~Szarobiały Przebiśnieg niezalogowany 2 listopada 2018r. o 16:23
Nie dodano że na początek, dobrze iść z kimś kto już dłuższy czas wędkuje. Trzeba spróbować z gruntu, spławika i spining. Tak po pare razy. Żeby zobaczyć która metoda nam odpowiada, by dopiero do tej konkretnej metody dobierać odpowiedni sprzęt, by wędkowanie dawało efekty. Przede wszystkim (i nie koniecznie musi to być nad wodą, można w domu) nauczyć się wiązać sprzęt. Tak jak wspominałem wcześniej żadne google, fora czy inne durnoty, tylko z wędkarzem który ma sprzęt i podpowie co i jak. Ja osobiście najbardziej lubię łowić z gruntu. Najlepsze sztuki miałem z gruntu. Spining również polecam. No i zimowe z pod lodu pasiaki:)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.