Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Mowa nienawiści w sieci.

14240
M21W2
25 stycznia 2019r. o 12:44
~~Miedziany Tulipanowiec napisał(a): stan wojenny się zakończył,wszyscy jesteśmy kombatantami.
.............................................................................................................................................................Kombatanci w Polsce. Według polskiej ustawy o kombatantach, kombatantami są osoby, które brały udział w wojnach, działaniach zbrojnych i powstaniach narodowych, wchodząc w skład formacji wojskowych lub organizacji walczących o suwerenność i niepodległość Rzeczypospolitej Polskiej. ......... Co ma do tego stan wojenny ? , czy wszyscy Twoim zdaniem podjęli walkę w jakikolwiek sposób z systemem PRL i juntą komunistyczną ? .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
25 stycznia 2019r. o 13:50
M21W2 napisał(a):
falco napisał(a): pooglądajcie sobie teraz do snu pisowskie ''zakłamane ,kłamliwe mordy''

a pózniej nie zapomnijcie napisać o mojej ''mowie nienawiści'' :]

Czy to dotyczy Ciebie odpowiedz sobie sam , dla mnie jesteś zwykłym manipulantem .

widzisz gościu jaki jesteś?
cały ten twój wywód jest dla mnie bez znaczenia bo ja tylko zamieściłem coś z YT a ty już ''pijesz ''do mnie
zastanów się po co?

i to co napisałeś na końcu ...co ja tu ''zmanipulowałem''?
ale zakończenie twojego posta to już jaskrawy przykład tego jak jesteś przesiąknięty ''ideologią''
dlaczego mam tobie wierzyć a nie innym zródłom?
bo ty niby jakiś tam ''opozycjonista''?a bądz nim sobie na zdrowie :]

to za twoje Duda bawił się z rodziną i swoim ''azorkiem'' w hotelu Bałtyk ...hahahaha
nie za moje ...
to ty zapłaciłeś za hafty na ręczniczkach dla ''azorka ''...nie ja

jeśli teraz w odpowiedzi na twojego ''manipulanta'' ja ci odpowiem że jesteś dla mnie ''oszołomem''to co?
ogłosisz to ''mową nienawiści''?
wyluzuj więc i jak wcześniej pisałem -nie wracaj do mnie ...;)

masz tu tylu przyjaciół...z nimi sobie pisz :]

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Brązowopłowa Lepnica niezalogowany
25 stycznia 2019r. o 14:02
Mowa nienawiści ?? To kolejne narzędzie do ograniczenia swobód obywatelskich !! POlitycy wykorzystają każda okazje aby społeczeństwo trzymać na coraz krótszej smyczy. Żadna okazja do kontroli obywatela nie jest zmarnowana ! Europa dziś roi się od przepisów na temat tematów w których nie wolno się wypowiadać a lewicowym działaczom wciąż mało!! Posłuchajcie, ciekawy wywód :

2900
#falco nieaktywny
25 stycznia 2019r. o 14:41
świetne ...
dla niektórych polecam 6-ą i 8-ą minutę ...
zresztą jeszcze kilka innych fragmentów jak ten o Klątwie i tym co to wczoraj jeden z forumowiczów tu wkleił ...
czy on rozumie te wymienione różnice ?

''chciałabym ale nie mogę bo zabrania tego prawo''

i tu wrócę na moment do zatrzymania tego starszego gościa co to napisał ...''dzisiaj Adamowicz a jutro może to być Duda''
pytam jeszcze raz -gdzie tu widać grozbę?

czy to nie jest raczej próba ostrzeżenia?
pytam jeszcze raz bo nikt mi na to nie odpowiedział :)
może teraz?

~~Kredowobiały Przegorzan niezalogowany
25 stycznia 2019r. o 15:18
~~Szary Omieg napisał(a):
falco napisał(a):
skorn napisał(a): Adamowicza kreuje się jako męczennika dla cześci polskiego społeczeństwa i jak widać nawet na bolec.info są tacy, którzy to łyknęli. Tak się urabia januszy.

kiedyś ty i pis urabialiscie swój ''elektorat'' pisząc o Rosiaku...twoim ulubieńcu
a to jak urabia sie ''korniszonów'' widać do dzisiaj bo nikt tylko ty do tego wraca z przyjemnością ale ...

''który z przedstawicieli opozycji powiedział do kogoś z pislamistów - ''takim powinno się golić głowy na łyso''?
macie przykłady czegoś takiego od opozycji?
kto z opozycji wznosił toast by wypić za to by ''było więcej Rosiaków''?''

dla przypomnienia bo ...zapomniałeś ;)

~~Szary Omieg napisał(a):
Jaanoo napisał(a): TO JEST PRAWDZIWA TWARZ FALCO.
falco napisał(a):

a na drzewach zamiast liści będą wisieć..... pislamiści:D

już niedługo zamiast liści, będą wisieć ….pislamiści :)

raz sierpem, raz młotem.... pisowską hołotę
alleluja

To koniecznie trzeba przypomnieć i w tym temacie.

