#Pannazdzieckiem nieaktywny 20 stycznia 2019r. o 20:04
~~Bura Morwa napisał(a): jeśli podobny to zapewne panna dopisze go jako kolejny autorytet
Czytywałem NIE od drugiego wydania , do chyba trzy tysiące siedemdziesiątego trzeciego numeru ... o ile mnie starcza pamięć nie myli . Lubiłem TYCH Dziennikarzy i felietonistów ze starej paki , jak Gadzinowski , Barański , Bożena Dunat ... haj live , telewizornia i propaganda transformacji lat dziewięćdziesiątych. Budowanie kapitalizmu kompradorskiego , jak mawia pan Stanisław Michalkiewicz i sprzeciw wymienionych DZIENNIKARZY NIE !! . Ale przestałem czytać NIE , bo stare dobre komuchy z SLD odeszły w niepamięć , został tylko biznesmen Urban , który ma więcej wspólnego z żydostwem hamerykańskim ( jak Trump ) niż z Polakami.
Ku Twej wiedzy Morwa , Kłapouchy Josek nigdy nie będzie mym autorytetem. Nie ma gościa na mej liście , ale Barańskiego gotów jestem wpisać ... a teraz leć do Cioci Wiki i zorientuj się jaką gościu Barański ma biografię . Ja jestem starym komuchem , jezusowym komuchem , jak mawia Fobiczny . Gotów jestem umyć Ci stopy ... Morwa , a jeśli jesteś Kobietą , to tym bardziej , bo od stóp do Jaspisowej Komnaty niewielka ... długa droga ... zależy od punktu widzenia mamony ... :)
... ale żeby było na czasie pozwolę sobie popularną pieśń przytoczyć Sajmona i Garfankela
, co napisali ją , jak Oswald zabił Kenediego na zlecenie żydobanksterki za acta 1011 ... w popularnym wydaniu Disturbet :
Ma Przyjaciółka ze dwa lata temu powiedziała , że ciary Jej po plecach łażą , jak słyszy dzwięk ciszy w tym właśnie wykonaniu. Nie dziwiłem się wtedy i nie dziwię się dzisiaj .
Pytanie brzmi tak , kto rozdaje karty w Polsce ? Bo na pewno nie POPIS :)
Odpowiadaj Morwa :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
no nie
komuch to jest ten, ktory wierzy w to, ze komunizm jest realny i babra sie tym, probuje go wprowadzic jako system, zaczynajac od socjalizmu lub demokracji. komunista wie, ze komunizm jest utopia i nie bedzie go praktykowal. dlatego jezus nie byl komuchem tylko pierwszym komunista
#Pannazdzieckiem nieaktywny 20 stycznia 2019r. o 20:27
fobiak napisał(a): no nie
komuch to jest ten, ktory wierzy w to, ze komunizm jest realny i babra sie tym, probuje go wprowadzic jako system, zaczynajac od socjalizmu lub demokracji. komunista wie, ze komunizm jest utopia i nie bedzie go praktykowal. dlatego jezus nie byl komuchem tylko pierwszym komunista
Komuch , komunista , co za różnica ? . Już nie bądz taki subtelny Fobiczny , bo gotów jestem pomyśleć , że zaczniesz pisać po polsku :D A tacy , jak my nie ulegamy modom. Tobie też mam stopy obmyć ? Młodej babie to chętnie , ale staremu prykowi ... :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
fobiak napisał(a): no nie
Komuch , komunista , co za różnica ? . Już nie bądz taki subtelny Fobiczny , bo gotów jestem pomyśleć , że zaczniesz pisać po polsku :D A tacy , jak my nie ulegamy modom. Tobie też mam stopy obmyć ? Młodej babie to chętnie , ale staremu prykowi ... :D
dzieki, do nog jeszcze siegam, z napletkiem mam problemy.
jest duza roznica
komuch realista
komunista, teoretyk, utopista, swiatopoglad, podstawa - solidarnosc z uciemiezonymi
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.