~~Kasztanowaty Topinambur napisał(a):tak to go podniecato widać po jego komentarzachfalco napisał(a): zgłoś ...
masz z tym jakiś problem ? :]
masz przecież wprawę w zgłaszaniu postów do moderacji więc i z tym sobie poradzisz ...
jesteś jednak beznadziejnie głupi ...hahahahaha
falco widzę że to twój temat co. Ty lubisz takie antyklerykalne tematy nie , ty lubisz jak na księdza się psy wiesza. :) oj uwielbiasz to przecież twoje życie. Jak ty mógł byś żyć żeby drugiemu człowiekowi zrobić na złość i go oczernić . Tak Tak nikt temu nie przeczy że księża są żli , ale nie wszyscy oczywiście , ale co ciebie to obchodzi co nie :) Ty jesteś takim trolem Bolesławieckim , bedziesz do upadłego pogrążał kler jako całość , bo to cię podnieca i zaspokaja twoją emocjonalną niemoc, brak zrozumienia którego szukasz na takim głupim portaliku. Płaski człowiek .
falco napisał(a): :)
kler to nie jest ''moje życie '' ale że lubię tematy antyklerykalne to fakt ...
ale napisz skąd i z jakiej przyczyny takie tematy się biorą ?
co jest przyczyną że wydaje się specjalne ''instrukcje '' dla księży?
uważasz że papież się nudzi na tym Lateranie i dla ''zabicia czasu ''wymyślił sobie ''problem''? ''
był w tym grajdole jeden ksiądz którego ceniłem ....
gdyby wszyscy byli mu podobni Falco złego słowa by o nich nie napisał ...
a że ty widzisz we mnie to co sam chcesz zobaczyć to twój problem nie mój ...
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a):
dużo napisałeś ...doceniam twój wysiłek :)
tyle że te twoje ''diagnozy'' ;) ech ...
ubogi duchem i brak akceptacji ...
gdybym pisał peany na chwałę ...ów ,pisał byś że jestem ''uduchowiony ''?
wtedy też miałbym twoją ''akceptację''?
myślisz że jest mi ona potrzebna do życia?
otóż nie ...
nigdy też mnie nie przekonasz ze ''białe jest czarne''
a psy mamy dwa ...szczęśliwe :)
Zastosowana autokorekta
~~Kasztanowaty Topinambur napisał(a)::Dfalco napisał(a): :)
kler to nie jest ''moje życie '' ale że lubię tematy antyklerykalne to fakt ...
ale napisz skąd i z jakiej przyczyny takie tematy się biorą ?
co jest przyczyną że wydaje się specjalne ''instrukcje '' dla księży?
uważasz że papież się nudzi na tym Lateranie i dla ''zabicia czasu ''wymyślił sobie ''problem''? ''
był w tym grajdole jeden ksiądz którego ceniłem ....
gdyby wszyscy byli mu podobni Falco złego słowa by o nich nie napisał ...
a że ty widzisz we mnie to co sam chcesz zobaczyć to twój problem nie mój ...
uważam że temat jest pchany przez środowiska liberalne i lewackie, oraz media pro lewackie , oczywiście jest to dziś nasilone , ma to na celu pogrążenie i oczernienie chrześcijaństwa , a Papierz nie może się nie odnosić do tematu i reagować jeżeli są naciski głównie medialne. A zwłaszcza w Polsce się to nasiliło . A mianowicie wybory wygrala partia pro chrześcijańska , i jedynym sposobem na jej usunięcie jest atak na kler, chociażby filmem tak propagandowym jak kler, Smarzowskiego , tak tego Smarzowskiego który był tajnym współpracownikiem bezpieki za komuny, i który dziś aby obronić stary system , i żeby było tak jak było według Rzeplińskiego , robi filmy propagandowe .
oczywiście wiele ludzi ogląda te bzdury , jak ty oczywiśćie , A do czego zmierzam , widziałes ile pedałów i pedofili jest w szkolnictwie, oczywiscie nie widziałeś i nie wiesz , bo tego ci nie powiedzieli w tvn, bądz w innym lewackim portalu czy gazecie, typu lisowizna neewsik ,
wiele instytucji jest zasyfiona tym problemem, łacznie z klerem. który prubuje z tym walczyć.
A ty ewidentnie jesteś zgryzliwym antypisowcem . I nawet jak by było cudownie w kraju za ich rządów to ty i tak byś pluł jadem. Wiesz dlaczego ????
bo ty jestes biednym człowiekiem , ubogim duchowo , i bez akceptacji społecznej. tylko jad i jad , to twoje pożywienie . A że akurat znalazłeś je w polityce :):)
boli cię t ze ludziom żyje się lepiej , a ty jesteś samotny bez nikogo , no , słyszałem że psa masz. Naprawdę współczuję temu psiakowi.