Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Mowa nienawiści w sieci.

~~Granatowoszara Kalia niezalogowany
20 stycznia 2019r. o 21:00
fobiak napisał(a): no nie
komuch to jest ten, ktory wierzy w to, ze komunizm jest realny i babra sie tym, probuje go wprowadzic jako system, zaczynajac od socjalizmu lub demokracji. komunista wie, ze komunizm jest utopia i nie bedzie go praktykowal. dlatego jezus nie byl komuchem tylko pierwszym komunista

Widzę bardzo ciężki przypadek, ale jakiś wybitny specjalista może by pomógł?
Fobiak wal - co to w twojej główce nazywasz komunizmem i daj dziesięć przykładów jak toto realizował Jezus!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2215
#tangerine nieaktywny
20 stycznia 2019r. o 21:06
Czyli teraz jeśli chama nazwę chamem, to będzie mowa nienawiści ?Wykastrujemy się jak Niemcy, damy się popychać każdemu, bo jak będziemy reagować, to będzie to nienawiść. Piąteczka Falco, rób swoje.
2161
#fobiak nieaktywny
20 stycznia 2019r. o 21:21
~~Granatowoszara Kalia napisał(a):
komuch to jest ten, ktory wierzy w to, ze komunizm jest realny i babra sie tym, probuje go wprowadzic jako system, zaczynajac od socjalizmu lub demokracji. komunista wie, ze komunizm jest utopia i nie bedzie go praktykowal. dlatego jezus nie byl komuchem tylko pierwszym komunista

Widzę bardzo ciężki przypadek, ale jakiś wybitny specjalista może by pomógł?
Fobiak wal - co to w twojej główce nazywasz komunizmem i daj dziesięć przykładów jak toto realizował Jezus!

nie jeste przygotowany
ale sprobuje z automatu powiazac lub pokazac wspolne cechy chrzescijanstwa (nowy testament) i komunizmu, gdyby marks nie wykluczyl religii to mozna by pomyslec, ze skopiowal nauki jezusa
stosunek do chorych
stosunek do bogatych
stosunek do rownosci
stosunek do biednych
stosunek do bliznich
...... wiecej nie wiem
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 stycznia 2019r. o 21:46
fobiak napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):

Komuch , komunista , co za różnica ? . Już nie bądz taki subtelny Fobiczny , bo gotów jestem pomyśleć , że zaczniesz pisać po polsku :D A tacy , jak my nie ulegamy modom. Tobie też mam stopy obmyć ? Młodej babie to chętnie , ale staremu prykowi ... :D

dzieki, do nog jeszcze siegam, z napletkiem mam problemy.
jest duza roznica
komuch realista
komunista, teoretyk, utopista, swiatopoglad, podstawa - solidarnosc z uciemiezonymi

No przecież to Ty nauczyłeś mnie podstawowej formy komunizmu , egal jak zwanej . Uczeń przerasta Mistrza . Dobra , rozumiem różnicę , ale ja właśnie jestem w tej fazie rozwoju duchowego , że ... solidarność z uciemiężonymi , jak ja , jak słusznie zauważyłeś Fobiczny :) Różnijmy się pięknie , jak mawiał Boglodyta z Facetów w czerni i ksiądz Tischner . Ale bądzmy zgodni co do napletka . Nie wolno ciąć :D Jahwe , bók rzydów kombinował sobie tak , jeśli facet pozwoli się okaleczyć świadomie , to taką dupą można miotać na dowolny sposób . Ale faryzeusze poszli dalej i nie facetów chrzcili , a nieświadome noworodki ... zaraz , zaraz ... faryzeusze , czy lewici ? . Księża , czy kosmici ?

No dobra , mam jeszcze jedno piwko , łyknę i w kimono , życząc Wam Drodzy Państwo złej nocy , bo chciałbym być na topie w mowie nienawiści :D

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Granatowoszara Kalia niezalogowany
20 stycznia 2019r. o 23:18
fobiak napisał(a):
nie jeste przygotowany
ale sprobuje z automatu powiazac lub pokazac wspolne cechy chrzescijanstwa (nowy testament) i komunizmu, gdyby marks nie wykluczyl religii to mozna by pomyslec, ze skopiowal nauki jezusa
stosunek do chorych
stosunek do bogatych
stosunek do rownosci
stosunek do biednych
stosunek do bliznich
...... wiecej nie wiem

Że niby Marks skopiował Jezusa?
Marks kazał bogatych zabijać i rabować! Czyżby Chrystus też? ;)
Stosunek do któregokolwiek z wymienionych jest skrajne - wykluczająco różny!
Nic nie wiesz o Marksie i nic nie wiesz o Jezusie
Jesteś głupszy niż jakiekolwiek ustawy przewidują!
Przeczytaj sobie "Manifest komunistyczny" - jest bardzo krótki! A potem znajdź 1 istotną tezę zgodną z nauką Chrystusa!
13644
#kizior nieaktywny
20 stycznia 2019r. o 23:34
A za zasłoną tych wszystkich wojen z nienawiścią - pospolitość skrzeczy ....
~~Żółtawy Perukowiec niezalogowany
20 stycznia 2019r. o 23:34
chcę ci zwrócić uwagę że używasz mowy nienawiści bo pisanie do kogoś głupku językiem miłości nie nazwiesz
więc uważaj co piszesz bo forumowe ormo czuwa i nie śpi
2161
#fobiak nieaktywny
21 stycznia 2019r. o 0:10
~~Granatowoszara Kalia napisał(a):
fobiak napisał(a):

Że niby Marks skopiował Jezusa?
Marks kazał bogatych zabijać i rabować! Czyżby Chrystus też? ;)
Stosunek do któregokolwiek z wymienionych jest skrajne - wykluczająco różny!
Nic nie wiesz o Marksie i nic nie wiesz o Jezusie
Jesteś głupszy niż jakiekolwiek ustawy przewidują!
Przeczytaj sobie "Manifest komunistyczny" - jest bardzo krótki! A potem znajdź 1 istotną tezę zgodną z nauką Chrystusa!

doopku nie jezusa, tylko jego nauk
nie odsylaj mnie do manifestu, sluchales kuronia ale nic z tego nie zrozumiales, w manifescie nic podobnego nie ma o czym ty pitolisz. rozlam komunistyczny nastapil po smierci marksa a ty zyjesz leninem, stalinem i pozostalymi budowlancami socjalizmu.
nie mam zamiaru z toba na ten temat dyskutowac bo jestes len smierdzacy i nawet ci sie nie chce poczytac a wymadrzania sie ciebie i tak nikt nie oduczy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo