Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Mowa nienawiści w sieci.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 4:48
Nie zagryzą Fobiczny , ale lewactwo szczypać będzie . Takie tuzy tfufałenu na lokalnym rynku , jak Faclobaran zwany Papugą nawet nie wiedzą co Karoń gada ... ale gdyby nie wiedział , to by nie gadał . To przecież Jezus był pierwszym komunistą , a urzędasy Czwartej Rzeszy nieudolnie naśladują ... Wierzę Babel :)

Dobranoc :)

Dopisane 30.01.2019r. o godz. 04:48:

skorn napisał(a):
falco napisał(a): nawet na najprostrze pytania nie potrafisz odpowiedzieć a tuchcesz ''prostować ''qwax-a ?

"najprostrze"
hehe

Ja prostuję ciebie, qwax jest już prawidłowo wyprostowany. Nie będę odpowiadał na twoje pytania, tak jak ty nie odpowiadasz na moje. Dyskusja z tobą nie ma sensu, co już wielokrotnie zostało tu pokazane. Ty się dogadujesz jedynie ze swoimi lizusami, więc niech tak sobie zostanie. : )

Żeby była jasność. Nie mam nic przeciwko mediom antypisowskim, tak i propisowskim, o ile są finansowane ze środków zaintersowanych osób. Każdy ma prawo uprawiać swoją propagandę, lubić lub nie lubić kogo ma ochotę. Ale pierwszy lepszy tłumok nie będzie mi wmawiał, co jest prawdą, a co nie.

I tu jest drugie dno Skornik . Otóż w sześćdziesiątym ósmym , gdy miałem dwa latka banda yntelektualistów żydowskiego pochodzenia postanowiła ruszyć do ziemi obiecanej , a dzisiaj lewak Duda gada coś o POLIN

Qurwa jego mać , tej rzeczywistości , razem z głupią Papugą na trze ... wo nie da się oglądać . Jest czwarta dwadzieścia pięć , o szóstej idę po piwo :)

ps. Fobiczny , nie do końca rozumiem , jakie są Twe intencje . Wiem , że Papuga zwrotu nie rozumie , będzie musiał spytać cioci Wiki , ale Ty rozumiesz chociaż z ortografią u Ciebie nie najlepiej :D ... nie pytam , czy mnie kochasz , jak Jezus , pytam , czy chociaż lubisz ? :)
Bo Papuga zwana Kameleonem lubi tylko siebie i tfufałen :D

ps. dwa ... o poranku , przy kawie lubię poczytać Mądrych Ludzi , czyli z lokalnego rynku ... Lucjan , Fobiczny , Skornik ,Ksawery kiedyś był Hegemon i Artur ... i taki jeden ... Mleko :D

... i Papugę z konieczności

... która to zaraz sypnie mową miłości :D do Pislanderów w dupie mając obiektywizm .

... piąta nad ranem , to może trochę muzy

Miłego dnia Wam życzę

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żonkilowa Calibrachoa niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 7:39
Ojciec Tadeusz Rydzyk zamieścił na internetowej stronie Radia Maryja apel, w którym przypomniał odbiorcom, że nie powinni marnować "żadnej szansy dla uczynienia apostolskiego dobra kształtowania dzieci i młodzieży". Jak podpowiedział, mogą czynić to dobro poprzez wpłatę jednego procenta z podatku na fundację Nasza Przyszłość i polecanie takich wpłat innym, a zaniechanie w tej kwestii może zostać uznane za grzech.

Zakonnik twierdzi, że pieniądze z jednego procenta podatku zostaną przekazane na kształcenie religijne i patriotyczne
Jego zdaniem po śmierci będzie można pochwalić się tą wpłatą Jezusowi
2161
#fobiak nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 7:53
Pannazdzieckiem napisał(a):

ps. Fobiczny , nie do końca rozumiem , jakie są Twe intencje . Wiem , że Papuga zwrotu nie rozumie , będzie musiał spytać cioci Wiki , ale Ty rozumiesz chociaż z ortografią u Ciebie nie najlepiej :D ... nie pytam , czy mnie kochasz , jak Jezus , pytam , czy chociaż lubisz ? :)
Bo Papuga zwana Kameleonem lubi tylko siebie i tfufałen :D

