Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski prezentuje swój program
~Staroróżowa Budleja niezalogowany
11 września 2018r. o 11:57
W Układzie panika. Robili badania i im wyszło że Małkowski może mieć w pierwszej turze lepszy wynik od naszego dwuimiennego. Popłoch u nich nietęgi i nerwy. Urzędnicy wiedzą o czym pieszę.
Szef ma dylemat czy startować bo boi się przegranej. Będzie się chciał układać z Małkowskim ale z tego co wiem Maciej pokazał im palec.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
18895
#somsiad nieaktywny
11 września 2018r. o 13:00
~Staroróżowa Budleja napisał(a): W Układzie panika. Robili badania i im wyszło że Małkowski może mieć w pierwszej turze lepszy wynik od naszego dwuimiennego. Popłoch u nich nietęgi i nerwy. Urzędnicy wiedzą o czym pieszę.
Szef ma dylemat czy startować bo boi się przegranej. Będzie się chciał układać z Małkowskim ale z tego co wiem Maciej pokazał im palec.

Ale się uśmiałem z tych rewelacji. Ale dobrze że w nie wierzysz.
Oświecę Cię co nieco jedynym liczącym się kontrkandydatem jest Pan Ogrodnik.
Ale głosujcie na Małostkowskiego - podobno zlikwiduje też koncerty disco polo.

<b> Dziennikarz to bardzo trudny zawód </b>
~~Karminowa Surfinia niezalogowany
11 września 2018r. o 13:07
somsiad napisał(a):
~Staroróżowa Budleja napisał(a): W Układzie panika. Robili badania i im wyszło że Małkowski może mieć w pierwszej turze lepszy wynik od naszego dwuimiennego. Popłoch u nich nietęgi i nerwy. Urzędnicy wiedzą o czym pieszę.

Ogrodnik pokazał palec wszystkim mieszkańcom stwierdzeniem, że wygra w I turze. No takiej arogancji nam potrzeba. Winszuję kandydata.
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka niezalogowany
11 września 2018r. o 13:18
somsiad napisał(a):

Przekręcanie nazwiska... godne zachowania trolli układu. Gratuluje prezydencie takich zwolenników. No ale cóż, przykład idzie od pana: "B... to palant" pamięta pan? Ludzie pamiętają i przypomną to jeszcze mimo że pana tuba propagandowa wycięła ten filmik z YT. W sieci nic nie ginie.
~~Złotordzawy Kleome niezalogowany
11 września 2018r. o 13:45
Pan Małkowski to jedyny sensowny kandydat. Mój głos ma. Moi znajomi również będą na Niego głosować.
18895
#somsiad nieaktywny
11 września 2018r. o 13:51
~~Złotordzawy Kleome napisał(a): Pan Małkowski to jedyny sensowny kandydat. Mój głos ma. Moi znajomi również będą na Niego głosować.

Ja i moi znajomi nie.

<b> Dziennikarz to bardzo trudny zawód </b>
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka niezalogowany
11 września 2018r. o 14:01
somsiad napisał(a):
~~Złotordzawy Kleome napisał(a): Pan Małkowski to jedyny sensowny kandydat. Mój głos ma. Moi znajomi również będą na Niego głosować.

Ja i moi znajomi nie.

jak masz głosować na Małkowskiego skoro ryj masz umoczony w korycie tak głeboko, że nawet na oczy nie widzisz. Zasysaj... jeszcze 40 dni :D
~~Czarnawa Żurawina niezalogowany
11 września 2018r. o 14:14
Ratusz wysunie jakiegoś leszcza na prezydenta i cały układ przeniesie się do Starostwa z starostą Romanem na czele.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza