~~Konopna Języczka napisał(a): Falco nie oglądam mediów w Polsce.Ale wiem,że oszołom zabrał życie człowiekowi,aby przez chwilę triumfować na scenie głosząc własne tezy,które nie mają pokrycia w rzeczywistości.Zginął prezydent miasta.ale człowiek ten był również a może nawet przede wszystkim mężem i ojcem.Tej straty nie da się odrobić.
ja oglądam :)
nie twierdzę że wszystkie ale oglądam ...piszesz ''oszołom'' a a nie wiem co myśleć o nim dlatego nazywam go po prostu mordercą ...
moim zdaniem nie jest ''psychiczny'' bo ten mord był zaplanowany z rozmysłem ,przygotowywany i dokonany jak to się nazywa z ''zimną krwią''
zastanawia mnie jednak to co o nim piszą właśnie media i co o nim mówią niedawni znajomi z celi ...
co mam myśleć o braku reakcji Policji na zgłoszenia jego matki ?
powtarza się tu utarty od lat w Polsce schemat -musi dojść do tragedii by nagle ruszyły pewne ''tryby'' tzw. ''sprawiedliwości''
tak było i z ostatnim przypadkiem śmierci tych dziewczynek ...
nagle ruszyły kontrole i nagle okazało się nie ma dla takich ''firm'' odpowiednich przepisów ...
takie przypadki można tu mnożyć ...
a wiadomość z dzisiaj?...z jednej strony początkowe zaprzeczenia o istnieniu biletu lotniczego a kilka godzin pózniej sam Ziobro potwierdza że istnieje ...
tu zadałem sobie kolejne pytanie -facet wychodzi z ''pudła '' i zamiast cieszyć się wolnością leci sobie do Wawy robiąc jakieś rozeznanie?
to wszystko jakoś nie bardzo mi pasuje ...;)
ale jedno jest nad wyraz wymowne-facet wbiega na scenę i morduje człowieka...
co wykrzykuje?...coś o ''winie'' PO
widzisz w tym jakiś sens?
prezydenta miasta można zastąpić ..męża i ojca już nie ...
czytałem tu dzisiaj wiele komentarzy o Panu Adamowiczu ale tylko Ty wspomniałaś że był nie tylko prezydentem ...
znasz słowa ''śpieszmy się kochać ludzi ...'' ?
wiem że Ty znasz :)
ilu z forumowiczów tak biegłych w obrażaniu Pana Adamowicza je zna? ;)