Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dlaczego w Bolesławcu nie chcą puścić filmu Kler ??

211
skorn
26 września 2018r. o 16:15
~~Białawoszary Oczar napisał(a):
~~Brudny Wilec napisał(a): do zboczonego pasjonata i tak to nie dotrze dalej będzie się jarał czyjąś krzywdą

Bo pasjonat, z jakichś, powiedzmy że bliżej mi nie znanych powodów, próbuje nam wmówić że pedofilia = księża. Chce w ten sposób odwrócić uwagę społeczną od pedofili-nieksięży. Dlaczego tak robi? Co nim kieruje? Odpowiedzcie sobie sami.

Odwraca uwagę od swoich koleżków z budowy. A może i od siebie samego.

<i>
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Ciemnogranatowa Aksamitka niezalogowany
26 września 2018r. o 16:42
3,14erdolisz magister ,
Dobrze wiesz że On nie jest księdzem pedofilem. Ty ich za to bardzo bronisz .Tatuś chadza w sukience ?
Baby ci trza .
211
skorn
26 września 2018r. o 22:55
Falco, Bernard, ramaj - przeciwko publikowaniu spisu pedofilów, ja odwrotnie. Wszystko jest tutaj:

https://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=3&act=showtopic&topic=111275&strona=1

<i>
~~Posiwiały Narcyz niezalogowany
27 września 2018r. o 10:00
Robicie zamieszanie, zamiast najpierw sprawdzić- bo już od kilkunastu tygodni na stronie kina widnieje jak byk data kiedy film będzie grany w b-c. A nie wy już tu snujecie teorie, że zakazują itd. Robicie jak zwykle z igły widły i podniecacie się filmem, który "jak sami zobaczycie" zbyt dobry nie jest. Tematyka- stara jak świat, więc dziwię się, że robicie darmową reklamę producentowi- zwłaszcza, że nie wiecie czy jest to dobra i warta obejrzenia produkcja.
Powracając do trudnego tematu pedofilii, to zastanówcie się, czy jeżeli taki pedeofil skrzywdziłby wasze dziecko, to czy robiło by wam różnicę, czy byłby to ksiądz, prawnik ,polityk czy sprzedawca ? W każdym przypadku jest to obrzydliwa zbrodnia! w każdym bez wyjątku!
~~Ruda Glicynia niezalogowany
27 września 2018r. o 19:18
skorn napisał(a):
~~Białawoszary Oczar napisał(a):
~~Brudny Wilec napisał(a): do zboczonego pasjonata i tak to nie dotrze dalej będzie się jarał czyjąś krzywdą

Bo pasjonat, z jakichś, powiedzmy że bliżej mi nie znanych powodów, próbuje nam wmówić że pedofilia = księża. Chce w ten sposób odwrócić uwagę społeczną od pedofili-nieksięży. Dlaczego tak robi? Co nim kieruje? Odpowiedzcie sobie sami.

Odwraca uwagę od swoich koleżków z budowy. A może i od siebie samego.
:D
~Białoszara Czeremcha niezalogowany
27 września 2018r. o 19:36
Pedofile w sukienkach boją sie filmu albowiem boją się ujawnienia prawdy
2900
#falco nieaktywny
27 września 2018r. o 20:05
skorn napisał(a): Falco, Bernard, ramaj - przeciwko publikowaniu spisu pedofilów, ja odwrotnie. Wszystko jest tutaj:

https://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=3&act=showtopic&topic=111275&strona=1

kmiocie ...co ty tu pierdzielisz że ''wszystko''

podaj mi jeden przykład z tej listy gdzie figuruje nazwisko klechy ...

głom.bie podaj tu jeden mój post gdzie bronię pedofilów

byłem i jestem jedynie przeciwny formie w jakiej zbynio ''zero'' chce upubliczniać PEŁNE dane czyli min. pesele
a jak jesteś taki cwaniaczek to podaj tu swój pesel ...jutro możesz obudzić się z kredytem ...
kumasz o co mi chodzi ''magistrze''?

chcesz kilku nazwisk klechów pedofili?

jeśli potrafisz idio.to to pomiń mnie w twoich ''fantazjach '' i tym czy kogoś czy siebie chronię ...
to ty żyjesz w samotności ,to ty narażasz się na odciski ;)
a stąd prosta droga do zaburzeń seksualnych ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Oranżowy Miłek niezalogowany
27 września 2018r. o 20:21
Dlaczego nie ma filmu? A dlatego zeby głupi mial pytanie
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo