Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Mowa nienawiści w sieci.

~~Kasztanowatordzawy Grab niezalogowany
19 stycznia 2019r. o 21:42
38 milionów niewinnych ludzi poniesie konsekwencje czynu chorego na schizofrenie paranoidalną !! Czy to normalne ?? Czy tak powinna wyglądać demokracja ?? To woda na młyn dla rządzących i opozycji aby pozbawić ludzi kolejnych wolności osobistych !! Teraz lekarz i psycholog będzie decydował kogo pozbawić wolności !! Gdzie są obrońcy Konstytucji ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
19 stycznia 2019r. o 23:50
~~Kasztanowatordzawy Grab napisał(a): 38 milionów niewinnych ludzi poniesie konsekwencje czynu chorego na schizofrenie paranoidalną !! Czy to normalne ?? Czy tak powinna wyglądać demokracja ?? To woda na młyn dla rządzących i opozycji aby pozbawić ludzi kolejnych wolności osobistych !! Teraz lekarz i psycholog będzie decydował kogo pozbawić wolności !! Gdzie są obrońcy Konstytucji ??

No właśnie . Gdzie jest TW Bolek z koszulką Konstytucja. Gdzie są lekarze , którzy leczą chorych nie dla ich mamony , a dla ich zdrowia. Gdzie prawnicy , co dla Temidy gotowi oddać wzrok , gdzie dziennikarze , co dla prawdy gotowi oddać życie ?

Jak śpiewała Danuta Rinn ... " gdzie te chłopy " ? ... ni ma , został tylko metroseksualizm i gender z POpapranymi zwolennikami żydowskiego eurokołchozu , wspieranymi przez drugą opcję hamerykańskiego żydostwa , wspieranego przez PISlanderów.

Panowie i Panie , nie ma mowy nienawiści , bo każda Istota człowiecza stroni od zła ... ale są delikwenci , którzy pomijając karne sankcje ... za dwa zyle , jak mawia Kolega Klucznik , napiszą i powiedzą , co tylko sponsor będzie sobie życzył .

Takie są fakty. Niestety . Niemniej jednak łżeszelity wykorzystują slogan do założenia kagańca na pysk społeczeństwu. I widzę po komentarzach , że nie tylko ja jestem zwolennikiem spiskowych teorii.

Bracia Lachy i Wy Piękne Słowianki , jeśli Naród Polski ma stworzyć zręby nowej cywilizacji , to trzeba wyjść z cienia ryzykując status społeczny i życie , i przedstawić się niciem , a jeszcze lepiej własnym nazwiskiem , i pier.... do... lić prawo morskie od anglosasów.

Wiem , że Wy wiecie o czym mówię i proszę Was , intelektualne kosy na sztorc , nie będzie nam Merkel , Tusk i Falco , nie mówiąc o Kaczorze i Trumpie ... pluli w twarz .

Mam przynajmniej taką nadzieję ...

Złej nocy Wam życzę ... żeby nie odbiegać od tematu :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Rudożółty Cis niezalogowany
20 stycznia 2019r. o 8:43
Do Pannyzdzieckiem, Jesteś dobrym człowiekiem, a używasz słów nienawiści, dlaczego? Zmień się, popraw się! Trzymam dla Ciebie kciuki. Dasz radę!
~~Rudożółty Cis niezalogowany
20 stycznia 2019r. o 8:49
do Szary Omieg. Propaganda Cię zjadła. Tak dużo w tej wypowiedzi mowy nienawiści, że boje się, ze uwierzysz w to co ci propaganda wkłada do głowy. Mam nadzieję, że jesteś dobrym człowiekiem i rozróżniasz propagandę od prawdy. Zmień się, bądź lepszym. Trzymam za Ciebie kciuki. Uda się! Dobro zwycięży.
~~Szary Omieg niezalogowany
20 stycznia 2019r. o 9:01
Proszę nie pisać o propagandzie.Prosze się wypowiedzieć na temat mowy nienawiści w sieci.Może też być o mowie nienawiści falco, bo to on najczęściej używa takiej mowy.Też trzymam za ciebie kciuki, dasz radę.Tylko otwórz oczy:):):)
~~Jaskrawożółta Tawuła niezalogowany
20 stycznia 2019r. o 10:15
słomkowy ,masz rację ,to jest najbardziej bezpieczny temat
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 stycznia 2019r. o 11:24
~~Rudożółty Cis napisał(a): Do Pannyzdzieckiem, Jesteś dobrym człowiekiem, a używasz słów nienawiści, dlaczego? Zmień się, popraw się! Trzymam dla Ciebie kciuki. Dasz radę!

Co znaczy dobry ? Lepsze jest wrogiem dobrego , więc nie będę się poprawiał . Przykro mi , że nie ziszczę Twych pragnień :) Ale dziękuję za kciuki . Mam sześć świadomie wybranych Autorytetów ... Kieżun , Nacht , Jaśkowski , Zięba , Michalkiewicz , Karoń i siódmy wakat , z z pretendentem z mej prywatnej listy wyborczej w postaci dr Huberta Czerniaka , bo zdrowie najważniejsze . Ale na liście są też takie persony , jak Sumliński , Gryguć , Krajski , Majewska , Ewa Kurek , Ziemkiewicz , Gargas i jeszcze parę innych osób . Wszyscy wymienieni bywają oskarżani o mowę nienawiści i brak poprawności politycznej . Najbardziej po uszach dostał prof Kieżun , autor " Patologii transformacji " , uczestnik Powstania Warszawskiego , przy którym morderstwo polskiej inteligencji , przez żydowskie NKWD w Katyniu wydaje się być " grą wstępną " , bo swego czasu chciał popełnić samobójstwo , tak właśnie mowa nienawiści działa . Gdyby nie Jego córa strzelił by sobie w łeb , patrząc na upadek Polski i własnych ideałów . Mieliśmy wczoraj cyrk i żałobę narodową po krętaczo - chapaczu z Gdańska. Kult jednostki nadal obowiązuje w tym nieszczęśliwym Narodzie. Na usta ciśnie się zdanie hrabiego Pratcheta , również świętej pamięci z " Dobrego omena " ... " ... jego władczy głos wysyłał w morze tysiące okrętów , ale sąsiedzi z rodzimej wioski mówili , że ... " , krętaczo - chapacz , co gubi się w zeznaniach podatkowych i ilości posiadanych mieszkań .

Jeśli powiem qurwa jego mać , nie podoba mi się Polska pod rządami POPISU i podobnie jak Kolega PRL żadnej różnicy na scenie politycznej nie znajduję , to mam być dobry , czy jeszcze lepszy ... Kolego / Koleżanko Cis ? :) Nie podoba mi się WOŚP i Kościół Katolicki , pozorni wrogowie w jednym chórze cyckania społeczeństwa , jak POPIS , w ramach ustawodawczej i charytatywnej działalności.

No to posłuchajcie jak jeden z sześciu mych Autorytetów odpowiada na " mowę miłości " w kontekście ostatnich wydarzeń :

Moje qurwa mać , to chudy pikuś w porównaniu z " mową miłości " :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
20 stycznia 2019r. o 15:25
Zaorane.

J. Urban zrobił podobny filmik kilka miesięcy temu.

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.