Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Świder: Razem odzyskamy gminę
~Koralowa Azalia niezalogowany
29 września 2018r. o 13:05
"Potraficie judzic, pomawiać krytykowac" to zdanie akurat bardziej pasuje do zwolenników p. Joanny niż do zwolenników p. Burmistrza. Zresztą sama kandydatka się nie popisała. Wydaje opinię bez wysłchania racji dwóch stron...dziwne to. Bo choćby jako nauczyciel powinna o tym wiedziec rozstrzygając np.spory uczniowskie. Jaki to Burmistrz byłby z niej, gdy w sporach międzyludzkich słucha tylko jednej ze stron i na tej podstawie wydaje "wyrok" na dodatek pouczając o moralnosci. Mojego głosu p. Joanna nigdy nie dostanie. A dlaczego? Bo ją poznałam!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarawozielony Szczypiorek niezalogowany
29 września 2018r. o 13:19
Ok Azalio. Własnie o to chodzi. Napisałaś, że nie zagłosujesz na Panią Joannę i w porządku. Bo jeszcze podałaś uzasadnienie tej Twojej decyzji. Inni komentujący, w ogromnej większości, ograniczają się jednak jedynie pomówień, obelg i krytykanctwa. Niestety, "Jedna jaskółka wiosny nie czyni". Zresztą, ja też miałem okazję poznać p. Joannę i mam o niej zupełnie inną opinię niż Twoja. Dla mnie to osoba mądra, rozsądna, sprawiedliwa, uczciwa i pełna empatii. Do tego - jak to się teraz mówi - konsyliacyjna i specjalistycznie wykształcona. Ma wszelkie przymioty, by pełnić funkcję burmistrza. Moim zdaniem.
~Płomienisty Aster niezalogowany
29 września 2018r. o 13:23
Wszystkie te przymioty są nieprawdziwe, ludzie jej nie lubią za wiele, nie tylko za głos
29 września 2018r. o 13:30
A jacy ludzie Asterku? Ty i Twoi znajomi? No to sporo :) Są tacy którzy lubią i tacy, którzy nie lubią. Pani Joanna staje w rywalizacji o burmistrzostwo a nie w konkursie kto kogo lubi. Jest idealnym kandydatem do funkcji burmistrza, bo tenże ma zarządzać gminą w zgodzie z prawem i oczekiwaniami jej mieszkańców, a nie z własnym widzimisię. I nie czepiaj się timbre głosu p. Joanny, bo to niesmaczne. Pomyśl, jak byś się poczuł, gdyby wszyscy wkoło mówili, że jesteś np. gruby czy łysy...
29 września 2018r. o 13:33
O ho ho, sama o sobie tak mówi
~Koralowa Azalia niezalogowany
29 września 2018r. o 13:35
A dlaczego piszę? Bo obawiam się, ze wielu ludzi da się zwyczajnie oszukac na to tzw.dobre serce p. Joanny, ktora jest gotowa zabrac jednemu, by dac drugiemu-Temu, ktory glosniej krzyczy i udaje pokrzywdzonego, choc przez dziesiątki lat sam krzywdził...to nie jest sprawiedliwosc p. Joanno. Tak samo jak niesprawiedliwe jest szastanie obietnicami, ktorych pozniej sie nie spełnia...miłego weekengu :)
29 września 2018r. o 13:44
A Pani najbliżsi?
29 września 2018r. o 13:50
Ogólnikowość Twojego wpisu Azalio sprawia, że jest on zupełnie niewiarygodny. Kto, coś, komuś... Ot, widać, że masz w sobie żal, tylko nie wiesz, jak go uzewnętrznić. Idź na spotkanie z Panią Joanną i powiedz konkretnie dlaczego w Twojej opinii p. Joanna nie powinna być burmistrzem. Inaczej to tylko pomawiasz kandydatkę. Piszesz tu bowiem publicznie, a nie plotkujesz przy piwie ze znajomymi. Dawaj zatem konkrety, albo po prostu zamilknij. Inaczej sprowadzasz dyskusję o kandydatce do zwykłej pyskówki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy