Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dlaczego w Bolesławcu nie chcą puścić filmu Kler ??

~~Ciemnogranatowa Aksamitka niezalogowany
27 września 2018r. o 20:31
~~Posiwiały Narcyz napisał(a): Robicie zamieszanie, zamiast najpierw sprawdzić- bo już od kilkunastu tygodni na stronie kina widnieje jak byk data kiedy film będzie grany w b-c. A nie wy już tu snujecie teorie, że zakazują itd. Robicie jak zwykle z igły widły i podniecacie się filmem, który "jak sami zobaczycie" zbyt dobry nie jest. Tematyka- stara jak świat, więc dziwię się, że robicie darmową reklamę producentowi- zwłaszcza, że nie wiecie czy jest to dobra i warta obejrzenia produkcja.
Powracając do trudnego tematu pedofilii, to zastanówcie się, czy jeżeli taki pedeofil skrzywdziłby wasze dziecko, to czy robiło by wam różnicę, czy byłby to ksiądz, prawnik ,polityk czy sprzedawca ? W każdym przypadku jest to obrzydliwa zbrodnia! w każdym bez wyjątku!

Tak ale cytując klasyka ,w przypadku zboka księdza knura , jest to obrzydliwie obrzydliwa zbrodnia .
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Karmelowa Lilia niezalogowany
27 września 2018r. o 20:55
~~Ruda Glicynia napisał(a):
skorn napisał(a):
~~Białawoszary Oczar napisał(a):
~~Brudny Wilec napisał(a): do zboczonego pasjonata i tak to nie dotrze dalej będzie się jarał czyjąś krzywdą

Bo pasjonat, z jakichś, powiedzmy że bliżej mi nie znanych powodów, próbuje nam wmówić że pedofilia = księża. Chce w ten sposób odwrócić uwagę społeczną od pedofili-nieksięży. Dlaczego tak robi? Co nim kieruje? Odpowiedzcie sobie sami.

Odwraca uwagę od swoich koleżków z budowy. A może i od siebie samego.
:D

Kto to wie?kto wie?:D
~~Morska Rudbekia niezalogowany
27 września 2018r. o 21:08
~~Karmelowa Lilia napisał(a):
~~Ruda Glicynia napisał(a):
skorn napisał(a):
~~Białawoszary Oczar napisał(a):
~~Brudny Wilec napisał(a): do zboczonego pasjonata i tak to nie dotrze dalej będzie się jarał czyjąś krzywdą

Bo pasjonat, z jakichś, powiedzmy że bliżej mi nie znanych powodów, próbuje nam wmówić że pedofilia = księża. Chce w ten sposób odwrócić uwagę społeczną od pedofili-nieksięży. Dlaczego tak robi? Co nim kieruje? Odpowiedzcie sobie sami.

Odwraca uwagę od swoich koleżków z budowy. A może i od siebie samego.
:D

Kto to wie?kto wie?:D

Zaraz zaraz Alter, Skon ,to film KLER jest o pedofilach przy betoniarce ,czy o spasionych knurach w czarnych sukienkach ? Betoniarze molestowali dzieci przy betoniarkach ? Mieszających beton ? Naprawdę ?
To nie wiem ,iść czy nie iść na ten film. 2 godz, o mieszaniu betonu ?
Co radzicie ?
211
skorn
27 września 2018r. o 22:39
pedofalco napisał(a):
byłem i jestem jedynie przeciwny formie w jakiej zbynio ''zero'' chce upubliczniać PEŁNE dane czyli min. pesele

cały falco, szkoda mu Niemców, Japończyków a teraz jeszcze peseli pedofili

pierd0lnij sie czymś cięzkim w ten pusty łeb : )

<i>
~Rubinowy Sumak niezalogowany
27 września 2018r. o 22:42
Sprzedadzą bilety na Kler a puszczą Wam Smoleńsk
~~Ciemnopopielata Gazania niezalogowany
27 września 2018r. o 23:09
~Rubinowy Sumak napisał(a): Sprzedadzą bilety na Kler a puszczą Wam Smoleńsk

A co za różnica? Jeden i drugi to film propagandowy dla takich co lubią mieć podane na tacy co mają myśleć. Po co się męczyć samodzielnym dochodzeniem prawdy jak można obejrzeć gotowca? Niezależnie który film puszczą to i tak gawiedź powinna być zadowolona.
27 września 2018r. o 23:15
falco napisał(a): głom.bie podaj tu jeden mój post gdzie bronię pedofilów
27 września 2018r. o 23:19
falco napisał(a): głom.bie podaj tu jeden mój post gdzie bronię pedofilów

Bronisz pedofilów w każdym poście, gdzie stawiasz znak równości między pedofilami a duchownymi. Wmawiasz ludziom ze pedofilia to tylko Kościół. A pedofilia drogi falco występuje w każdym środowisku. Wśród betoniarzy też. Tylko nie zaprzeczaj :P