~Staroróżowa Budleja napisał(a): W Układzie panika. Robili badania i im wyszło że Małkowski może mieć w pierwszej turze lepszy wynik od naszego dwuimiennego. Popłoch u nich nietęgi i nerwy. Urzędnicy wiedzą o czym pieszę.
Szef ma dylemat czy startować bo boi się przegranej. Będzie się chciał układać z Małkowskim ale z tego co wiem Maciej pokazał im palec.
somsiad napisał(a):~Staroróżowa Budleja napisał(a): W Układzie panika. Robili badania i im wyszło że Małkowski może mieć w pierwszej turze lepszy wynik od naszego dwuimiennego. Popłoch u nich nietęgi i nerwy. Urzędnicy wiedzą o czym pieszę.
Szef ma dylemat czy startować bo boi się przegranej. Będzie się chciał układać z Małkowskim ale z tego co wiem Maciej pokazał im palec.
Ale się uśmiałem z tych rewelacji. Ale dobrze że w nie wierzysz.
Oświecę Cię co nieco jedynym liczącym się kontrkandydatem jest Pan Ogrodnik.
Ale głosujcie na Małostkowskiego - podobno zlikwiduje też koncerty disco polo.
somsiad napisał(a):~Staroróżowa Budleja napisał(a): W Układzie panika. Robili badania i im wyszło że Małkowski może mieć w pierwszej turze lepszy wynik od naszego dwuimiennego. Popłoch u nich nietęgi i nerwy. Urzędnicy wiedzą o czym pieszę.
Ale się uśmiałem z tych rewelacji. Ale dobrze że w nie wierzysz.
Oświecę Cię co nieco jedynym liczącym się kontrkandydatem jest Pan Ogrodnik.
Ale głosujcie na Małostkowskiego - podobno zlikwiduje też koncerty disco polo.
~~Złotordzawy Kleome napisał(a): Pan Małkowski to jedyny sensowny kandydat. Mój głos ma. Moi znajomi również będą na Niego głosować.
somsiad napisał(a):~~Złotordzawy Kleome napisał(a): Pan Małkowski to jedyny sensowny kandydat. Mój głos ma. Moi znajomi również będą na Niego głosować.
Ja i moi znajomi nie.