Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dlaczego w Bolesławcu nie chcą puścić filmu Kler ??

2900
#falco nieaktywny
27 września 2018r. o 23:50
durnowaty skorn znalazł sprzymierzeńca ...
no to cwaniaczki -gdzie ten jeden mój post gdzie bronię pedofili?

no kmioty -dlaczego jeden przestępca -pedofil ma mieć jawny nawet pesel a drugi ma mieć utajnione nawet nazwisko ?
bo jeden to nauczyciel czy ''betoniarz'' a drugi to klecha?
klasyfikujecie ich tylko jako przedstawicieli danej grupy zawodowej ?
no skornie -gdzie jedno nazwisko klechy z utajnionej listy?
widzisz jak wychodzi z ciebie zwykły dure.ń?
gdzie twój pesel?
nie rób z siebie idiot.y większego niż jesteś ...
coś mi się widzi że najgłośniej ze wszystkich krzyczysz ''łapać złodzieja'' ;) i zaczynam myśleć że masz w tym ukryty cel ...hahahahaha

Dopisane 27.09.2018r. o godz. 23:46:

~~Ciemnopopielata Gazania napisał(a):
falco napisał(a): głom.bie podaj tu jeden mój post gdzie bronię pedofilów

Bronisz pedofilów w każdym poście, gdzie stawiasz znak równości między pedofilami a duchownymi. Wmawiasz ludziom ze pedofilia to tylko Kościół. A pedofilia drogi falco występuje w każdym środowisku. Wśród betoniarzy też. Tylko nie zaprzeczaj :P

zapomniałem więc dopiszę ....
podasz jeden post gdzie stawiam ten ''znak równości''?
gdzie napisałem że ''pedofilia to tylko Kościół''?
być może wśród budowlańców są i tacy ale nie znam i nie czytałem ...
znasz taki przypadek -napisz - bo ja przykładami klechów mogę cię zasypać ...

Dopisane 27.09.2018r. o godz. 23:50:

wystarczą ci trzy na ''dobranoc''?

* ks. Marka B., niegdysiejszego wikariusza parafii Miłosierdzia Bożego w G. (diecezja zielonogórsko-gorzowska), który upił i wykorzystał seksualnie ministranta za co zainkasował 6 miesięcy pozbawienia wolności w zawieszeniu na 2 lata *

ks. dr. Dariusza K. z diecezji płockiej, byłego dyrektora diecezjalnego Papieskich Dzieł Misyjnych i sekretarza krajowego Papieskiej Unii Misyjnej, specjalizującego się też w molestowaniu seksualnym dorosłych już kleryków seminarium duchownego *

ks. Wojciecha P. ze zgromadzenia zakonnego księży palotynów. „Szukam młodego chłopaka do wspólnej zabawy. Szukam kogoś, kto lubi dominować, a nawet ostrzejsze klimaty. Uwielbiam obciągać i lizać wszędzie, od stóp w górę. Nie chcę analu” ? kusił uduchowiony wykładowca Wyższego Seminarium Duchownego, próbując uwieść niespełna 16-letniego.dzieciaka

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Ciemnopopielata Gazania niezalogowany
28 września 2018r. o 4:18
falco napisał(a):
znasz taki przypadek -napisz - bo ja przykładami klechów mogę cię zasypać

I tu wracamy do meritum. Nie podam ci nazwisk budowlańców-pedofili. Z tej prostej przyczyny że jak media, podają że Jan K. wykorzystywał nieletnią, raczej nie podają zawodu dewianta, gdy ten nie jest księdzem. Efekt jest taki że w odbiorze społecznym, pedofile to tylko księża. I to samo przesłanie ty nam przekazujesz. I czynisz to z pełną premedytacją, gdyż dobrze zdajesz sobie sprawę że pedofilia to znacznie więcej niż Kościół.
Każdy, powtarzam, każdy, kto próbuje ograniczyć tylko do Kościoła widzenie zagrożenia pedofilią, ten naraża nasze dzieci, dając ich rodzicom złudne wrażenie że inne obszary życia ich dzieci są bezpieczne. Ciekawe ile ofiar masz już na sumieniu. Mącisz w głowach rodziców już od lat. Ilu z nich straciło przez ciebie czujność? Bronili swoich dzieci przed klechami, a tymczasem jakiś budowlaniec miał używanie. I w dodatku miał ochronę mediów, że w razie czego, te nie ogłoszą jego zawodu.
Ktoś tu podawał statystyki że kilka lat temu w więzieniach siedziało 2800 pedofili, w tym jeden ksiądz. Ilu wśród nich było budowlańców? Stu? Dwustu? Skala tych, o których milczysz jest przeogromna. Więc dalej rób wodę z mózgów rodzicom. Tylko pytanie, jaki jest cel takiego działania? Dlaczego próbujesz rozmydlić problem pedofili-budowlańców?
Masz w tym jakiś swój, prywatny interes?
~~Cyklamenowy Dziurawiec niezalogowany
28 września 2018r. o 7:31
Kler nie jest o budowlańcach.
~~Białawoszary Oczar niezalogowany
28 września 2018r. o 8:37
~~Cyklamenowy Dziurawiec napisał(a): Kler nie jest o budowlańcach.

