~Zielonoszary Cyprysik napisał(a): Masakra...przykro stwierdzić ale pana Małkowskiego nie da się słuchać...jeżeli ma się jakiekolwiek pojęcie to się wie jakie brednie gada...według mnie zero konkretów tylko nierealne farmazony...stracił pan mój głos...
~~Niebieskawy Wiesiołek napisał(a):~~Jasnoturkusowy Heliotrop napisał(a):~Brązowopłowy Uczep napisał(a): A jak myślicie, dlaczego P.Roman jest prezydentem miasta od 16-tu lat?
Po prostu dobrze wykonuje swoją funkcję i utrzymuje trwałe poparcie mieszkańców
Ludzie potrafią docenić kompetencje i skuteczność oraz realne wyniki od pustych obiecanek.
Mój głos otrzyma Piotr Roman.
Odpowiedz jest prosta; bo zatrudnia w urzedach tyle pociotków, że za kazdymi wyborami starcza ich rodzinnych głosów na wygranie wyborów, to nie demokracja, to ekspansja ekonomiczna wymuszona kluczem zatrudnienia.
a podaj konkrety, chętnie poczytam.....
~Grafitowa Cebulica napisał(a): Ile tu naiwnych ludzi, aż się dziwię jak to czytam. Nie mówię, że obecny prezydent jest super, ale jak przyjdzie nowy, to co zrobi? Pozwalnia obecnych prezesów, posadzi swoich na stołki i znów będzie to samo. Każdy radny na początku kadencji myśli,że góry przeniesie, a potem.... i następne wybory.A tak pozatym Pan Małkowski zawsze lubił dużo mówić, często byle mówić...
~~Sepiowa Krokosmia napisał(a):~~Niebieskawy Wiesiołek napisał(a):~~Jasnoturkusowy Heliotrop napisał(a):~Brązowopłowy Uczep napisał(a): A jak myślicie, dlaczego P.Roman jest prezydentem miasta od 16-tu lat?
Po prostu dobrze wykonuje swoją funkcję i utrzymuje trwałe poparcie mieszkańców
Ludzie potrafią docenić kompetencje i skuteczność oraz realne wyniki od pustych obiecanek.
Mój głos otrzyma Piotr Roman.
Odpowiedz jest prosta; bo zatrudnia w urzedach tyle pociotków, że za kazdymi wyborami starcza ich rodzinnych głosów na wygranie wyborów, to nie demokracja, to ekspansja ekonomiczna wymuszona kluczem zatrudnienia.
a podaj konkrety, chętnie poczytam.....
Ignorant