~~Spopielały Suchodrzew napisał(a): zapraszamy władze w godzinach wieczornych ; na rondzie np. do Łazisk ciemno ,
jak w ....
~~Spopielały Suchodrzew napisał(a): zapraszamy władze w godzinach wieczornych ; na rondzie np. do Łazisk ciemno ,Po co oświetlać jak nikt tam nie jeżdzi !!!!!!!!a dojdą jeszcze koszty utrzymania. Czy teraz znajdzie się "ojciec tego niewątpliwego sukcesu"
jak w ....
ramaj napisał(a): Panie Gabrysiak ,jeżeli rzeczywiście spowoduje Pan budowę obwodnicy od Łąki do ronda Kruszyn to puszczam w niepamięć tę prostytucję z Horzempą i masz Pan mój głos za 5 lat.
~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a):ramaj napisał(a): Panie Gabrysiak ,jeżeli rzeczywiście spowoduje Pan budowę obwodnicy od Łąki do ronda Kruszyn to puszczam w niepamięć tę prostytucję z Horzempą i masz Pan mój głos za 5 lat.
Pisząc takie komentarze licz się tępa maso z art. 216 K.K.
W du_pie mam twój głos.
Miłego dnia
~~Czerwonawa Wiśnia napisał(a):~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a):ramaj napisał(a): Panie Gabrysiak ,jeżeli rzeczywiście spowoduje Pan budowę obwodnicy od Łąki do ronda Kruszyn to puszczam w niepamięć tę prostytucję z Horzempą i masz Pan mój głos za 5 lat.
Pisząc takie komentarze licz się tępa maso z art. 216 K.K.
W du_pie mam twój głos.
Miłego dnia
Tak , tak doskonale wiemy że po wyborach to macie w du_pie wszystkich.
Lokalna sitwa ma 5 lat spokoju.