Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Russ: Zdradzony odchodzę z PiS
~~Kasztanowoczerwona Kokoryczka niezalogowany
22 listopada 2018r. o 17:50
I ten człowiek jest nauczycielem. Jednego poprawnie złożonego zdania nie ma w tych wypocinach . A co autor miał na myśli niestety trzeba się domyśleć . I ktoś taki miał aspiracje zostać starostą. Proponuje powrót do podstawówki i ćwiczyć pisanie rozprawek.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
22 listopada 2018r. o 18:15
Ja tam się nie znam na lokalnej polityce , ale jednego jestem pewien . Ktoś , kiedyś , gdzieś powiedział " politycy powinni nosić na czole , albo w butonierce logo korporacji , jakiej służą " Daję rękę uciąć , nie koniecznie własną , że Pan Jan już nie musi tego robić. Bo formacja w której dewizy się wierzyło , i w programy , i w idee po zdradzie przestaje być autorytarna. Kaczor obiecywał , że Polska stanie się wreszcie normalna. A tymczasem żydobankster Morawiecki z publicznej kasy daje dotację JP Morgan na " miejsca pracy " w kwocie dwadzieścia baniek. Ja też bym chciał dostać taką dotację . Pogadał bym wtedy z Russem i może nawet jaki bank narodowo- lokalny byśmy stworzyli , żeby Ludziom żyło się dostatniej ... że pozwolę sobie klasyka zacytować , mojego guru Edwarda Gierka.

Drodzy Państwo , świat gna do przodu i tylko diabeł wie dokąd. Bo Stwórca już chyba o nas zapomniał ... obym się mylił , ale taka postawa , jak rezygnacja z walki o stołek , ma jeszcze jeden wymiar mentalno psychologiczny . A mianowicie , mój Autorytet Pan Roman Nacht mawia , że dobro , które walczy przestaje być dobrem. :) Żyjemy w głupiej cywilizacji , gdzie rywalizacja uznawana jest za cnotę , a współczucie za ułomność ... czas chyba na Apokalipsę :D

Panie Janie , trzymam kciuki :) I proszę się mną nie martwić , lubię sobie poględzić.

SKS :D

Dopisane 22.11.2018r. o godz. 18:15:

~Brunatnoczerwony Rdest napisał(a): Facet z ksywą jak twoja pannazdzieckiem mówi wszystko o tobie przygłupie wiecznie napiwkowany

No nie przesadzajmy :) Dzisiaj jestem trzeźwy jak świnia , ale po stronie Pana Jana stać będę , jak Zawisza Czarny . Powiedz Brunatnoczerwony , jaka złość w Tobie tkwi , jeśli już tak luźno rozmawiamy i padają epitety ? Nie krępuj się , mów , co masz na wątrobie.

Ja już Cię dzisiaj nie obrażę , ... może jutro :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Zielonobrunatna Żurawka niezalogowany
22 listopada 2018r. o 18:29
Panie Janku szacunek jest pan katolikiem,wie pan ,ze Judaszów od czasów Chrystusa nie brakuje!Pozdrawiam.
~~Zielonobrunatna Żurawka niezalogowany
22 listopada 2018r. o 18:31
~~Malinowy Tulipan napisał(a): Skoro Russ taki honorowy, to zrezygnował zapewne ze stanowisk w Radach Nadzorczych, które obsadził w związku z wygranymi wyborami parlamentarnymi przez PiS?

Nie gadaj głupot,bo w radach nadzorczych jest od dawna,a jak ci zal,to albo jestes nieudacznikiem,albo ? Pozdrawiam.
~Szaroniebieska Facelia niezalogowany
22 listopada 2018r. o 18:49
Była szansa kropnąć Romana w powiecie i nie wyszło.
Wygląda na to, że Roman ma bardzo szerokie koneksje, nawet wysoko w dolnośląskim PiS-e.
Świadczy to dobitnie o cyniźmie Romana (zbratanego z SLD) i wręcz o „miernocie” Lipińskiego.
Wykorzystali tego s dziwny czlowiek iałego sprzedawczyka Horzempę, aby ogłosić koalicję pod dyktando Romana.
Nie jestem za Russem, ale miałem cichą nadzieję, że skoro miasto jest pozamiatane, to może uda mu się rozbić układ w Starostwie.
Pozostaje na koniec zacytować poetę: „Świnie noszą koronę, orzeł w g...nie tonie”.
Życie...

Zastosowana autokorekta

~~Żółtoczerwona Margerytka niezalogowany
22 listopada 2018r. o 18:58
~~Kasztanowoczerwona Kokoryczka napisał(a): I ten człowiek jest nauczycielem. Jednego poprawnie złożonego zdania nie ma w tych wypocinach . A co autor miał na myśli niestety trzeba się domyśleć . I ktoś taki miał aspiracje zostać starostą. Proponuje powrót do podstawówki i ćwiczyć pisanie rozprawek.

Poracuj Czytelniku nad interpunkcją i ortografią:)

Zastosowana autokorekta

~~Kobaltowa Cynia niezalogowany
22 listopada 2018r. o 19:07
a ca z radami nadzorczymi w których pan zasiada i bierz e fajne piniondze
~~Ciemnoszary Sit niezalogowany
22 listopada 2018r. o 19:09
~~Złocistoruda Fasola napisał(a): Nie zapominajcie która kanalia układa tak klocki i to od kilkunastu lat.

I co ztego? Lezą i na tą kanalię głosują.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.