Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowa inwestycja w Bolesławcu
~~Pąsowa Fuksja niezalogowany
19 października 2018r. o 19:27
~~Wrzosowy Aster napisał(a): Autorom proponuję c.d., przed następnymi wyborami samorządowymi: uroczyste otwarcie skoczni - postawić odskocznię gimnastyczną i obiekt sportowy gotowy.

Tylu wuefistów startuje na radnych, to może wybudują skocznie dla nich aby wyżej awansowali.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Kalinowykardynalska Gipsówka niezalogowany
19 października 2018r. o 19:40
Właśnie Małkowski stracił kilka głosów z mojej rodziny.
Bogusławy i Pako nie idzcie tą drogą !.
Ps, głośno było o księdzu przebierańcu który wyłudzał pieniądze od ludzi i był łudząco podobny do tego z filmiku.

Coś ktoś kojarzy
~~Woskowożółty Żylistek niezalogowany
19 października 2018r. o 19:42
~Kalinowykardynalska Gipsówka napisał(a): Właśnie Małkowski stracił kilka głosów z mojej rodziny.
Bogusławy i Pako nie idzcie tą drogą !.
Ps, głośno było o księdzu przebierańcu który wyłudzał pieniądze od ludzi i był łudząco podobny do tego z filmiku.

Coś ktoś kojarzy

nie wiem czemu wtykasz tu Małkowskiego bo oni nawet tu mowy nie ma... a i druga cześć wypowiedzi to mocna insynuacja .... uważaj :P
~~Pąsowa Fuksja niezalogowany
19 października 2018r. o 19:45
~~Burawy Ziarnopłon napisał(a): Trochę więcej poczucia humoru Bolesławianie! :) Cieszmy się, że mamy kogoś takiego, kto ma odwagę i pomysł na taki kabarecik! Popatrzmy na to z przymrużeniem oka! Na coś, co dodaje kolorytu wyborom! Więcej uśmiechu to więcej zdrowia! Ja osobiście - doceniam to co zrobili i na pewno nie zmieni to moich poglądów na temat kandydatów do wyborów! Życzę wszystkim uśmiechu na co dzień!

"I śmiech potrafi być nauką, kiedy się z przywar, nie z osób, natrząsa". Pomysł z nakręceniem takiego filmiku , to strzał w dziesiątkę. Proszę o więcej. Pan Nowak , to naprawdę bardzo utalentowany artysta.
2161
#fobiak nieaktywny
19 października 2018r. o 19:47
styra na wysokim poziomie, w koncu sie nowaki odnalezli
~Żółtoruda Bylica niezalogowany
19 października 2018r. o 20:15
poziom żałosny gry aktorskiej i montażu również
~~Cyklamenowy Dziurawiec niezalogowany
19 października 2018r. o 20:16
~Żółtoruda Bylica napisał(a): poziom żałosny gry aktorskiej i montażu również

Przyjdź i zrób lepiej. A teraz nie opowiadaj głupot!
~Ciemnokasztanowa Fuksja niezalogowany
19 października 2018r. o 20:23
A mnie bawi to że po tyłu latach różnych wyborów my wyborcy ( mieszkańcy)wciąż wierzymy w te wszystkie obiecanki. Ciekawe czy któryś z kandydatów wie jakie są problemy zwykłego szarego mieszkańca. Z czym codziennie zmaga się emeryt ,samotna matka,niepełnosprawny,bezrobotny itd...Od prawa do lewa,od partyjnych do bezpartyjnych oni mają nas wszystkich gdzieś. obracają się tylko we własnym towarzystwie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza