~~Ciemnobursztynowy Judaszowiec napisał(a): IMPULS MIASTA prawdziwie niezależny Komitet Wyborczy finansuje się z ciężko zarobionych pieniędzy swych członków a pozostałe komitety wyborcze??? Chylę czoło przed taką inicjatywą mieszkańców naszego Miasta.Partie polityczne;PO,SLD,PIS finansowane są z budżetu państwa-czyli naszych podatków.Bezpartyjni Samorzadowcy i partie prezesów finansują się z wysokich apanaży i nagród w spółkach komunalnych oraz radach nadzorczych.Walka z nimi to walka Dawida z Goliatem na szczęście finał będzie optymistyczny.Popierajmy IMPULS MIASTA.
~~Jasnobłękitny Kuflik napisał(a): Przejrzałem internet..bo on przecież nie zapomina..program i wystapienie jakos do końca wycierpiałem.....i jak mam uwierzyć w słowa .Twórcy Impulsu....ze chce walczyc z układem w ktorym juz miał miejsce..korzystał. piastował stanowisko kandydował z Ziemi Bolesławieckie....to mam uwierzyc w nową jakość????Populizm ,populizm...i to słaby....
~~Śliwkowy Sumak napisał(a): Piszecie o zmianach poza szpitalem i paroma innymi sprawami Bolesławiec kwitnie. Jak ktos ma zaburzona perspektywę to niech sie przejedzie do Lwówka Gryfowa Zgorzelca i innych okolicznych miast. Chocby do takiej Jeleniej Góry. Potem wróci i zauważy że Pan Maciek może raczej co innego ma na myśli mówiąc o zmianach.