~~Miedziany Tulipanowiec napisał(a): stan wojenny się zakończył,wszyscy jesteśmy kombatantami..............................................................................................................................................................Kombatanci w Polsce. Według polskiej ustawy o kombatantach, kombatantami są osoby, które brały udział w wojnach, działaniach zbrojnych i powstaniach narodowych, wchodząc w skład formacji wojskowych lub organizacji walczących o suwerenność i niepodległość Rzeczypospolitej Polskiej. ......... Co ma do tego stan wojenny ? , czy wszyscy Twoim zdaniem podjęli walkę w jakikolwiek sposób z systemem PRL i juntą komunistyczną ? .
M21W2 napisał(a):falco napisał(a): pooglądajcie sobie teraz do snu pisowskie ''zakłamane ,kłamliwe mordy''
a pózniej nie zapomnijcie napisać o mojej ''mowie nienawiści'' :]
Czy to dotyczy Ciebie odpowiedz sobie sam , dla mnie jesteś zwykłym manipulantem .
~~Szary Omieg napisał(a):falco napisał(a):skorn napisał(a): Adamowicza kreuje się jako męczennika dla cześci polskiego społeczeństwa i jak widać nawet na bolec.info są tacy, którzy to łyknęli. Tak się urabia januszy.
kiedyś ty i pis urabialiscie swój ''elektorat'' pisząc o Rosiaku...twoim ulubieńcu
a to jak urabia sie ''korniszonów'' widać do dzisiaj bo nikt tylko ty do tego wraca z przyjemnością ale ...
''który z przedstawicieli opozycji powiedział do kogoś z pislamistów - ''takim powinno się golić głowy na łyso''?
macie przykłady czegoś takiego od opozycji?
kto z opozycji wznosił toast by wypić za to by ''było więcej Rosiaków''?''
dla przypomnienia bo ...zapomniałeś ;)
~~Szary Omieg napisał(a):Jaanoo napisał(a): TO JEST PRAWDZIWA TWARZ FALCO.
falco napisał(a):
a na drzewach zamiast liści będą wisieć..... pislamiści:D
już niedługo zamiast liści, będą wisieć ….pislamiści :)
raz sierpem, raz młotem.... pisowską hołotę
alleluja
To koniecznie trzeba przypomnieć i w tym temacie.
Mówco nienawiści spójrz w lustro i rozliczaj samego siebie co tutaj wyprawiasz.
falco napisał(a):................................................................................................................................................................. Falco nie ma takiej opcji abym nie reagował na Twoje manipulacje , jak coś piszesz i znajduję potwierdzenie że jest coś w tym prawdy nie reaguję nie ma znaczenia gdzie to znalazłeś . Co zmanipulowałeś , przeczytaj własny komentarz , pełen jadu , obrzydliwy , w moim odczuciu nawet Twoja frustracja i nienawiść do PiS-u nie usprawiedliwia tego - pisowskie zakłamane kłamliwe mordy - to Twoja " mowa miłości " , możesz mnie nazywać jak chcesz przedstawiając się z imienia i nazwiska oraz część swojego życiorysu liczyłem się z atakami personalnymi nieudaczników , określenie oszołom znalazłem w jednym z wpisów , dotyczył on w skali kraju Cejrowskiego a naszym lokalnym Falco , dołączyłeś mnie a więc witam w klubie . Całą resztę co napisałeś a właściwie bredziłeś pozostawię bez komentarza .M21W2 napisał(a):falco napisał(a): pooglądajcie sobie teraz do snu pisowskie ''zakłamane ,kłamliwe mordy''
a pózniej nie zapomnijcie napisać o mojej ''mowie nienawiści'' :]
Czy to dotyczy Ciebie odpowiedz sobie sam , dla mnie jesteś zwykłym manipulantem .
widzisz gościu jaki jesteś?
cały ten twój wywód jest dla mnie bez znaczenia bo ja tylko zamieściłem coś z YT a ty już ''pijesz ''do mnie
zastanów się po co?
i to co napisałeś na końcu ...co ja tu ''zmanipulowałem''?
ale zakończenie twojego posta to już jaskrawy przykład tego jak jesteś przesiąknięty ''ideologią''
dlaczego mam tobie wierzyć a nie innym zródłom?
bo ty niby jakiś tam ''opozycjonista''?a bądz nim sobie na zdrowie :]
to za twoje Duda bawił się z rodziną i swoim ''azorkiem'' w hotelu Bałtyk ...hahahaha
nie za moje ...
to ty zapłaciłeś za hafty na ręczniczkach dla ''azorka ''...nie ja
jeśli teraz w odpowiedzi na twojego ''manipulanta'' ja ci odpowiem że jesteś dla mnie ''oszołomem''to co?
ogłosisz to ''mową nienawiści''?
wyluzuj więc i jak wcześniej pisałem -nie wracaj do mnie ...;)
masz tu tylu przyjaciół...z nimi sobie pisz :]
Zastosowana autokorekta