Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Będę walczył o prezydenturę
~Zielonoszary Cyprysik niezalogowany
19 września 2018r. o 17:13
Masakra...przykro stwierdzić ale pana Małkowskiego nie da się słuchać...jeżeli ma się jakiekolwiek pojęcie to się wie jakie brednie gada...według mnie zero konkretów tylko nierealne farmazony...stracił pan mój głos...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Limonkowa Perowskia niezalogowany
19 września 2018r. o 17:16
Umówmy się Cyprysiku, nigdy go u ciebie nie miał, bo siedzisz w tym łajnie układu po uszy.
~~Sepiowa Krokosmia niezalogowany
19 września 2018r. o 17:16
~Zielonoszary Cyprysik napisał(a): Masakra...przykro stwierdzić ale pana Małkowskiego nie da się słuchać...jeżeli ma się jakiekolwiek pojęcie to się wie jakie brednie gada...według mnie zero konkretów tylko nierealne farmazony...stracił pan mój głos...

A jakie Panie Piotrze ma Pan pojecie?
~~Sepiowa Krokosmia niezalogowany
19 września 2018r. o 17:20
~~Niebieskawy Wiesiołek napisał(a):
~~Jasnoturkusowy Heliotrop napisał(a):
~Brązowopłowy Uczep napisał(a): A jak myślicie, dlaczego P.Roman jest prezydentem miasta od 16-tu lat?
Po prostu dobrze wykonuje swoją funkcję i utrzymuje trwałe poparcie mieszkańców
Ludzie potrafią docenić kompetencje i skuteczność oraz realne wyniki od pustych obiecanek.
Mój głos otrzyma Piotr Roman.

Odpowiedz jest prosta; bo zatrudnia w urzedach tyle pociotków, że za kazdymi wyborami starcza ich rodzinnych głosów na wygranie wyborów, to nie demokracja, to ekspansja ekonomiczna wymuszona kluczem zatrudnienia.

a podaj konkrety, chętnie poczytam.....

Ignorant
211
skorn
19 września 2018r. o 17:43
o ścieżkach rowerowych coś było?

<i>
~Grafitowa Cebulica niezalogowany
19 września 2018r. o 17:51
Ile tu naiwnych ludzi, aż się dziwię jak to czytam. Nie mówię, że obecny prezydent jest super, ale jak przyjdzie nowy, to co zrobi? Pozwalnia obecnych prezesów, posadzi swoich na stołki i znów będzie to samo. Każdy radny na początku kadencji myśli,że góry przeniesie, a potem.... i następne wybory.A tak pozatym Pan Małkowski zawsze lubił dużo mówić, często byle mówić...
~~Kirowa Bylica niezalogowany
19 września 2018r. o 18:15
~Grafitowa Cebulica napisał(a): Ile tu naiwnych ludzi, aż się dziwię jak to czytam. Nie mówię, że obecny prezydent jest super, ale jak przyjdzie nowy, to co zrobi? Pozwalnia obecnych prezesów, posadzi swoich na stołki i znów będzie to samo. Każdy radny na początku kadencji myśli,że góry przeniesie, a potem.... i następne wybory.A tak pozatym Pan Małkowski zawsze lubił dużo mówić, często byle mówić...

w pazdzierniku 2017

chwalił prezydenta Piotra Romana ile się zmieniło:

" i mało tego moge powiedzieć ze miałek okazje i PRZYJEMNOSC" pracowania z Panem Prezydentem"

a dziś juz jest inaczej .....dykteryjki o babci z zagrzybionym mieszkaniem......o walce z układem ..o niemoralnych prpozycjach wiceprezydentury ..polgebkiem puszczonych......inny obraz..który prawdziwy???
~~Niebieskawy Wiesiołek niezalogowany
19 września 2018r. o 18:20
~~Sepiowa Krokosmia napisał(a):
~~Niebieskawy Wiesiołek napisał(a):
~~Jasnoturkusowy Heliotrop napisał(a):
~Brązowopłowy Uczep napisał(a): A jak myślicie, dlaczego P.Roman jest prezydentem miasta od 16-tu lat?
Po prostu dobrze wykonuje swoją funkcję i utrzymuje trwałe poparcie mieszkańców
Ludzie potrafią docenić kompetencje i skuteczność oraz realne wyniki od pustych obiecanek.
Mój głos otrzyma Piotr Roman.

Odpowiedz jest prosta; bo zatrudnia w urzedach tyle pociotków, że za kazdymi wyborami starcza ich rodzinnych głosów na wygranie wyborów, to nie demokracja, to ekspansja ekonomiczna wymuszona kluczem zatrudnienia.

a podaj konkrety, chętnie poczytam.....

Ignorant

dlaczego mnie wyzywasz???????????

nie interesowały mnie plotki ale teraz przed wyborami widać ze tylko to się liczy
więc jak masz taką wiedzę to się podziel
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.