Mówco nienawiści spójrz w lustro i rozliczaj samego siebie co tutaj wyprawiasz.
14240
M21W2
25 stycznia 2019r. o 15:54
falco napisał(a):
M21W2 napisał(a):
falco napisał(a): pooglądajcie sobie teraz do snu pisowskie ''zakłamane ,kłamliwe mordy''

a pózniej nie zapomnijcie napisać o mojej ''mowie nienawiści'' :]

Czy to dotyczy Ciebie odpowiedz sobie sam , dla mnie jesteś zwykłym manipulantem .

widzisz gościu jaki jesteś?
cały ten twój wywód jest dla mnie bez znaczenia bo ja tylko zamieściłem coś z YT a ty już ''pijesz ''do mnie
zastanów się po co?

i to co napisałeś na końcu ...co ja tu ''zmanipulowałem''?
ale zakończenie twojego posta to już jaskrawy przykład tego jak jesteś przesiąknięty ''ideologią''
dlaczego mam tobie wierzyć a nie innym zródłom?
bo ty niby jakiś tam ''opozycjonista''?a bądz nim sobie na zdrowie :]

to za twoje Duda bawił się z rodziną i swoim ''azorkiem'' w hotelu Bałtyk ...hahahaha
nie za moje ...
to ty zapłaciłeś za hafty na ręczniczkach dla ''azorka ''...nie ja

jeśli teraz w odpowiedzi na twojego ''manipulanta'' ja ci odpowiem że jesteś dla mnie ''oszołomem''to co?
ogłosisz to ''mową nienawiści''?
wyluzuj więc i jak wcześniej pisałem -nie wracaj do mnie ...;)

masz tu tylu przyjaciół...z nimi sobie pisz :]
................................................................................................................................................................. Falco nie ma takiej opcji abym nie reagował na Twoje manipulacje , jak coś piszesz i znajduję potwierdzenie że jest coś w tym prawdy nie reaguję nie ma znaczenia gdzie to znalazłeś . Co zmanipulowałeś , przeczytaj własny komentarz , pełen jadu , obrzydliwy , w moim odczuciu nawet Twoja frustracja i nienawiść do PiS-u nie usprawiedliwia tego - pisowskie zakłamane kłamliwe mordy - to Twoja " mowa miłości " , możesz mnie nazywać jak chcesz przedstawiając się z imienia i nazwiska oraz część swojego życiorysu liczyłem się z atakami personalnymi nieudaczników , określenie oszołom znalazłem w jednym z wpisów , dotyczył on w skali kraju Cejrowskiego a naszym lokalnym Falco , dołączyłeś mnie a więc witam w klubie . Całą resztę co napisałeś a właściwie bredziłeś pozostawię bez komentarza .

Dopisane 25.01.2019r. o godz. 15:54:

Falco nie wiem czy wiesz że nienawidzący PiS-u 10 -tego lutego 2018 r pchnął nożem na Krakowskim Przedmieściu człowieka który miał inne niż on poglądy , osierocił żonę i troje dzieci , najmłodsze 18 miesięcy , nie twierdzę że i Twoja nienawiść do oponentów , jest równa tamtemu mordercy , ale mógłbyś się trochę ogarnąć i przystopować . https://www.tvp.info/36175287/zadzgal-mezczyzne-na-krakowskim-przedmiesciu-uslyszy-zarzut-zabojstwa
2900
#falco nieaktywny
25 stycznia 2019r. o 16:12
facet ...
czy do ciebie naprawdę nie dociera to co piszę ?
ty nic złego nie widzisz w swoich komentarzach a mnie tu chcesz nauczać o moralności?
jakiej?...''solidaruchów''?
''opozycjonistów''
nic nie zrozumiałeś z tego co pisałem?
dla mnie możesz być nawet tym co obalił komunę bez niczyjej pomocy ...;)
możesz tu pisać że przeskoczyłeś milion ''płotów''
ale pisaniem nie zmienisz faktu jak dzisiaj ludzie widzą ta twoją ''s''
nie tylko palce ale lepkie łapy położyliście na mieniu narodu ,na godności części tego narodu który wam uwierzył ...zrobiliście to do spóły z kolesiami z Magdalenki
problemem dla ciebie jest to że ty w tym nic nie ''ugrałeś '' ;)
dzisiaj możesz tu wklejać tysiące twoich zapewnień czy ''sprostowań '' o kombatanctwie zarówno twoich jak i kolesiów z dawnych szeregów...

dzisiaj twoja dawna ''s'' jest historią z wieloma ciemnymi kartami a kolejne pisze obecny Duda...
kolejne ''ciemne'' a ty to ''łykasz''
stąd że trudno ci się do tego przyznać próbujesz przykryć pisząc że ''bredzę ''
zabolało to co pisałem o Bałtyku i ''azorku'' tego ''przewodniczącego''?
ciekawe że i on ostatnio przejrzał na oczy mówiąc ''pis nas oszukał''
zaprzeczysz?
popieraj sobie kogo chcesz i jak chcesz ale popatrz co piszesz i jak w swoich ostatnich słowach postu ...

więc nie licz na to że jeśli będziesz mnie w ten sposób zaczepiał ,odpowiem ci dobrym słowem ...

~~Poziomkowy Rącznik niezalogowany
25 stycznia 2019r. o 16:28
faklo ...luchu nikt cie nie czyta osle. zamknij sie w swojej piwnicy, zgas swiatlo i idz spac

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza