~~Jasnolawendowy Ambrowiec napisał(a): Prowadząc działalność gospodarczą wpłacam 3000 zł (trzy tysiące zł) rocznie do NFZ. I nikt się nawet nie zapyta czy mnie na to stać. A taki gostek będzie mi mówił że jak mu dam 5 zł to uratuję służbę zdrowia.
Wpłacajcie naiwniacy! Złoty melon i mrówka cała czeka na wasza kasę.
Zidiocenie społeczeństwa sięga zenitu.
Dokładnie Ambrowiec :) To już jest zenit. Ale nie ma to , jak działalność charytatywna uprawiana przez łżeszelitę :D Gdyby Jurek nie zorganizował tej całej hucpy to starsze Panie nie wiedziały by czym jest altruizm. Moim skromnym zdaniem WOŚP tym różni się od metody na " wnuczka " , że ma większy rozmach w majestacie prawa :D
Cała Polska , altruistycznie daje się kiwać esbekom , lub potomkom i tylko Matka Kurka ze Złotoryi , niedaleko stąd , wygrał proces mówiąc prawdę o melonach ...
... ale Starsze Panie wolą dać pięć złotych , żeby własne sumienie uspokoić i serduszko nosić na klacie jak matkę boską . Był taki jeden , co Herodiatę w klapie nosił , ale się zreflektował i włożył koszulkę z KÓŃSTYTÓCIOM :D Do dzisiaj ma wielu stronników i obaj panowie z tej samej esbeckiej stajni :D
... Dobry wieczór Państwu :) Co słychać w nowym roku ? :)
Pytam , bo mi się komputerek zepsuł i tydzień ... przeżyłem bez neta , ale ponieważ wiem , czym jest propaganda , to piątki na chore dzieci nie dam.
Jurek i Wy ze sztabu , wiecie co znaczy gest Kozakiewicza ? :D