~~Kirowa Bylica napisał(a):~Grafitowa Cebulica napisał(a): Ile tu naiwnych ludzi, aż się dziwię jak to czytam. Nie mówię, że obecny prezydent jest super, ale jak przyjdzie nowy, to co zrobi? Pozwalnia obecnych prezesów, posadzi swoich na stołki i znów będzie to samo. Każdy radny na początku kadencji myśli,że góry przeniesie, a potem.... i następne wybory.A tak pozatym Pan Małkowski zawsze lubił dużo mówić, często byle mówić...
w pazdzierniku 2017
chwalił prezydenta Piotra Romana ile się zmieniło:
" i mało tego moge powiedzieć ze miałek okazje i PRZYJEMNOSC" pracowania z Panem Prezydentem"
a dziś juz jest inaczej .....dykteryjki o babci z zagrzybionym mieszkaniem......o walce z układem ..o niemoralnych prpozycjach wiceprezydentury ..polgebkiem puszczonych......inny obraz..który prawdziwy???
~Rumiany Klon napisał(a): Ooo widać Czosneczek chce nam się ujawnić z imienia i nazwiska w trybie wyborczym w 24 h za pomówienia. Przypominam że p. Maciej jest oficjalnie zarejestrowanym kandydatem. Oj będzie wstyd za to "Nic nie robił" a i kaska dla PCK wpadnie...
~~Burgundowy Czosnaczek napisał(a):~Rumiany Klon napisał(a): Ooo widać Czosneczek chce nam się ujawnić z imienia i nazwiska w trybie wyborczym w 24 h za pomówienia. Przypominam że p. Maciej jest oficjalnie zarejestrowanym kandydatem. Oj będzie wstyd za to "Nic nie robił" a i kaska dla PCK wpadnie...
Poczytaj wcześniejsze wpisy cytuje,, był tylko wice i co mógł zrobić''
a tak nawiasem w Japoni seniorzy zadzierają z prawem żeby trafic do pierdla bo łatwiej się zyje. U nas dzięki PIS lada chwila tez tak będzie. Chetnie rozpocznę mam trochę chorob do wyleczenia w tym przewlekłych.
Zdrowo myslacy nie bojcie sie STRASZAKÓW.Przyjdzie dzień rozliczenia i wtedy zobaczymy . Nie pozwolcie przerwac rozkwitu Bolesławca -niestety to nam grozi jak nie pomożemy obecnemu Prezydentowi.
~~Burgundowy Czosnaczek napisał(a): No właśnie .Szpital jako przykład nieudolności władz będziesz zawiedziony bo to nie domena Prezydenta. O wskazanym szpitalu poczytaj opinie to sam tam nie pojdziesz i wrogowi nie polecisz czyli zostaje mi samoleczenie z czego korzystam
i liczę na piękną kampanię mojego Prezydenta z pożytkiem dla mieszkancow .
Pora spac wiec pozdrawiam .