durnowaty skorn znalazł sprzymierzeńca ...
no to cwaniaczki -gdzie ten jeden mój post gdzie bronię pedofili?
no kmioty -dlaczego jeden przestępca -pedofil ma mieć jawny nawet pesel a drugi ma mieć utajnione nawet nazwisko ?
bo jeden to nauczyciel czy ''betoniarz'' a drugi to klecha?
klasyfikujecie ich tylko jako przedstawicieli danej grupy zawodowej ?
no skornie -gdzie jedno nazwisko klechy z utajnionej listy?
widzisz jak wychodzi z ciebie zwykły dure.ń?
gdzie twój pesel?
nie rób z siebie idiot.y większego niż jesteś ...
coś mi się widzi że najgłośniej ze wszystkich krzyczysz ''łapać złodzieja'' ;) i zaczynam myśleć że masz w tym ukryty cel ...hahahahaha
Dopisane 27.09.2018r. o godz. 23:46:
~~Ciemnopopielata Gazania napisał(a): falco napisał(a): głom.bie podaj tu jeden mój post gdzie bronię pedofilów
Bronisz pedofilów w każdym poście, gdzie stawiasz znak równości między pedofilami a duchownymi. Wmawiasz ludziom ze pedofilia to tylko Kościół. A pedofilia drogi falco występuje w każdym środowisku. Wśród betoniarzy też. Tylko nie zaprzeczaj :P
zapomniałem więc dopiszę ....
podasz jeden post gdzie stawiam ten ''znak równości''?
gdzie napisałem że ''pedofilia to tylko Kościół''?
być może wśród budowlańców są i tacy ale nie znam i nie czytałem ...
znasz taki przypadek -napisz - bo ja przykładami klechów mogę cię zasypać ...
Dopisane 27.09.2018r. o godz. 23:50:
wystarczą ci trzy na ''dobranoc''?
* ks. Marka B., niegdysiejszego wikariusza parafii Miłosierdzia Bożego w G. (diecezja zielonogórsko-gorzowska), który upił i wykorzystał seksualnie ministranta za co zainkasował 6 miesięcy pozbawienia wolności w zawieszeniu na 2 lata *
ks. dr. Dariusza K. z diecezji płockiej, byłego dyrektora diecezjalnego Papieskich Dzieł Misyjnych i sekretarza krajowego Papieskiej Unii Misyjnej, specjalizującego się też w molestowaniu seksualnym dorosłych już kleryków seminarium duchownego *
ks. Wojciecha P. ze zgromadzenia zakonnego księży palotynów. „Szukam młodego chłopaka do wspólnej zabawy. Szukam kogoś, kto lubi dominować, a nawet ostrzejsze klimaty. Uwielbiam obciągać i lizać wszędzie, od stóp w górę. Nie chcę analu” ? kusił uduchowiony wykładowca Wyższego Seminarium Duchownego, próbując uwieść niespełna 16-letniego.dzieciaka