Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Spotkajmy się w niedzielę
14505
DP
16 stycznia 2019r. o 18:32
'' Dobro zawsze wraca!''
Eh
to i ja będę:)

tylko moje rogi...
oj
dużą czapkę kto ma? pożyczyć
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Alabastrowa Nasturcja niezalogowany
16 stycznia 2019r. o 18:49
Bandyta upatrzył sobie ofiarę i zrobił to co zamierzał. Mógł to zrobić na ulicy, w urzędzie, pod domem denata, słowem dosłownie wszędzie. Ale zrobił to na scenie podczas koncertu WOŚP. Okrutna i godna największego potępienia zbrodnia. I teraz na tej niewinnej śmierci co niektórzy próbują zbić interes i poprawić sobie słupki w notowaniach przedwyborczych. To nic, że Sw. Pamięci Prezydent Adamowicz nie był kandydatem PO w wyborach. To do nich nie dociera. Był przeciwnikiem kandydata obecnie rządzących i to wystarczy. Miesiąc temu zginęli górnicy w Czechach,trzy dni temu zginął górnik na Rudnej. Też smutne i prawdziwe. Nie robiono zgromadzeń, wieców solidarności z rodzinami ofiar. A tu narodowa tragedia. Zastanawiam się, czy jutro np,samochody w czerwonym kolorze będą mogły wyjechać na drogi, czy tylko czarne. Czy mogę ubrać sweter w kolorze innym niż czarny. Ja za Św. pamięci Pana Prezydenta mówię: Wieczny Odpoczynek Racz Mu Dać Panie, A Światłość Wiekuista Niechaj Mu Świeci ktoś inny niech powie : Cześć jego Pamięci , ale nie podszywajmy pod wszystko polityki.
14505
DP
16 stycznia 2019r. o 18:53
Właśnie to robisz
~~Brunatnopopielaty Chmiel niezalogowany
16 stycznia 2019r. o 19:10
DP napisał(a): Właśnie to robisz
Takim cymbałom jak ty wszystko będzie kojarzyć się z polityką, nawet zakup lizaka,bo można było w innej sieci.
14505
DP
16 stycznia 2019r. o 19:24
~~Brunatnopopielaty Chmiel napisał(a):
Takim cymbałom jak ty wszystko będzie kojarzyć się z polityką, nawet zakup lizaka,bo można było w innej sieci.

to wystarczy

Dopisane 16.01.2019r. o godz. 19:24:

DP napisał(a):
~~Brunatnopopielaty Chmiel napisał(a):

to wystarczy

emem
czy możesz zmoderować
nazwał|a mnie cymbałem a ja
jestem dzwonem
~~Srebrzystoszara Dalia niezalogowany
16 stycznia 2019r. o 20:57
Widać ze jesteś z PISu . Polska dla Polaków a nie Jarka K,
211
skorn
16 stycznia 2019r. o 22:20
DP napisał(a): nazwał|a mnie cymbałem a ja
jestem dzwonem

zanotowane

<i>
~~Miodowa Fuksja niezalogowany
16 stycznia 2019r. o 22:22
A dla czego nie w sobotę o 12:00? To jest godzina w której rozpoczyna się uroczystość pożegnania Prezydenta P. Adamowicza
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.