~~Kasztankowa Aukuba napisał(a): Roman powinien być jeszcze przez 2 kadencje Prezydentem wtedy doprowadzi do końca swoje pomysły na BolesławiecZgadza się,bo prawdziwe pieniądze zarabia się na drogich,słomianych inwestycjach.
~~Złocistoruda Fasola napisał(a): Wystarczy ustawić tylko poprawnie optykę.
Remontowane kamienice bo mieszkańcy m.in za to płacą. Darmowe nowe autobusy, bo inaczej nie byłoby na nie pieniędzy z uni. Podobnie z BOK.
Korzyści z tego niewiele ale wizerunek jest.
~~Ciemnoniebieski Wrzos napisał(a):~~Kasztankowa Aukuba napisał(a): słuchajcie pismaki wasze wypowiedzi utwierdzają mnie w przekonaniu, że głosować można na sprawdzonego Piotra Romana obecnego Prezydenta. Te wsze paszkwile to wielkie żale, że Piotr Roman mógł dokanać tak wiele w tak krótkim czasie .Szacun Panie Romanie
To pisałem ja Jarząbek.
~~Karmelowa Niezapominajka napisał(a):~~Złocistoruda Fasola napisał(a): Wystarczy ustawić tylko poprawnie optykę.
Remontowane kamienice bo mieszkańcy m.in za to płacą. Darmowe nowe autobusy, bo inaczej nie byłoby na nie pieniędzy z uni. Podobnie z BOK.
Korzyści z tego niewiele ale wizerunek jest.
Tyle tylko, że unia sama by nie dała pieniedzy gdyby się Roman o nie nie postarał .. Ktoś musiał o to zadbać. Samo nic sie nie zrobi...