~~Kirowa Bylica napisał(a): ~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a): ~~Jasnobłękitny Kuflik napisał(a): Przejrzałem internet..bo on przecież nie zapomina..program i wystapienie jakos do końca wycierpiałem.....i jak mam uwierzyć w słowa .Twórcy Impulsu....ze chce walczyc z układem w ktorym juz miał miejsce..korzystał. piastował stanowisko kandydował z Ziemi Bolesławieckie....to mam uwierzyc w nową jakość????Populizm ,populizm...i to słaby....
Darek Mucha tez siedział w układzie. Małkowski był i widział co się tam wyrabia. Mógł sobie wybrać cieplutką posadkę z ramienia ZB na radnego albo ponowny start z tego ugrupowania. Zobaczył jednak że coś nie hallo i jest jak jest. Za to szacun i szacun że się nie sprzedał żadnej partii bo to łakomy kąsek dla nich taki ktoś kto generuje takie poparcie
ale wcześniej wszystko było cacy.. i Impuls ..nie był potrzebny....nie kupuje tego!
Według Ciebie Impuls powinien powstać natychmiast po ostatnich wyborach? Miasto jest totalnie zadłużone, większość inwestycji to kiełbasa wyborcza. Układ kupuje Bolesławian najczęściej tuż przed wyborami (likwidacja podatku od nieruchomości, bezpłatna komunikacja, obiekt nad bobrem za grube miliony dla kilkudziesięciu osób) itp.
Tymczasem takie ulice jak Łasicka, Żeromskiego czy pomniejsze jak np Saperska zapadają się stanowiąc realne zagrożenie. Saperska to wygląda jak opuszczona alejka w Czernobylu. Moim zdaniem obecne władze robią wszystko pod publiczkę lub dla wybranych. Remont małej uliczki przed ELITE w kierunku posiadłości Króla zdziwił nawet jej mieszkańców.