Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski prezentuje swój program
~~Kirowa Bylica niezalogowany
10 września 2018r. o 15:36
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a):
~~Jasnobłękitny Kuflik napisał(a): Przejrzałem internet..bo on przecież nie zapomina..program i wystapienie jakos do końca wycierpiałem.....i jak mam uwierzyć w słowa .Twórcy Impulsu....ze chce walczyc z układem w ktorym juz miał miejsce..korzystał. piastował stanowisko kandydował z Ziemi Bolesławieckie....to mam uwierzyc w nową jakość????Populizm ,populizm...i to słaby....

Darek Mucha tez siedział w układzie. Małkowski był i widział co się tam wyrabia. Mógł sobie wybrać cieplutką posadkę z ramienia ZB na radnego albo ponowny start z tego ugrupowania. Zobaczył jednak że coś nie hallo i jest jak jest. Za to szacun i szacun że się nie sprzedał żadnej partii bo to łakomy kąsek dla nich taki ktoś kto generuje takie poparcie

ale wcześniej wszystko było cacy.. i Impuls ..nie był potrzebny....nie kupuje tego!
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Karminowa Surfinia niezalogowany
10 września 2018r. o 16:54
~~Kirowa Bylica napisał(a):
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a):
~~Jasnobłękitny Kuflik napisał(a): Przejrzałem internet..bo on przecież nie zapomina..program i wystapienie jakos do końca wycierpiałem.....i jak mam uwierzyć w słowa .Twórcy Impulsu....ze chce walczyc z układem w ktorym juz miał miejsce..korzystał. piastował stanowisko kandydował z Ziemi Bolesławieckie....to mam uwierzyc w nową jakość????Populizm ,populizm...i to słaby....

Darek Mucha tez siedział w układzie. Małkowski był i widział co się tam wyrabia. Mógł sobie wybrać cieplutką posadkę z ramienia ZB na radnego albo ponowny start z tego ugrupowania. Zobaczył jednak że coś nie hallo i jest jak jest. Za to szacun i szacun że się nie sprzedał żadnej partii bo to łakomy kąsek dla nich taki ktoś kto generuje takie poparcie

ale wcześniej wszystko było cacy.. i Impuls ..nie był potrzebny....nie kupuje tego!

Według Ciebie Impuls powinien powstać natychmiast po ostatnich wyborach? Miasto jest totalnie zadłużone, większość inwestycji to kiełbasa wyborcza. Układ kupuje Bolesławian najczęściej tuż przed wyborami (likwidacja podatku od nieruchomości, bezpłatna komunikacja, obiekt nad bobrem za grube miliony dla kilkudziesięciu osób) itp.
Tymczasem takie ulice jak Łasicka, Żeromskiego czy pomniejsze jak np Saperska zapadają się stanowiąc realne zagrożenie. Saperska to wygląda jak opuszczona alejka w Czernobylu. Moim zdaniem obecne władze robią wszystko pod publiczkę lub dla wybranych. Remont małej uliczki przed ELITE w kierunku posiadłości Króla zdziwił nawet jej mieszkańców.
~Sinawa Maciejka niezalogowany
10 września 2018r. o 17:18
Surfinio, że też Ci się chce odpisywać członkowi układu :) Boi się (byli a) o stołek ot cała filozofia jego pisania. Zaraz pewnie napisze ze nie jest z układu. :D
~Perłowoszary Sundaville niezalogowany
10 września 2018r. o 17:35
Podatku za nieruchomość nie płacę dzięki Romanowi i dlatego głos oddam na Piotra.
~~Płoworuda Tygrysówka niezalogowany
10 września 2018r. o 17:49
~Perłowoszary Sundaville napisał(a): Podatku za nieruchomość nie płacę dzięki Romanowi i dlatego głos oddam na Piotra.

A ja to bym ten podatek zapłacił te kilkadziesiąt zl rocznie, ale wolałbym normalny szpital. No ale właśnie... tu widac jak się wygrywa wybory... da ludziom pare zł i siecieszą, a potem nie mają gdzie się leczyć.. Taki to elektorat ma Roman,,,
~~Kirowa Bylica niezalogowany
10 września 2018r. o 17:50
~Sinawa Maciejka napisał(a): Surfinio, że też Ci się chce odpisywać członkowi układu :) Boi się (byli a) o stołek ot cała filozofia jego pisania. Zaraz pewnie napisze ze nie jest z układu. :D

hahaha....to mnie rozbawiło ;).. .jak wieksza czesc programu.....wzorowanego na populistycznym programie parti rzadzacej.......zaoszczedzimy,rozwalimy,uklad,audyty,dla mlodych dla seniorów...dla szpitala.....dla kazdego coś miłego....a zdala od realiow..ale to przecież program na wybory..nie na real
~~Karminowa Surfinia niezalogowany
10 września 2018r. o 18:58
~Sinawa Maciejka napisał(a): Surfinio, że też Ci się chce odpisywać członkowi układu :) Boi się (byli a) o stołek ot cała filozofia jego pisania. Zaraz pewnie napisze ze nie jest z układu. :D

hahaha....to mnie rozbawiło ;).. .jak wieksza czesc programu.....wzorowanego na populistycznym programie parti rzadzacej.......zaoszczedzimy,rozwalimy,uklad,audyty,dla mlodych dla seniorów...dla szpitala.....dla kazdego coś miłego....a zdala od realiow..ale to przecież program na wybory..nie na real

Piszesz jak mawiał niejaki Rostowski(piniendzy niema i nie będzie) i okazało się, że kłamał. Ja nie mam już znajomych których dzieci nie wyjechały za granicę do pracy. Jeśli nic nie zrobimy a przynajmniej jeśli nie będziemy próbować , to za jakiś czas zostaną w Bolesławcu sami starcy. Mówisz populizm, to co nic nie planować nie próbować , niech karawana jedzie dalej? Niech tylko partia prezesów zarabia jak wielcy światowcy a reszta to ..uj d..upa i kamieni kupa. Sory ale to właśnie Ty głupoty wypisujesz.
17144
markir
10 września 2018r. o 19:13
~~Śliwkowy Sumak napisał(a): Piszecie o zmianach poza szpitalem i paroma innymi sprawami Bolesławiec kwitnie. Jak ktos ma zaburzona perspektywę to niech sie przejedzie do Lwówka Gryfowa Zgorzelca i innych okolicznych miast. Chocby do takiej Jeleniej Góry. Potem wróci i zauważy że Pan Maciek może raczej co innego ma na myśli mówiąc o zmianach.

to prawda !

g wno prawda , Bolesławiec ma i zawsze miał lepsze perspekywy i potencjał od innych okolicznych miejscowości i gdyby był zarządzany przez inne władze to żyło by sie tu o wiele lepiej
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo