~~Fioletowy Pustynnik napisał(a): Szanowny Panie Russ, nie jestem zwolenniczką PiS-u, ponieważ nie zgadzam się z rujnowaniem przez nich mojego kraju. Natomiast mam szacunek dla Pana, jak i dla Pana Ogrodnika, za to, że pozostawaliście ( w przeciwieństwie do człowieka z Ratusza) wierni swojej partii. Przekonał się Pan jednak, że nie warto, bo oni nie są ani prawi, ani sprawiedliwi. Tu chodzi o władzę, dla której poświęcą najwierniejszych swoich ludzi.
Teraz, to Pan może chodzić z podniesioną głową, a Panu Horzempie należy współczuć, bo przecież codziennie będzie patrzył na swoją twarz w lustrze.
Brawo Panie Janie, WARTO BYĆ PRZYZWOITYM!!!!
Dokładnie :) Pani Pustynnik cieszy fakt , że Mądrzy Ludzie widzą :) Panie Janie wciąż trzymam kciuki. Nie wiem tylko , czy splendor alkoholika się Panu przyda :D Ja też nie jestem zwolennikiem Pisu Pani Pustynnik wqurwia mnie Morawiecki , jak kiedyś Balcerowicz , jak Kwaśniewski , jak Michnik , jak Bolek i reszta tej żydowskiej zbieraniny , ale wciąż wierzę w Naród , że wreszcie się ocknie i przestanie wierzyć resortowym dzieciom.
Chyba trochę późno ... 23.44. Czas spać :)