Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Mowa nienawiści w sieci.

~~Jasnobrązowa Ślazówka niezalogowany
24 stycznia 2019r. o 14:18
~~Wielbłądza Jasnota napisał(a): i po co go atakujesz? przecież napisał prawde
miesięcznice opluwaliście a teraz mają wrócić ale z powodu morderstwa na adamowiczu

Poczuł się januszem to się odgryza:D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
24 stycznia 2019r. o 16:40
~~Szary Omieg napisał(a):
falco napisał(a):
skorn napisał(a):

''który z przedstawicieli opozycji powiedział do kogoś z pislamistów - ''takim powinno się golić głowy na łyso''?
macie przykłady czegoś takiego od opozycji?
kto z opozycji wznosił toast by wypić za to by ''było więcej Rosiaków''?''

dla przypomnienia bo ...zapomniałeś ;)

przypomnijcie nazwiska tych którzy tak się popisywali ...

no?:]

a może nazwisko tego (p)osła?
no?
:][img=1548344448_ollu0he.jpg]

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
24 stycznia 2019r. o 17:14
~~Krasna Psianka napisał(a): Mord polityczny jest wtedy gdy morduje się PISowca .
Gdy giną pozostali to wtedy jest zabójstwo ,najczęściej z ręki szaleńca.

Cyba przed kamerami przyznał, że chciał zabić Kaczyńskiego. Na dokładkę był przez pewien czas członkiem PO. Więc ewidentnie był to mord polityczny.

A ze Stefanem to nie wiadomo. Dla wielu byłby wygodne zrobić z tego mord polityczny, co już robią na tym forum janusze.

<i>
2900
#falco nieaktywny
24 stycznia 2019r. o 17:24
napiszesz w końcu ilu ''dewiantów''aresztował Policja za ten ostatni ich marsz?
napiszesz w końcu czy pójdziesz w marszu w który ktoś rzucałby kamieniami?

a może napiszesz do czego namawia Międlar w swoich ''wystąpieniach?
i wytłumacz mi dlaczego swoję książkę (księgarnie nie chcą jej sprzedawać -dlaczego?)
zatytułował ni mniej ni więcej tylko ''majn kampf'';)

odpowiesz w końcu czy się schowasz ? ;)

211
skorn
24 stycznia 2019r. o 17:27
Odpowiem jak ty opowiesz o BŚ. Tylko swoimi słowami, nie cytatami z wyborczej albo na temat. : )

<i>
2900
#falco nieaktywny
24 stycznia 2019r. o 17:32
skorn napisał(a): Odpowiem jak ty opowiesz o BŚ. Tylko swoimi słowami, nie cytatami z wyborczej albo na temat. : )

a po co mam się po raz kolejny rozpisywać ?
szukasz odpowiedzi?
poszukaj ...była tu na forum dyskusja z której ty i tak nic nie zrozumiałeś ..
wróć do historii ...

falco 13 grudnia 2018r. o 18:58

oczywiście ...
był czas kiedy o tym pisałem
nie pamiętasz w jakim tonie?

ps. mam nadzieję że wybaczysz mi to ze nie odpowiadam od razu ale wyobraz sobie czytam pewna broszurę ...
o niejakim Hubercie Jurze ...kojarzysz gościa;)
taki tam gostek ni to z WP,ni to z AK ni to z NSZ ale bliski Brygadzie Świętokrzyskiej ...
;)
kumasz?

teraz mam ci o tym ponownie pisać? po co?
;)

211
skorn
24 stycznia 2019r. o 17:47
Czyli nie masz nic do powiedzenia? Tak myślałem.

Nie było żadnej dyskusji na ten temat na forum. Chyba, że dla ciebie dyskusją jest to że "czytałeś broszurę". To faktycznie zamyka temat, hehe.

<i>
~~Żonkilowa Wierzba niezalogowany
24 stycznia 2019r. o 17:57
skorn napisał(a):
~~Krasna Psianka napisał(a): Mord polityczny jest wtedy gdy morduje się PISowca .
Gdy giną pozostali to wtedy jest zabójstwo ,najczęściej z ręki szaleńca.

Cyba przed kamerami przyznał, że chciał zabić Kaczyńskiego. Na dokładkę był przez pewien czas członkiem PO. Więc ewidentnie był to mord polityczny.

A ze Stefanem to nie wiadomo. Dla wielu byłby wygodne zrobić z tego mord polityczny, co już robią na tym forum janusze.

Magister ,jak to ze Stefanem nie wiadomo .Adamowicz był członkiem PIS ?,nie a więc nie był to mord polityczny .

Gdyby Tusk nie stał tam gdzie stało Zomo i nie wyzywał nas od zdradzieckich mord ,komunistów i złodziei ,drugiego sortu to by do tego mordu nie doszło .Tusk i PO zasiało to i zbiera .Widzę że dla niektórych niepotrzebnie Kaczyński wraz z Piotrowiczem obalili komunę .Nie dorośli do wolności .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Villaro zaprasza