A szkoda, bo pedofilia wśród budowlańców to znacznie większy problem.
~~Szkarłatnoczerwona Piwonia niezalogowany
28 września 2018r. o 12:26
~~Karmelowa Lilia napisał(a):
~~Ruda Glicynia napisał(a):
skorn napisał(a):
~~Białawoszary Oczar napisał(a):
~~Brudny Wilec napisał(a): do zboczonego pasjonata i tak to nie dotrze dalej będzie się jarał czyjąś krzywdą

Bo pasjonat, z jakichś, powiedzmy że bliżej mi nie znanych powodów, próbuje nam wmówić że pedofilia = księża. Chce w ten sposób odwrócić uwagę społeczną od pedofili-nieksięży. Dlaczego tak robi? Co nim kieruje? Odpowiedzcie sobie sami.

Odwraca uwagę od swoich koleżków z budowy. A może i od siebie samego.
:D

:):):)

Kto to wie?kto wie?:D
~~Fiołkowy Ambrowiec niezalogowany
28 września 2018r. o 12:31
falco napisał(a): durnowaty skorn znalazł sprzymierzeńca ...
no to cwaniaczki -gdzie ten jeden mój post gdzie bronię pedofili?

no kmioty -dlaczego jeden przestępca -pedofil ma mieć jawny nawet pesel a drugi ma mieć utajnione nawet nazwisko ?
bo jeden to nauczyciel czy ''betoniarz'' a drugi to klecha?
klasyfikujecie ich tylko jako przedstawicieli danej grupy zawodowej ?
no skornie -gdzie jedno nazwisko klechy z utajnionej listy?
widzisz jak wychodzi z ciebie zwykły dure.ń?
gdzie twój pesel?
nie rób z siebie idiot.y większego niż jesteś ...
coś mi się widzi że najgłośniej ze wszystkich krzyczysz ''łapać złodzieja'' ;) i zaczynam myśleć że masz w tym ukryty cel o...hahahahaha
Dopisane 27.09.2018r. o godz. 23:46:
~~Ciemnopopielata Gazania napisał(a):
falco napisał(a): głom.bie podaj tu jeden mój post gdzie bronię pedofilów

Bronisz pedofilów w każdym poście, gdzie stawiasz znak równości między pedofilami a duchownymi. Wmawiasz ludziom ze pedofilia to tylko Kościół. A pedofilia drogi falco występuje w każdym środowisku. Wśród betoniarzy też. Tylko nie zaprzeczaj :P

znasz taki przypadek -napisz - bo ja przykładami klechów mogę cię zasypać ...Dopisane 27.09.2018r. o godz. 23:50:wystarczą ci trzy na ''dobranoc''?

* ks. Marka B., niegdysiejszego wikariusza parafii Miłosierdzia Bożego w G. (diecezja zielonogórsko-gorzowska), który upił i wykorzystał seksualnie ministranta za co zainkasował 6 miesięcy pozbawienia wolności w zawieszeniu na 2 lata *

ks. dr. Dariusza K. z diecezji płockiej, byłego dyrektora diecezjalnego Papieskich Dzieł Misyjnych i sekretarza krajowego Papieskiej Unii Misyjnej, specjalizującego się też w molestowaniu seksualnym dorosłych już kleryków seminarium duchownego *

ks. Wojciecha P. ze zgromadzenia zakonnego księży palotynów. „Szukam młodego chłopaka do wspólnej zabawy. Szukam kogoś, kto lubi dominować, a nawet ostrzejsze klimaty. Uwielbiam obciągać i lizać wszędzie, od stóp w górę. Nie chcę analu” ? kusił uduchowiony wykładowca Wyższego Seminarium Duchownego, próbując uwieść niespełna 16-letniego.dzieciaka

być może jaraczu to........ mataczysz hipokryto
~~Terakotowy Różanecznik niezalogowany
28 września 2018r. o 12:56
ksiądz=pedofil . Podobną logikę przedstawiono w firmie chyba Barei " To pijak i złodziej, bo każdy pijak to złodziej !"
211
skorn
28 września 2018r. o 16:03
~~Ciemnopopielata Gazania napisał(a): Dlaczego próbujesz rozmydlić problem pedofili-budowlańców?
Masz w tym jakiś swój, prywatny interes?

No pedofalco? Może warto, by policja albo prokuratura zajrzała ci do "laptoka" ? : )

<i>