~~Brązowożółty Milin napisał(a):Mam prośbę do Impulsu, proszę upublicznić przepływy na koncie komitetu Romana.~~Miętowy Wilczomlecz napisał(a):Ciekawy jestem czy wystawią fakturę Komitetowi za magazyn(powierzchnia x5 lat).Atak w ogóle trzeba przejrzeć wydatki tego komitetu wyborczego.~~Nadżółkła Mięta napisał(a):Od kilku dni do naszej firmy zaczęli zwozić stelaże na których wisiały banery Komitetu Romana.Jakieś 2 tony żelastwa (a to nie wszystko), kierownik kazał zmagazynować bo się przydadzą. Już zaczęly się nowe wybory w naszej firmie. Wariactwo!!!!!!!~~Niebieskofioletowy Dereń napisał(a): Od wielu lat pracuję w księgowości jednej z miejskich spółek.Dyrektor -radny wszelkie działania i decyzje podejmuje mając na uwadze kolejne wybory.Przybiera to często obsesyjne i zabawne zachowania. Myśle ,że tak jest w innych spółkach i instytucjach miejskich. Ci ludzie myślą tylko o wyborach,są ich zakładnikami.Rodzi to szereg patologii w firmie. Swoje obsesyjne zachowania przenoszą na pracownikow.To jest problem!!!!!!
emem napisał(a): Oczar, nie widze powodu dla ktorego ktokolwiek mialby sie wypowiadac, bo jakis anonim sobie tego zazyczyl ;-)
skorn napisał(a):emem napisał(a): Oczar, nie widze powodu dla ktorego ktokolwiek mialby sie wypowiadac, bo jakis anonim sobie tego zazyczyl ;-)
Do tego jakiś buc, który wprost przyznał, że poparł patologię.
~~Białawoszary Oczar napisał(a):emem napisał(a): Oczar, nie widze powodu dla ktorego ktokolwiek mialby sie wypowiadac, bo jakis anonim sobie tego zazyczyl ;-)
Tu nie chodzi o jakiegoś tam oczara ale podejście do swoich własnych obietnic wyborczych. Jeśli Małkowski nie zajmie wyraźnego stanowiska w tej sprawie to z lokalną polityka może się już powoli zacząć zegnać. I nie to żeby mój głos tu wiele znaczył. Po prostu obawiam się ze może on sporo stracić ze społecznego zaufania. A jednak parę tysięcy ludzi mu zaufało. Dlaczego miałby ich teraz "olać"?
~~Czekoladowy Buk napisał(a): Struktura organizacyjna BOK- MCC jest niezwykle hierarchiczna. Pani Iwona Bojko jest na szczeblu specjalisty!!! Przed nią w tej hierarchi jest: 1- dyrektor,4-kierowników, 2- z-ca kierownika, 4 głownych specjalistów.(dane z strony BOK-MCC.)Pasibrzuchy do roboty.