~~Złotożółty Klon napisał(a): ...............
PO zabiło nawet byłego swojego kolegę, żeby tylko mogło oskarżyć obecny rząd.
Muszą coś robić, bo inaczej przegrają przyszłoroczne wybory.
Rewolucja podlewana jest krwią patriotów, a podlewają ją organizatorzy przewrotu.
ramaj napisał(a):~~Złotożółty Klon napisał(a): ...............
Rewolucja podlewana jest krwią patriotów, a podlewają ją organizatorzy przewrotu.
Kazimierz ,czy nie możecie banowac ewidentnych idiotów ?
~~Złotożółty Klon napisał(a):~~Słomkowy Lubczyk napisał(a): pis zamordował Polskę
Nikt nie może zniszczyć Polski gorzej od PO .
Zastosowana autokorekta
~~Zgniłozielona Irga napisał(a): pis doprowadził do kolejnej tragedii ludzkiej i Polskiej.
~~Słomkowa Choina napisał(a):~~Turkusowa Szarotka napisał(a):~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a): Kolejny wymagający wizyty u specjalisty ;)
WINA TUSKAWINA TUSKA
Beata Mazurek rzecznik PIS
..Nie popieram ,ale rozumiem "........
Plantatorze ,posialiście i zbieracie .
Kościół dobry ,Owsiak zły .
To co ,jest inaczej? Ogarnij się człowieku Ty nawet ohydny atak niezrównoważonego psychicznie kryminalisty na Prezydenta Adamowicza wykorzystujesz w nikczemny sposób , zdanie wyrwane z kontekstu , wypowiedziane w zupełnie innym temacie . Piszesz do mnie - posialiście i zbieracie - jesteś żałosny , mam swoje poglądy ale nie uczestniczę w życiu politycznym , Twoje słowa byłyby uprawnione jakby to był atak z pobudek politycznych i byłyby skierowane do skrajnie nieodpowiedzialnych wypowiedzi polityków różnych opcji , mógłbym cytować ich wypowiedzi , ale ktoś taki jak TY z klapami na oczach widzisz tylko - wszystko co złe to PiS . Kościół to ludzie uczestniczący w Jego życiu nikt Ciebie nie zmusza abyś w tym uczestniczył , to samo mogę napisać o Owsiaku , jest olbrzymia grupa która popiera Jego działalność nie mam nic przeciwko aby tak było Do Końca Świata i jeszcze dłużej . Daj tego linka do you tube .
Beata Mazurek rzecznik PIS
..Nie popieram ,ale rozumiem "........Dać linka do you tuba ? To wasza ,nie pamiętasz ?