Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski prezentuje swój program
~~Karminowa Surfinia niezalogowany
11 września 2018r. o 14:19
somsiad napisał(a):
~~Złotordzawy Kleome napisał(a): Pan Małkowski to jedyny sensowny kandydat. Mój głos ma. Moi znajomi również będą na Niego głosować.

złość
Ja i moi znajomi nie.

Socjologicznie ciekawe-tonący miast koła ratunkowego, za brzytwę chwyta.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Miedzianoczerwony Brokuł niezalogowany
11 września 2018r. o 14:31
somsiad napisał(a):
~Staroróżowa Budleja napisał(a): W Układzie panika. Robili badania i im wyszło że Małkowski może mieć w pierwszej turze lepszy wynik od naszego dwuimiennego. Popłoch u nich nietęgi i nerwy. Urzędnicy wiedzą o czym pieszę.
Szef ma dylemat czy startować bo boi się przegranej. Będzie się chciał układać z Małkowskim ale z tego co wiem Maciej pokazał im palec.

Ale się uśmiałem z tych rewelacji. Ale dobrze że w nie wierzysz.
Oświecę Cię co nieco jedynym liczącym się kontrkandydatem jest Pan Ogrodnik.
Ale głosujcie na Małostkowskiego - podobno zlikwiduje też koncerty disco polo.

Pan Ogrodnik faktycznie może zrobić bardzo dużo dla Bolesławca-rezygnując z kandydowania.
211
skorn
11 września 2018r. o 17:20
https://impulsmiasta.pl/program-dla-boleslawian/

<i>
~~Płoworuda Tygrysówka niezalogowany
11 września 2018r. o 17:48
skorn napisał(a): https://impulsmiasta.pl/program-dla-boleslawian/

Podoba mi się ten program. Przyznam że pierwszy raz w Bc widzę tak pełne opracowanie autorskie. Roman miał tylko spoty i plakaty. Poważny kandydat, dla mnie na plus. Doceniam że to obywatelski komitet mieszkańców a nie partyjny czy partii władzy i ze finansuje się ze swoich ciężko zarobionych pieniędzy. Jestem jaknajbardzij na tak
~~Szaroniebieska Kolczurka niezalogowany
11 września 2018r. o 18:13
skorn napisał(a): https://impulsmiasta.pl/program-dla-boleslawian/

Wygląda to sensownie , jeśli to zrealizuje można mówić o poprawie.
~~Jaskrawożółty Grzybień niezalogowany
11 września 2018r. o 19:04
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a):
jak masz głosować na Małkowskiego skoro ryj masz umoczony w korycie tak głeboko, że nawet na oczy nie widzisz. Zasysaj... jeszcze 40 dni :D

Za 40 dni impulsowi mocno się zdziwią gdy ich wódz odpadnie w pierwszej turze i postawi słoniki ale co najwyżej u siebie w ogródku. Albo w ambasadzie.
~~Indygowa Sośnica niezalogowany
11 września 2018r. o 19:30
somsiad napisał(a):
~~Złotordzawy Kleome napisał(a): Pan Małkowski to jedyny sensowny kandydat. Mój głos ma. Moi znajomi również będą na Niego głosować.

Ja i moi znajomi nie.

jak masz głosować na Małkowskiego skoro ryj masz umoczony w korycie tak głeboko, że nawet na oczy nie widzisz. Zasysaj... jeszcze 40 dni :D

A Małkowski nie jest umoczony w układzie ?On się z tego układu wywodzi i od nich się uczył a ze go usunęli jak nic nie znaczącego pionka z szachownicy to nie może tego przeżyć.Weż się pan panie Małkowski za jakaś uczciwa robotę i nie truj pan Du...y.Jak by mu zależało na mieście i mieszkańcach wystawił by ze swojej partii jakiegoś młodego i świeżego gościa ale to przecież on marzy i pragnie za wszelka cenę dochrapać się na prezydenta.Jakie to słabe i małostkowe.Na szczęście dla miasta i mieszkańców bez szans.
~~Złocistożółty Złocień niezalogowany
11 września 2018r. o 19:39
~~Indygowa Sośnica napisał(a):
somsiad napisał(a):

Ja i moi znajomi nie.

A Małkowski nie jest umoczony w układzie ?On się z tego układu wywodzi i od nich się uczył a ze go usunęli jak nic nie znaczącego pionka z szachownicy to nie może tego przeżyć.Weż się pan panie Małkowski za jakaś uczciwa robotę i nie truj pan Du...y.Jak by mu zależało na mieście i mieszkańcach wystawił by ze swojej partii jakiegoś młodego i świeżego gościa ale to przecież on marzy i pragnie za wszelka cenę dochrapać się na prezydenta.Jakie to słabe i małostkowe.Na szczęście dla miasta i mieszkańców bez szans.

Pieski dwuimiennego głośno szczekają . Panika w ratuszu to fakt
REKLAMAMrowka zaprasza