~~Żółtawy Dziurawiec napisał(a):To jest cenne-Panie Stasik pozwij ppan do sądu!!!!!!!!!!~~Ametystowy Limnantes napisał(a): Wpis pana Starosty na "Bobrzanach " to ekwilbrystyka godna "notatnika lektora". Panie Starosto zarzuca pan kłamstwo adwersarzowi a sam przeinacza i nagina fakty dla potrzeb kampanii wyborczej .Zmarnotrawiliście kilkaset tys. zł na projekt szkoły która miała kosztowac wg pana 19,8mln zł.Takie szkoły na 150 ucz.buduje się Polsce za ok.12mln. W ostatnich kilku latach włożyliście następnych kilkaset tys. zł. w remont starej siedziby!Tej szkoły po prostu nie chcieliście ,aż do sławetnej koalicji z Romanem,który zapisał ja w swoim programie i przymusił do działania.Polkneliście ten haczyk i przyjęliście ruderę jak się teraz okazuje worek bez dna. Mija się pan z prawdą na temat rzeczywistej wartości placu na Zwycięstwa i pałacyku na Zgorzeleckiej. Cieszymy się że szkoła powstanie ale nieudolność i marnotrawstwo Starosty i jego urzędników są horrendalne! PS. Która z waszych inwestycji z ostatnich 10 lat była doszacowana?-nie znam takiej.Remont siedziby Starostwa na Armii Krajowej ,Orlik lekkoatletyczny na Komuny Paryskiej(zresztą pobudowany na Mlynówce),Okrąglak-toinwestycje powiatowe "niedoszacowane" o kilkadziesiąt procent (nie wspomnę o wyczynach na drogach powiatowych)."MISZCZOSTWO "
~~Jasnobłękitna Cieszynianka napisał(a):~~Malinowy Rannik napisał(a): Panie Starosto nie rób pan interesów z Romanem już raz pana wyrzucil z funkcji wiceprezydenta za nie lojalność! Jeden interes tylko się panu z nim udał,otrzymał pan słynne już schody do starostwa w darowiźnie(miesiąc przed wyborami) ale sądze ,że po nich już nasz "miszcz'od inwestycji nie wejdzie!Prosze też aby dopisal pan do udanych inwestycji 1mln.zł uposażenia STALEGO CZLONKA ZARZADU.
To ile ten Etatowy członek zarządu faktycznie zarabia ja słyszałem o 8 tysiącach brutto to za całą kadencję wychodzi około 384 tysiące a nie milion .
skorn napisał(a):384tys.złx2 kadencje + koszty utrzymania członka= ponad 1 mln zł!!!!!!!!!!!!!!~~Jasnobłękitna Cieszynianka napisał(a):~~Malinowy Rannik napisał(a): Panie Starosto nie rób pan interesów z Romanem już raz pana wyrzucil z funkcji wiceprezydenta za nie lojalność! Jeden interes tylko się panu z nim udał,otrzymał pan słynne już schody do starostwa w darowiźnie(miesiąc przed wyborami) ale sądze ,że po nich już nasz "miszcz'od inwestycji nie wejdzie!Prosze też aby dopisal pan do udanych inwestycji 1mln.zł uposażenia STALEGO CZLONKA ZARZADU.
To ile ten Etatowy członek zarządu faktycznie zarabia ja słyszałem o 8 tysiącach brutto to za całą kadencję wychodzi około 384 tysiące a nie milion .
to i tak o 384 tys. za dużo