Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Świder: Razem odzyskamy gminę
~~Brudna Sałata niezalogowany
29 września 2018r. o 13:50
~Miedziana Psianka napisał(a): A czy po wyborach JSwider będzie uczyć z Kazimierz Góra w szkole? A czy Leszek Socha z Zbigniew Mitera to jeden nauczyciel bezpieczeństwa a drugi etyki?

No to poziom tego pytania świadczy o pytającym.

Dno i wodorosty.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Koralowa Azalia niezalogowany
29 września 2018r. o 13:54
O! Jaki wysoki poziom wypowiedzi przedmówcy :)
~~Brudna Sałata niezalogowany
29 września 2018r. o 13:55
~Koralowa Azalia napisał(a): A dlaczego piszę? Bo obawiam się, ze wielu ludzi da się zwyczajnie oszukac na to tzw.dobre serce p. Joanny, ktora jest gotowa zabrac jednemu, by dac drugiemu-Temu, ktory glosniej krzyczy i udaje pokrzywdzonego, choc przez dziesiątki lat sam krzywdził...to nie jest sprawiedliwosc p. Joanno. Tak samo jak niesprawiedliwe jest szastanie obietnicami, ktorych pozniej sie nie spełnia...miłego weekengu :)

Nie życz nieszczerze, bo to aż skrzypi.

My wyborcy 12 lat dawaliśmy sie oszukiwać na tzw. dobre serce. I co? I mamy to co mamy. Nie kłam o P. Joannie. Jesteś anonimowym trollem. Siejesz zamęt. Ludzie nie powinni brać pod uwagę tych twoich kłamliwych wypocin.
~Koralowa Azalia niezalogowany
29 września 2018r. o 14:03
Nie jestem anonimowa. Tylko czekam na spotkanie z p. Joanną. Wtedy usłyszy to wszystko ode mnie- poparte dowodami. A miłego weekendu życzę szczerze, nawet brudnej sałacie ;)
~Szmaragdowy Bodziszek niezalogowany
29 września 2018r. o 14:46
Weźcie już przestańcie o tej Pani Joannie.
Normalnie Święta z Niej robicie.
Tak samo pcha się do koryta jak reszta bandy!
~Białoszary Rącznik niezalogowany
29 września 2018r. o 15:01
Dokładnie... Dobrze powiedziane. A wiadomo że polityka to jeden wielki syf, niezależnie od tego czy na poziomie gminy, województwa czy kraju
~Brudna Sałata niezalogowany
29 września 2018r. o 15:31
No i dobrze. Jak prawda to niech się broni. Jak kłamstwo to niech poda do sądu w trybie wyborczym. I tyle. Zniesławienie w czasie kampanii wyborczej sądzi się 24 godziny.
~Buraczkowa Aronia niezalogowany
29 września 2018r. o 19:00
Wszystko wiem tylko nie wiedziałem ze ten najgorszy krytyk P Joanny teraz ma na imię Henia
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza