fobiak napisał(a): Pannazdzieckiem napisał(a): fobiak napisał(a): no nie
komuch to jest ten, ktory wierzy w to, ze komunizm jest realny i babra sie tym, probuje go wprowadzic jako system, zaczynajac od socjalizmu lub demokracji. komunista wie, ze komunizm jest utopia i nie bedzie go praktykowal. dlatego jezus nie byl komuchem tylko pierwszym komunista
Komuch , komunista , co za różnica ? . Już nie bądz taki subtelny Fobiczny , bo gotów jestem pomyśleć , że zaczniesz pisać po polsku :D A tacy , jak my nie ulegamy modom. Tobie też mam stopy obmyć ? Młodej babie to chętnie , ale staremu prykowi ... :D
dzieki, do nog jeszcze siegam, z napletkiem mam problemy.
jest duza roznica
komuch realista
komunista, teoretyk, utopista, swiatopoglad, podstawa - solidarnosc z uciemiezonymi
No przecież to Ty nauczyłeś mnie podstawowej formy komunizmu , egal jak zwanej . Uczeń przerasta Mistrza . Dobra , rozumiem różnicę , ale ja właśnie jestem w tej fazie rozwoju duchowego , że ... solidarność z uciemiężonymi , jak ja , jak słusznie zauważyłeś Fobiczny :) Różnijmy się pięknie , jak mawiał Boglodyta z Facetów w czerni i ksiądz Tischner . Ale bądzmy zgodni co do napletka . Nie wolno ciąć :D Jahwe , bók rzydów kombinował sobie tak , jeśli facet pozwoli się okaleczyć świadomie , to taką dupą można miotać na dowolny sposób . Ale faryzeusze poszli dalej i nie facetów chrzcili , a nieświadome noworodki ... zaraz , zaraz ... faryzeusze , czy lewici ? . Księża , czy kosmici ?
No dobra , mam jeszcze jedno piwko , łyknę i w kimono , życząc Wam Drodzy Państwo złej nocy , bo chciałbym być na topie w mowie nienawiści :D
Dobranoc :)