Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowa inwestycja w Bolesławcu
~~Lawendowoniebieski Wyżlin niezalogowany
20 października 2018r. o 19:18
skorn napisał(a):
falco napisał(a): a nie pisa�

heheh

Mondrego to miło poczytać .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
20 października 2018r. o 19:54
skorn napisał(a):

heheh

co ''heh''?
ciebie wazeliniarzu nie ''wytną'' bo liżesz z upodobaniem buty redaktorów ...

jak tam korniszonie z moim pytaniem bo znowu podwinąłeś ogon i zwiałeś do nory kiedy zapytałem co z tymi ''dewiantami'' na marszu równości ?
kogo miałeś na myśli?
pieprzony hipokryto....hahahahaha

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Pomarańczowobrązowy Rannik niezalogowany
20 października 2018r. o 21:38
Martwię się Panie Łętowski o Pana kondycje fizyczną aby ten okropny szpital był w stanie Panu pomóc w każdej chwili gdyby Pan potrzebował w obecnej kondycji...
21 października 2018r. o 6:43
falco napisał(a):
skorn napisał(a):

heheh

co ''heh''?
ciebie wazeliniarzu nie ''wytną'' bo liżesz z upodobaniem buty redaktorów ...

Falco ,nie masz racji .
Wielokrotnie zgłaszałem ,,sygnalistę '' do Kazimierza .Post magistra znikał bez śladu ,był i za chwilę jakby go nie było .
Ale to magister , betoniarz musi być naznaczony.
2900
#falco nieaktywny
21 października 2018r. o 7:59
dzięki za wyjaśnienie :)
no ale jak sam widzisz nie mając pojęcia o tym że ''magister'' coś tam pisze i też jest ''cięty''można odnieść wrażenie że dla admina jest wszystko ok.

ale jak sam słusznie zresztą zauważyłeś ...
posty korniszona po prostu znikają jakby nic nie pisał ;) a moje ...sam wiesz ...hahahaha

ot taki forumowy ''lepszy i gorszy sort'' ;)
ciekawe że ''magister'' ani słowem nie reagował ...dla niego i wielu innych jedyne co jest ważne to fakt ''napietnowania '' Falco ...
i gawiedz się cieszy ...;)

ja z pewnym upodobaniem obserwuję to co kilku tu wypisuje i reakcję na to administracji ;)
czy ja kogoś zgłosiłem do moderacji?
nie...
no chyba że ''moderatorownia'' ma na ten temat inne zdanie ...;)

spokojnego dnia :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Złotorudy Złotokap niezalogowany
21 października 2018r. o 10:11
Żenada! Panowie nie ośmieszajcie sie! To nawet nie jest śmieszne. Wspolczuje poczucia humoru...
21 października 2018r. o 10:53
[c=~ZÅ
~Ciemnoszara Frezja niezalogowany
21 października 2018r. o 12:17
Jak głąb latał PO paryskiej z maczetą to trzeba było kręcić film pt. MACZETASHOW MADE IN NOFAK.
A zamiast księdza trzeba było przebrać się za izraelskiego komamdosa który obezwładnia szaleńca i stoi na straży porządku publicznego w okolicy komuny paryskiej zwłaszcza po godz 22 w wekendy.
Przebój kasowy gwarantowany.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza