~Zgniła Skalnica niezalogowany 20 grudnia 2018r. o 17:54
Uwielbiam wypowiedzi ludzi którzy poprostu gdybają i nieznaną prawdy,szeroko się wypowiadają jak eksperci a tak naprawdę to to są dobrzy tylko w teorii,tak to można na fejsie pisać ,a nie tutaj,trzeba zacząć od tego ,że to ja poinformowałem Pana Kazimierza o tym Citroenie,po drugie rok temu rozmawiałem z byłym właścicielem(nie z tego bloku) bo chciałem go kupić ale już jest to mega utrudnione bo byłemuwłaścicielowi zabrała to firma windykacyjne get-back bodajrze która sama ma problemy formalne... Kiedyś taki samochód się powoli demontowało aż nie było co demontować bo przecież teoretycznie przecież właściciel nie zobaczy tego przecież z okna,także jak ktoś ma braki w citroenie... ... dobrze,że są media które rozdmuchają to i prezent na Święta murowany,pozdrawiam
~Myszaty Nachyłek niezalogowany 21 grudnia 2018r. o 5:48
Mister Kazimierz jest niezły. Pisze o wrakach wszystkich tylko nie tych na swoim osiedlu. Na Jezierskiego kilka lat gnije bialy fiat bravo. Na Małachowskiego gnije stara Honda albo podobny japoński grat. Ale tego nikt nie wskazał palcem Januszowi newsów
~Paliowa Runianka niezalogowany 23 grudnia 2018r. o 21:04
No i jedna z tych instytucji jest za niego odpowiedzialna. Reporterzy, może by poszukać, zapytać? Może jeśli ktoś się zainteresuje, właściciel poczuje się zobowiązany do usunięcia swoich śmieci? Co na to ekolodzy? Za wyrzucony pod śmietnik zderzak można dostać mandat. A tutaj?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.