniędzy swych członków a pozostałe komitety wyborcze??? Chylę czoło przed taką inicjatywą mieszkańców naszego Miasta.
Partie polityczne;PO,SLD,PIS finansowane są z budżetu państwa-czyli naszych podatków.Bezpartyjni Samorzadowcy i partie prezesów finansują się z wysokich apanaży i nagród w spółkach komunalnych oraz radach nadzorczych.Walka z nimi to walka Dawida z Goliatem na szczęście finał będzie optymistyczny.Popierajmy IMPULS MIASTA.
~~Siwawy Zimowit niezalogowany
10 września 2018r. o 12:08
Działania Małkowskiego są , przynajmniej tak się wydaje, pokrewne z działaniami ś.p. Darka Muchy i dlatego popieram inicjatywę Impuls Miasta z pełnym przekonaniem. Myślę, że chcąc zmian i polepszenia wydolności władz miasta musimy głosować na ten właśnie komitet. Chyba wszyscy słyszeli o zaangażowaniu radnego Muchy i o wspólnych przedsięwzięciach tych dwóch panów. Do wygranej Maćka Małkowskiego możemy doprowadzić tylko biorąc czynny udział w wyborach. Nie zapominajmy, że dotychczasowy układ popierany jest przez całą masę urzędników i ich rodziny. Przez lata trwania tego zamkniętego układu w ich świadomości zakorzeniło się przekonanie, że mają pracę tylko dzięki popieraniu "swojej władzy". Ludzie kochani uwierzcie w swoje umiejętności i fachowość.
~~Jasnobłękitny Kuflik niezalogowany
10 września 2018r. o 14:46
Przejrzałem internet..bo on przecież nie zapomina..program i wystapienie jakos do końca wycierpiałem.....i jak mam uwierzyć w słowa .Twórcy Impulsu....ze chce walczyc z układem w ktorym juz miał miejsce..korzystał. piastował stanowisko kandydował z Ziemi Bolesławieckie....to mam uwierzyc w nową jakość????Populizm ,populizm...i to słaby....
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka niezalogowany
10 września 2018r. o 14:59
~~Jasnobłękitny Kuflik napisał(a): Przejrzałem internet..bo on przecież nie zapomina..program i wystapienie jakos do końca wycierpiałem.....i jak mam uwierzyć w słowa .Twórcy Impulsu....ze chce walczyc z układem w ktorym juz miał miejsce..korzystał. piastował stanowisko kandydował z Ziemi Bolesławieckie....to mam uwierzyc w nową jakość????Populizm ,populizm...i to słaby....

Darek Mucha tez siedział w układzie. Małkowski był i widział co się tam wyrabia. Mógł sobie wybrać cieplutką posadkę z ramienia ZB na radnego albo ponowny start z tego ugrupowania. Zobaczył jednak że coś nie hallo i jest jak jest. Za to szacun i szacun że się nie sprzedał żadnej partii bo to łakomy kąsek dla nich taki ktoś kto generuje takie poparcie
~~Śliwkowy Sumak niezalogowany
10 września 2018r. o 15:29
Piszecie o zmianach poza szpitalem i paroma innymi sprawami Bolesławiec kwitnie. Jak ktos ma zaburzona perspektywę to niech sie przejedzie do Lwówka Gryfowa Zgorzelca i innych okolicznych miast. Chocby do takiej Jeleniej Góry. Potem wróci i zauważy że Pan Maciek może raczej co innego ma na myśli mówiąc o zmianach.
~~Kirowa Bylica niezalogowany
10 września 2018r. o 15:32
~~Śliwkowy Sumak napisał(a): Piszecie o zmianach poza szpitalem i paroma innymi sprawami Bolesławiec kwitnie. Jak ktos ma zaburzona perspektywę to niech sie przejedzie do Lwówka Gryfowa Zgorzelca i innych okolicznych miast. Chocby do takiej Jeleniej Góry. Potem wróci i zauważy że Pan Maciek może raczej co innego ma na myśli mówiąc o zmianach.

to prawda !
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza