Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szkoła specjalna – tak droga sercu radnego – BĘDZIE!
~~Alabastrowy Pigwowiec niezalogowany
2 października 2018r. o 22:47
Tak to czekam co Małkowski teraz powie. Szach mat.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
2 października 2018r. o 22:49
~~Oliwkowe Odchody napisał(a):
Widać Impulsowym skończyły się kapiszony w sprawie szkoły specjalnej to teraz walą korkami w etatowego. Cieniutko chłopaki, cieniutko.

Tobie etatyzm bardzo na rękę, co? Szkoda się rozstawać ze stołkiem.

<i>
~~Orzechowy Modrzew niezalogowany
2 października 2018r. o 22:52
skorn napisał(a):
~~Oliwkowe Odchody napisał(a):
Widać Impulsowym skończyły się kapiszony w sprawie szkoły specjalnej to teraz walą korkami w etatowego. Cieniutko chłopaki, cieniutko.

Tobie etatyzm bardzo na rękę, co? Szkoda się rozstawać ze stołkiem.

zacmiony jak awatar ;)
~Błękitnawa Kapusta niezalogowany
2 października 2018r. o 22:56
Czas na młodych naszych sąsiadów nie prezesów dyrektorów. IMPULS słucha ulicy nie boi się zapytać jak na ostatniej radzie władza nie potrafiła odpowiedzieć na proste pytania .To co miasta nie znają potrzebują miesiąca na odpowiedź .Słychać już pakowanie rada prezesów i dyrektorów .Mam nadzieję że po wygranej będzie parę kontroli i w starostwie też żeby było weselej Czy portal poda ile miasto dało na Kościół na kościelnej na remont .
~Błękitnawa Kapusta niezalogowany
2 października 2018r. o 22:57
Czas na młodych naszych sąsiadów nie prezesów dyrektorów. IMPULS słucha ulicy nie boi się zapytać jak na ostatniej radzie władza nie potrafiła odpowiedzieć na proste pytania .To co miasta nie znają potrzebują miesiąca na odpowiedź .Słychać już pakowanie rada prezesów i dyrektorów .Mam nadzieję że po wygranej będzie parę kontroli i w starostwie też żeby było weselej Czy portal poda ile miasto dało na Kościół na kościelnej na remont .
~Oranżowy Tojeść niezalogowany
2 października 2018r. o 22:58
Postanowiłem sobie sprawdzić...
Stasik trochę ponad 200 głosów w 2014, Kwaśniewski dzięki któremu się załapał do rady - ponad 600 głosów.
Małkowski 800, najwięcej spośród wszystkich 250 kandydatów.
Dobranoc, można się rozejść.
~~Zielonobrunatny Bieluń niezalogowany
2 października 2018r. o 23:04
~Oranżowy Tojeść napisał(a): Postanowiłem sobie sprawdzić...
Stasik trochę ponad 200 głosów w 2014, Kwaśniewski dzięki któremu się załapał do rady - ponad 600 głosów.
Małkowski 800, najwięcej spośród wszystkich 250 kandydatów.
Dobranoc, można się rozejść.

takie zyczeniowe statystyki ;)
~~Sinawy Dziewięćsił niezalogowany
2 października 2018r. o 23:14
~~Kasztankowa Języczka napisał(a):
~~Jasnobłękitna Cieszynianka napisał(a):
~~Malinowy Rannik napisał(a): Panie Starosto nie rób pan interesów z Romanem już raz pana wyrzucil z funkcji wiceprezydenta za nie lojalność! Jeden interes tylko się panu z nim udał,otrzymał pan słynne już schody do starostwa w darowiźnie(miesiąc przed wyborami) ale sądze ,że po nich już nasz "miszcz'od inwestycji nie wejdzie!Prosze też aby dopisal pan do udanych inwestycji 1mln.zł uposażenia STALEGO CZLONKA ZARZADU.

To ile ten Etatowy członek zarządu faktycznie zarabia ja słyszałem o 8 tysiącach brutto to za całą kadencję wychodzi około 384 tysiące a nie milion .
RAZY 2 KADENCJE+koszty obsługi tzw. członka wyjdzie powiem "bez kozery" DUŻA BAŃKA!!!!!!!!!!
A to na dobranoc dla tzw.bezPARTYJNYCH pseudosamorządowców",stawaliście dziś dzielnie" a szczególnie doktor praw wszelakich.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy