Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski prezentuje swój program
~Cyklamenowa Tunbergia niezalogowany
12 września 2018r. o 9:25
Nieważne, kto głosuje. Ważne, kto liczy głosy!
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Pomarańczowy Mikołajek niezalogowany
12 września 2018r. o 9:45
Czyli już wiecie na kogo z rzucicie winne po przegranej maćka.
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka niezalogowany
12 września 2018r. o 9:49
~Pomarańczowy Mikołajek napisał(a): Czyli już wiecie na kogo z rzucicie winne po przegranej maćka.

w komisji jest jedna osoba z Impulsu na szczęście. Przypilnuje! Nie bój się, nikt na nikogo winy zrzucac nie będzie, a MAciej wygra. Wydrukuj sobie tego posta.
~Jaskrawożółta Dabecja niezalogowany
12 września 2018r. o 9:49
Filipowicz - zastępca kandydata szefem od liczenia głosów na kandydata!!! Koniec świata!!!!
~Rudozłoty Omieg niezalogowany
12 września 2018r. o 9:57
Jednego wiceprezydenta dali do miejskiej komisji wyborczej, a drugą wiceprezydent do powiatowej. Grubo... No i kompletna degradacja urzędu wiceprezydenta.
~~Śliwkowy Sumak niezalogowany
12 września 2018r. o 10:03
A jak dla mnie Maćkowi sprzykrzyły sie zimowe jazdy do roboty do Świeradowa i chce trochę roboty za publiczny grosz w Bolesławcu to autokrata który ma mega parcie na władzę Przypomnijmy sobie sprawę z SP 4 i jego udział w rzadach P. romana. To kolejny karierowicz może torhce bardziej medialny ale karierowicz. W Polsce nigdy nie bedzie dobrze jak urzedy publiczne bedą płatne
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka niezalogowany
12 września 2018r. o 10:23
~~Śliwkowy Sumak napisał(a): A jak dla mnie Maćkowi sprzykrzyły sie zimowe jazdy do roboty do Świeradowa i chce trochę roboty za publiczny grosz w Bolesławcu to autokrata który ma mega parcie na władzę Przypomnijmy sobie sprawę z SP 4 i jego udział w rzadach P. romana. To kolejny karierowicz może torhce bardziej medialny ale karierowicz. W Polsce nigdy nie bedzie dobrze jak urzedy publiczne bedą płatne

A jak dla mnie za bardzo masz tyłek przyspawany do stołka i strach cię obleciał. Dodatkowo widać swędzą cię kieszenie na opłacenie grzywny w trybie wyborczym za pomówienia. A i jaki wstyd będzie jak się okaże kim jesteś ...
~~Kirowa Bylica niezalogowany
12 września 2018r. o 10:47
~~Śliwkowy Sumak napisał(a): A jak dla mnie Maćkowi sprzykrzyły sie zimowe jazdy do roboty do Świeradowa i chce trochę roboty za publiczny grosz w Bolesławcu to autokrata który ma mega parcie na władzę Przypomnijmy sobie sprawę z SP 4 i jego udział w rzadach P. romana. To kolejny karierowicz może torhce bardziej medialny ale karierowicz. W Polsce nigdy nie bedzie dobrze jak urzedy publiczne bedą płatne

grubo...;)
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo