Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Powstanie film o Dominiku
~Perłowoszary Jesion niezalogowany
19 października 2018r. o 19:13
Chamstwo wyjątkowe, promować się na Dominiku. Człowieku, który zabił inną osobę. Ludzie, którzy to robią są ohydni i czuję do nich wstręt.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Sinoniebieski Miłorząb niezalogowany
19 października 2018r. o 19:24
Roman, Kowalski.... masakra....
~~Woskowożółty Żylistek niezalogowany
19 października 2018r. o 19:28
poziom zadufania w sobie władzy dość wysoki...wspominałem już kiedyś że za pomoc społeczną odpowiada miasto gdzie było wtedy jak rozgrywał się dramat w tym domu???? teraz film o tym promują ?? ciekawe jak pokażą swój udział w tej tragedii.... aaa kto zagra Kasprzyka jego postać znajdzie się w filmie ??? pewnie on sam chciałby zagrać samego siebie :D
~~Płoworuda Tygrysówka niezalogowany
19 października 2018r. o 19:31
Lans wyborczy na ludzkiej tragedii. Takiego skur....enia jeszcze w polityce naszej nie było.
~~Cyklamenowy Dziurawiec niezalogowany
19 października 2018r. o 19:38
~~Płoworuda Tygrysówka napisał(a): Lans wyborczy na ludzkiej tragedii. Takiego skur....enia jeszcze w polityce naszej nie było.

Dziwne, że do tego podłącza się obecny prezydent, straciłeś moje poparcie Romanie. Promują się na ludzkiej tragedii. Nie spodziewałem się, że to może robić także prezydent mojego miasta. Wstyd i hańba!
~Kasztanowatordzawa Firletka niezalogowany
19 października 2018r. o 19:41
Dlatego na nich nie głosuję
~~Szaropopielata Brodia niezalogowany
19 października 2018r. o 19:53
Spotkamy sie przy urnie :)
~~Szaropopielata Brodia niezalogowany
19 października 2018r. o 19:57
Spotkamy sie przy urnie :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy