Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cukierki albo psikus
211
skorn
1 listopada 2018r. o 17:44
emem napisał(a): Pytanie po co przeklejac w komentarzu teksty znalezione w sieci...

chyba nie widziałeś typowego posta forumowego boleccelebryty : )

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
1 listopada 2018r. o 18:37
no korniszonie ...
bez przesady bo zaraz ci coś tu zacytuję z tych twoich ''typowych wypowiedzi''..... kmiocie ...hahahaha

sknerujesz dzieciaczkom cukierka ?
przecież ty ''niewierzący'' więc co stoi na przeszkodzie ...:]

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Rdzawobrązowa Jasnota niezalogowany
1 listopada 2018r. o 18:47
https://pl.wikipedia.org/wiki/Halloween
https://pl.wikipedia.org/wiki/Dziady_(zwyczaj)
Czym to się rózni?
~~Ciemnoniebieski Dziewięćsił niezalogowany
1 listopada 2018r. o 19:34
Dzieci wspaniale się bawią i ich zabawa w niczym mi nie przeszkadza.
~~Cyklamenowy Dziurawiec niezalogowany
2 listopada 2018r. o 6:08
~~Złocistorudy Cedr napisał(a): Gdy pojawiają się uciążliwe dzieci proponuję dzwonić na policję. Dzieci nie wiele winne, ale rodzice jak najbardziej.

Aleś ty głupi! Bozia czy rozumu nie dała!
~~Białawoszary Oczar niezalogowany
2 listopada 2018r. o 8:19
emem napisał(a): Panie Jerzy, lany poniedzialek to tez niegdys tradycja a dzisiaj odchodzi do lamusa. Podobnie z kolednikami, noca kupaly itd. A przychodza nowe rzeczy. Swiat sie zmienia, zmieniaja sie upodobania ludzi - to nic zlego.

Naród bez tradycji traci swoją tożsamość. A jak traci tożsamość to ginie. Za polskość ginęli nasi dziadowie. Wiem że dla takiego lewaka jak pan panie eMeM to byli zwykli frajerzy. Ja niestety mam inny pogląd na te sprawy. I dzięki Bogu nie jestem w tym osamotniony.
1
emem
2 listopada 2018r. o 8:34
Z powodu halloween narod raczej nie wyginie ani tozsamozci nie straci.
Inna sprawa, ze sporo polskich tradycji odnosi sie do wystepowanka w walkach, zabijania wroga itd. Tylko jak zabijanie kogokolwiek ma sie do przykazan i nauczania Chrystusa. Kosciol mowiac idz na wojne i zabijaj stoi w sprzecznosci z nauczaniem Chrystusa, ktory mowil ze nikomu nie wolno zycia odbierac.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~~Białawoszary Oczar niezalogowany
2 listopada 2018r. o 8:45
emem napisał(a): Z powodu halloween narod raczej nie wyginie ani tozsamozci nie straci.

Mylisz się pan. Każda zmiana zwyczajowa to kolejny krok ku utracie tożsamości.
To jak z gotowaniem żab. Podnosisz pan powoli temperaturę i się płaz ugotuje, nawet nie wiedząc kiedy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.