falco napisał(a): podanie ręki to wyraz szacunku ...
założenie jarmułki na głowę wchodząc do żydowskiej świątyni nie jest przecież znakiem że zmienia się religię ...?
skorn napisał(a): Palnąłeś jak zwykle głupotę, a teraz ze mnie chcesz zrobić winnego, odwracając kota ogonem. Jak masz jakies cytaty o nie podawaniu przeze mnie ręki komukolwiek, to dawaj, zamiast rzucać puste oskarżenia.
Przyznał się, że szanuje sprzedawczyka, ale jakimś cudem winny jestem ja, haha.
falco napisał(a): ...
kilka pytań ...
jak nie lubię antonia ''drona'' tak ciekawi mnie gdzie to ja potępiałem go za założenie jarmułki ?
za to ty dupku pisałeś o tym nie raz ...
dupek pisze że nie poda mi reki tyle tylko że zapomina o tym kiedy i jak napisałem za kogo go mam i co o takich typach myślę więc oczywiście -nie poda mi ręki bo kiedyś , przed laty mu napisałem że nie ma co liczyć na moją ...
brzydzą mnie tacy donosiciele zresztą nie tylko mnie (kto lubi wiedzieć z kim się zadaje wyjaśnienie znajdzie w sieci jak to''przyjaciółka '' odpisała temu co to często podkreśla jak lubi ''łączyć ludzi ...hahahaha)
omijam cię dupku szerokim łukiem ale ty nadal pomimo moich próśb byś o mnie zapomniał -wracasz ...
masz tu tylu ''przyjaciół '' -do nich pisz ...
masz tyle im do ''zaoferowania''
chemitrale ,promienie ,drzewa poznania ...
z nimi zawijaj te swoje ''sreberka'' :]
...
Pannazdzieckiem napisał(a):falco napisał(a): ...
kilka pytań ...
jak nie lubię antonia ''drona'' tak ciekawi mnie gdzie to ja potępiałem go za założenie jarmułki ?
za to ty dupku pisałeś o tym nie raz ...
dupek pisze że nie poda mi reki tyle tylko że zapomina o tym kiedy i jak napisałem za kogo go mam i co o takich typach myślę więc oczywiście -nie poda mi ręki bo kiedyś , przed laty mu napisałem że nie ma co liczyć na moją ...
brzydzą mnie tacy donosiciele zresztą nie tylko mnie (kto lubi wiedzieć z kim się zadaje wyjaśnienie znajdzie w sieci jak to''przyjaciółka '' odpisała temu co to często podkreśla jak lubi ''łączyć ludzi ...hahahaha)
omijam cię dupku szerokim łukiem ale ty nadal pomimo moich próśb byś o mnie zapomniał -wracasz ...
masz tu tylu ''przyjaciół '' -do nich pisz ...
masz tyle im do ''zaoferowania''
chemitrale ,promienie ,drzewa poznania ...
z nimi zawijaj te swoje ''sreberka'' :]
...
Janusz KOCHAM CIĘ . Nie mogę o Tobie zapomnieć , bo to by oznaczało , że mój mózg przestał funkcjonować :D , a tego bym nie chciał :D
Jak wrócisz od betoniary ... jam też betoniarz , to proszę Cię wyznaj mi miłość , jak i ja Tobie wyznaję :D
I podaj rękę Olowi ... prowokujesz Ludzi do myślenia , to jest Twoja zaleta , ale podchodzisz do tego zagadnienia od dupy strony. Nie chodzi o zawijanie sreberek i mamrotanie , że źle ... z Onetu , Interii i , że pedofile . Chodzi o to , że ... jeśli potrafisz tolerować samego siebie , to już jesteś fragmentem BOGA , w którego nie wierzysz ...
... ale Bóg Jahwe i Satana , to ta sama Istota .
... przecież to jest qurwa proste bucu , jak konstrukcja cepa :)
... miłego dnia przy betoniarze i przeczytaj , jak wrócisz ... będziesz miał ubaw po pachy ... bierz życie z każdym dniem i z każdym oddechem ... i nie zapomnij o Stwórcy :)
~~Mlecznoróżowa Perowskia napisał(a): plują hipokrycie bez krępacji prosto w twarz a ten ipnek zakladaOn potrzebuje tego kapownika ze strachu.Trzęsidupa jak to kundelki szczekaczki szczekają bo się boją.
możesz go sobie w dupe wsadzić
~~Białawoszary Oczar napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):falco napisał(a): ...
Ostatnio też robiłem przy betonie, więc na wszelki wypadek będę ostrożny :D
Ja nie wymyślam , ja czuję Stwórcę w sercu :) I chciałbym żebyście Wy też poczuli . To jest lepsze od seksu , aczkolwiek kiedy przypomnę sobie kształty Ukochanej , to borykam się z dylematem , co jest lepsze :D Ukochana jest tylko jedna ... z punktu widzenia Pannyzdzieckiem. Stwórca też ma swoją drugą naturę. Często wracam do Monroe ... i luszu , do Ing i Jang ... bo kocham każde stworzenie Stwórcy , nawet Satanę :)
Dopisane 11.10.2018r. o godz. 08:43:
Qurde ... tagi gdzieś mi się po... Kocham Bolec.Info iły . Przepraszam Was :)
A wracając do tematu chemitrali , to dalej sypią , pomimo dobrej zmiany , ale TV mówi , że to teoria spiskowa , no to chyba nie sypią :D
Zastosowana autokorekta