somsiad napisał(a):~~Złotordzawy Kleome napisał(a): Pan Małkowski to jedyny sensowny kandydat. Mój głos ma. Moi znajomi również będą na Niego głosować.
złość
Ja i moi znajomi nie.
somsiad napisał(a):~Staroróżowa Budleja napisał(a): W Układzie panika. Robili badania i im wyszło że Małkowski może mieć w pierwszej turze lepszy wynik od naszego dwuimiennego. Popłoch u nich nietęgi i nerwy. Urzędnicy wiedzą o czym pieszę.
Szef ma dylemat czy startować bo boi się przegranej. Będzie się chciał układać z Małkowskim ale z tego co wiem Maciej pokazał im palec.
Ale się uśmiałem z tych rewelacji. Ale dobrze że w nie wierzysz.
Oświecę Cię co nieco jedynym liczącym się kontrkandydatem jest Pan Ogrodnik.
Ale głosujcie na Małostkowskiego - podobno zlikwiduje też koncerty disco polo.
skorn napisał(a): https://impulsmiasta.pl/program-dla-boleslawian/
skorn napisał(a): https://impulsmiasta.pl/program-dla-boleslawian/
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a):
jak masz głosować na Małkowskiego skoro ryj masz umoczony w korycie tak głeboko, że nawet na oczy nie widzisz. Zasysaj... jeszcze 40 dni :D
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a):somsiad napisał(a):~~Złotordzawy Kleome napisał(a): Pan Małkowski to jedyny sensowny kandydat. Mój głos ma. Moi znajomi również będą na Niego głosować.
Ja i moi znajomi nie.
jak masz głosować na Małkowskiego skoro ryj masz umoczony w korycie tak głeboko, że nawet na oczy nie widzisz. Zasysaj... jeszcze 40 dni :D
~~Indygowa Sośnica napisał(a):~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a):somsiad napisał(a):~~Złotordzawy Kleome napisał(a): Pan Małkowski to jedyny sensowny kandydat. Mój głos ma. Moi znajomi również będą na Niego głosować.
Ja i moi znajomi nie.
A Małkowski nie jest umoczony w układzie ?On się z tego układu wywodzi i od nich się uczył a ze go usunęli jak nic nie znaczącego pionka z szachownicy to nie może tego przeżyć.Weż się pan panie Małkowski za jakaś uczciwa robotę i nie truj pan Du...y.Jak by mu zależało na mieście i mieszkańcach wystawił by ze swojej partii jakiegoś młodego i świeżego gościa ale to przecież on marzy i pragnie za wszelka cenę dochrapać się na prezydenta.Jakie to słabe i małostkowe.Na szczęście dla miasta i mieszkańców bez szans.