skorn napisał(a): Czyli nie masz nic do powiedzenia? Tak myślałem.
Nie było żadnej dyskusji na ten temat na forum. Chyba, że dla ciebie dyskusją jest to że "czytałeś broszurę". To faktycznie zamyka temat, hehe.
Pannazdzieckiem napisał(a):PIS-PO-PRL napisał(a):falco napisał(a): np. Nobla
dla ''Bolka'';)
Całe szczęście że za życia go dostał, bo w przeciwnym wypadku musieliby ze dwa mu dać.
No i taka była raczej potrzeba chwili... wsparcie walczącej S i takie tam.
Tutaj działają czyste emocje, od dwóch tygodni podkręcane jeszcze przez media.
A do tego wszystkiego wychodzi dziś wdowa po Adamowiczu i mówi wprost... mojego męża zabiło PIS i TVP. Córkę do USA musiałam wysłać, żeby nie patrzyła jak się nad tatą znęcają...
Współczuje kobiecie... ale po tym wywiadzie jestem gotów uwierzyć, że cała ta polityczna otoczka nakręcana jest tylko po to, żeby ewentualne zarzuty prokuratorskie nazwać "mową nienawiści"
A że mowa nienawiści mowie nienawiści nierówna... to przecież wiadomo nie od dziś :D
Dokładnie :) Mowy miłości i nienawiści nie są sobie równe , podobnie , jak w ramach tej samej emocji równości nie ma.Inna sprawa , że procuratorzy są tak samo uplątani w " Układ zamknięty " jak " Święty " z Gdańska , tak więc ich czynności są tak samo sensowne , jak zawracanie kijem Wisły . Ale w necie plotkują , że szacowna Wdowa nie ma powodów do narzekania . Otóż Rafał Orłowski , był prawdopodobnie autorem tekstu , który zamieścił Kameleon , mówiąc , że sprawa śmierdzi . Papuga miał w tym przypadku rację ... i wielu twierdzi , razem ze mną , że to jest typowe false flag , jak WTC anno domini 2011.
Ścierwomedia dzisiaj podały , że żydobankster Morawiecki zwołał naradę plemienną i za pomocą " mowy nienawiści " będą nam chcieli , chazarskie plemię , narzucić kolejne ograniczenia ... i tu już nie chodzi o wojnę Polaków z Polakami , jaką preferuje krynica wiedzy Falco , wierny uczeń Wnuczka z Wermachtu , Ryżego Olsena , Króla Eurokołchozu , Słońca Peru ... to chodzi o to , żeby , kaganiec pospólstwu na pysk założyć.
Flinta w flincie , jak mawiał pan Łysiak , autor " Fletu z mandragory " :)
POPIS to to samo gówno ... ok . nienawidzę polityków , mówię szczerze :) Jeśli dobry Stwórca powołał mnie do istnienia po to żebym się uczył , to nauczyłem się właśnie nienawiści . Lata temu pisałem , że nikt mnie tego nie nauczy , ale politycy potrafią ...
... i mają takich posługiwaczy zwanych żurnalistami , jak Durczok :
Komentarz pod prelekcją na Yutubie został wyłączony , a szkoda , napisał bym Kamilowi ... resortowe dziecię , powiedz ile bierzesz mamony od żydobanksterów za kreowanie rzeczywistości ?
ps . Do Mańka i Kameleona . Gdybyście chłopcy częściej uważali na lekcjach domniemanej filozofii , to wiedzieli byście , że nawet Polska Agencja Prasowa , to żydobanksterska nomenklatura . Ludzie , jak Matka Kurka i Rafał Orłowski , Aleksander Jabłonowski vel Wojciech Olszański i Darek Kwiecień , oraz Janusz Zagórski , wyznawcy spiskowych teorii , zawsze będą mieli dla mnie większe znaczenie niż Wy dwaj razem wzięci , wyznawcy niemieckiego tfu-fauenu .
ps.2 Wybacz Kolego PRL , że posłużyłem się Twym postem , aby dowalić ... kolegom ... mowa nienawiści przeze mnie przemawia , już taki jestem zimny drań :)
Dobranoc :)
DP napisał(a): ...
z tym Durczokiem to stary ''film'', w mediach jest już dużo nowego ''materiału''
wierz mi, że nie sposób obejrzeć wszystko.A swoją drogą ciekawe że zaczęto ''uciszać pospólstwo'', bo czyż nie powinno się zacząć od mediów.
Ogień tłumi się w zarodku.
No tak...ale czym gasić las?
hmm
falco napisał(a): pooglądajcie sobie teraz do snu pisowskie ''zakłamane ,kłamliwe mordy''
a pózniej nie zapomnijcie napisać o mojej ''mowie nienawiści'' :]
qwax_ napisał(a):falco napisał(a): pooglądajcie sobie teraz do snu pisowskie ''zakłamane ,kłamliwe mordy''
Nie uważasz, że jak na antysystemowca - którym się czujesz - przystało, należałoby dla równowagi punktować wszystkie opcje polityczne?
A druga sprawa - nie ma innej opcji - musisz mieć płacone za "podtrzymywanie" ruchu na forum, stąd twoje ciągłe "prowokacje"...
falco napisał(a): pooglądajcie sobie teraz do snu pisowskie ''zakłamane ,kłamliwe mordy''....................................................................................................................................................... Podsumowując: ani ówczesny żołnierz Krasulski, ani jego drużyna ani nawet 1 Warszawski Pułk Czołgów, nie strzelał do robotników na Wybrzeżu w 1970 roku, co łatwo sprawdzić nie ruszając się nawet sprzed komputera. Poseł Krasulski miał wówczas 20 lat, w wojsku znalazł się z poboru, nie miał żadnego wpływu do jakiej jednostki zostanie przydzielony i gdzie zostanie skierowany. Służył w jednostkach pomocniczych i sanitarnych, do nikogo nie miał okazji strzelać i nie strzelał, jego pułk nie zastrzelił żadnego robotnika. Do partii nigdy nie należał. Wyrzucony w późniejszym czasie z wojska, działał w latach 80-tych w Solidarności, za co spędził 1,5 roku w więzieniu. Komplet dokumentów w tej sprawie znajduje się tutaj: Wojskowe Biuro Historyczne, z nich skorzystałem przy tworzeniu tej notki.