Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski prezentuje swój program
~~Indygowa Sośnica niezalogowany
11 września 2018r. o 19:56
~~Złocistożółty Złocień napisał(a):
~~Indygowa Sośnica napisał(a):
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a):
somsiad napisał(a):
~~Złotordzawy Kleome napisał(a): Pan Małkowski to jedyny sensowny kandydat. Mój głos ma. Moi znajomi również będą na Niego głosować.

Ja i moi znajomi nie.

jak masz głosować na Małkowskiego skoro ryj masz umoczony w korycie tak głeboko, że nawet na oczy nie widzisz. Zasysaj... jeszcze 40 dni :D

A Małkowski nie jest umoczony w układzie ?On się z tego układu wywodzi i od nich się uczył a ze go usunęli jak nic nie znaczącego pionka z szachownicy to nie może tego przeżyć.Weż się pan panie Małkowski za jakaś uczciwa robotę i nie truj pan Du...y.Jak by mu zależało na mieście i mieszkańcach wystawił by ze swojej partii jakiegoś młodego i świeżego gościa ale to przecież on marzy i pragnie za wszelka cenę dochrapać się na prezydenta.Jakie to słabe i małostkowe.Na szczęście dla miasta i mieszkańców bez szans.

Pieski dwuimiennego głośno szczekają . Panika w ratuszu to fakt

Od razu widać ze wyborcy pana M to Pisowcy wszędzie widza układ i powiązanie z ratuszem.Akurat mieszkam w gminie i śmieję się z was troli mam własny biznes i rozum a nie tak jak wy pustostan i nadzieje jak każdy pusty nierób ze się dochrapie do fuchy państwowej.Pisze prawdę ze pan M wywodzi się z tego układu i jakoś nikt się do tego nie odniósł tylko od razu atak ze jestem ratuszowy.Fajnie patrzeć na takich troli którzy liczą na drapane a nie na uczciwa prace.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Złocistożółty Złocień niezalogowany
11 września 2018r. o 19:59
Ja jestem antyPISowcem i bede głosował na pana Maćka, moi znajomi i rodzina tez . Swoją drogą nie znam nikogo kto opowiada sie za obecnym prazydentem.
~~Indygowa Sośnica niezalogowany
11 września 2018r. o 20:59
~~Złocistożółty Złocień napisał(a): Ja jestem antyPISowcem i bede głosował na pana Maćka, moi znajomi i rodzina tez . Swoją drogą nie znam nikogo kto opowiada sie za obecnym prazydentem.

No to już nie moja wina ze znasz tak mało ludzi.A jak piszesz pan Maciek uczył się od najlepszych czyli od tych których teraz chce obalić .I ciągle liczysz na jakąś zmianę?Dlaczego ciągle siedział w powiecie skoro tyle mu się nie podoba mógł jak prawdziwy facet zrezygnować ale kasa a to jest najważniejsze on jest taki sam jak obecni a rożni ich tylko to ze jest młodszy.
~~Karminowa Surfinia niezalogowany
11 września 2018r. o 21:14
~~Złocistożółty Złocień napisał(a): Ja jestem antyPISowcem i bede głosował na pana Maćka, moi znajomi i rodzina tez . Swoją drogą nie znam nikogo kto opowiada sie za obecnym prazydentem.

No to już nie moja wina ze znasz tak mało ludzi.A jak piszesz pan Maciek uczył się od najlepszych czyli od tych których teraz chce obalić .I ciągle liczysz na jakąś zmianę?Dlaczego ciągle siedział w powiecie skoro tyle mu się nie podoba mógł jak prawdziwy facet zrezygnować ale kasa a to jest najważniejsze on jest taki sam jak obecni a rożni ich tylko to ze jest młodszy.

Gdyby zrezygnował nie miałby takiej wiedzy jak ma teraz. Nieobecni wszak nie mają głosu.
~~Czarnawa Żurawina niezalogowany
11 września 2018r. o 21:29
~~Karminowa Surfinia napisał(a):

Gdyby zrezygnował nie miałby takiej wiedzy jak ma teraz. Nieobecni wszak nie mają głosu.
W powiecie był radnym zawsze w opozycji do układu,zgłosil 50 interpelacji,krytykujacych poczynania władzy,najwięcej z radnych.
~~Rdzawozłota Azalia niezalogowany
11 września 2018r. o 21:40
Coraz większy hejt na Macieja jest wprost proporcjonalny do s.ra.cz.ki jaka panuje w ratuszu. Macieju, nie przestawać! za grzywę i do ziemi z nimi! Nawet nie wiesz jakie masz popracie!
~~Czarnawa Żurawina niezalogowany
12 września 2018r. o 8:40
WICE PREZYDENT FILIPOWICZ od ROMANA szefem Miejskiej Komisji Wyborczej!!!
~~Bladozielony Kalocefalus niezalogowany
12 września 2018r. o 9:03
~~Czarnawa Żurawina napisał(a): WICE PREZYDENT FILIPOWICZ od ROMANA szefem Miejskiej Komisji Wyborczej!!!

Demokrancja bua cha cha .Szkoda że sam prezes nie zatwierdza kto może a kto nie .