~Koralowa Azalia napisał(a): Nie jestem anonimowa. Tylko czekam na spotkanie z p. Joanną. Wtedy usłyszy to wszystko ode mnie- poparte dowodami. A miłego weekendu życzę szczerze, nawet brudnej sałacie ;)
~~Czerwonobrązowy Szupin napisał(a):~Koralowa Azalia napisał(a): Nie jestem anonimowa. Tylko czekam na spotkanie z p. Joanną. Wtedy usłyszy to wszystko ode mnie- poparte dowodami. A miłego weekendu życzę szczerze, nawet brudnej sałacie ;)
A niby to w jakiej wiosce ma być to spotkanie z Panią Joanną.
~Koralowa Azalia napisał(a): A dlaczego piszę? Bo obawiam się, ze wielu ludzi da się zwyczajnie oszukac na to tzw.dobre serce p. Joanny, ktora jest gotowa zabrac jednemu, by dac drugiemu-Temu, ktory glosniej krzyczy i udaje pokrzywdzonego, choc przez dziesiątki lat sam krzywdził...to nie jest sprawiedliwosc p. Joanno. Tak samo jak niesprawiedliwe jest szastanie obietnicami, ktorych pozniej sie nie spełnia...miłego weekengu :)
~Koralowa Azalia napisał(a): "Potraficie judzic, pomawiać krytykowac" to zdanie akurat bardziej pasuje do zwolenników p. Joanny niż do zwolenników p. Burmistrza. Zresztą sama kandydatka się nie popisała. Wydaje opinię bez wysłchania racji dwóch stron...dziwne to. Bo choćby jako nauczyciel powinna o tym wiedziec rozstrzygając np.spory uczniowskie. Jaki to Burmistrz byłby z niej, gdy w sporach międzyludzkich słucha tylko jednej ze stron i na tej podstawie wydaje "wyrok" na dodatek pouczając o moralnosci. Mojego głosu p. Joanna nigdy nie dostanie. A dlaczego? Bo ją poznałam![/c
Zbyt dużo agresji. Na pieniądze trzeba zarobić a nie próbować je odebrać. Nie dziw się ,że ci zamknęli przedszkole skoro jesteś nie stabilny. Ktoś cię podpuszcza a ty kąsasz . Nie szukaj przyjaciół w śród wrogów i nie rób sobie wrogów z przyjaciół. Nie sztuka narobić sobie wrogów. Sztuka z tym żyć pośród nich.
~~Ceglastoróżowa Bergenia napisał(a):~Koralowa Azalia napisał(a): "Potraficie judzic, pomawiać krytykowac" to zdanie akurat bardziej pasuje do zwolenników p. Joanny niż do zwolenników p. Burmistrza. Zresztą sama kandydatka się nie popisała. Wydaje opinię bez wysłchania racji dwóch stron...dziwne to. Bo choćby jako nauczyciel powinna o tym wiedziec rozstrzygając np.spory uczniowskie. Jaki to Burmistrz byłby z niej, gdy w sporach międzyludzkich słucha tylko jednej ze stron i na tej podstawie wydaje "wyrok" na dodatek pouczając o moralnosci. Mojego głosu p. Joanna nigdy nie dostanie. A dlaczego? Bo ją poznałam![/c
Zbyt dużo agresji. Na pieniądze trzeba zarobić a nie próbować je odebrać. Nie dziw się ,że ci zamknęli przedszkole skoro jesteś nie stabilny. Ktoś cię podpuszcza a ty kąsasz . Nie szukaj przyjaciół w śród wrogów i nie rób sobie wrogów z przyjaciół. Nie sztuka narobić sobie wrogów. Sztuka z tym żyć pośród nich.
Oj Stasiu, Stasiu te baby cię wykończą. Nie dawaj się tak wypuszczać tej pani J... Ty pójdziesz do sądu a ona uda, że o niczym nie wie.
~Białoszary Rącznik napisał(a): Byle nie za długo bo rolnik szuka żony jest