ps. dwa ... o poranku , przy kawie lubię poczytać Mądrych Ludzi , czyli z lokalnego rynku ... Lucjan , Fobiczny , Skornik ,Ksawery kiedyś był Hegemon i Artur ... i taki jeden ... Mleko :D

paninko, nie mam intencji bo nie jestem w stanie nic zmienic ani nie znam ideologii w mysl ktorej moglbym cos zmienic. korzystam internetu, potykam sie na bzdetach, farmazonach czy tez dyrdymalach, czasem sie do nich odnosze a jesli jest cos ciekawego o czym nie wiem to zapoznaje sie z tym i weryfikuje. wiekszosc informacji tutaj jest powielana lub kradziona z innych portali, malo kto, pisze cos od siebie ale zgarza sie, ze ktos palnie cos madrego, nie zdajac sobie sprawy z tego. uzytkownikow nie analizuje, nie mam takiej potrzeby, oni sami czesto sa tak szczerzy, ze spowiadaja sie lub dostarczaja gotowa charakterystyke a nawet czesci zyciorysow tzw. swoich wrogow.

pewnie znasz swoj autorytet ale dla przypomnienia przy porannym piwku mozesz jeszcze raz wysluchac, kiedys pisalem, ze to jest utopia i mam wrazenie, ze on mi to ukradl
&lc=z233w1uqnrbler02macdp432sx5jg5d5t3zmmhokctxw03c010c.1506421383391165

Dopisane 30.01.2019r. o godz. 07:50:

&lc=z233w1uqnrbler02macdp432sx5jg5d5t3zmmhokctxw03c010c.1506421383391165

Dopisane 30.01.2019r. o godz. 07:53:

wszystko sie w patoce sypie
"Nieszczęście polskiej prawicy to brak ideologii? - Krzysztof Karoń (Piknik Prawicy 2017)"
~~Białawoszary Oczar niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 8:16
Pannazdzieckiem napisał(a): To przecież Jezus był pierwszym komunistą

Panna nie powtarzaj bzdur. Skoro już słuchasz Karonia to posłuchaj go jeszcze raz, i jeszcze ... On tłumaczy jak krowie na rowie czym jest komunizm. Choćby samo to, ze w komunizmie jednostka się nie liczy a u Jezusa każdy pojedynczy człowiek jest ważny odróżnia jedno od drugiego. Jest jeszcze parę istotnych różnic. Jeśli masz problem z ich wychwyceniem w filmikach Karonia to spróbuj przeczytać jego książkę.
Jeśli Karoń jest dla ciebie za ciężki to może Rozwadowskiego?
4335
30 stycznia 2019r. o 9:05
No cześć Panowie :) Ja wcale nie twierdzę , że jestem mondry . Nie cierpię Papugi , Watykanu , mowy miłości inaczej i góralskiej muzyki , ale lubię poczytać Mądrych :)

Myślę sobie Fobiczny , że jesteś w stanie coś zmienić . W przeciwnym razie nie zarażał byś myśleniem , i całkiem fajną elokwencją , nie mówiąc o wiedzy , a Ty Oczar będziesz mi musiał spuścić baty w szachy :D

No mówiłem , że wstałem dzisiaj lewą nogą , jak stara baba i mam ochotę się pokłócić , jak Papuga zwana Kameleonem. Ja w zasadzie lubię Papugę , no nie tak , jak Karonia , ale nie wiem , czy pamiętasz Fobiczny , napisałem kiedyś o Jezusie i Jego fanatykach , do których się zaliczam , że jeśli zrozumieli naukę , to Twe twierdzenie jest prawdą . W prawdzie Ksawery twierdzi , że Jezus nie istniał , ale to nie ujmuje Jego Inteligencji.

Nowbady ist perfect :D

Papuga spasowałeś , czy dalej gramy ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
13926
qwax_
30 stycznia 2019r. o 13:09
Pannazdzieckiem napisał(a): W prawdzie Ksawery twierdzi , że Jezus nie istniał...

Już Ci mówiłem o "dowodach" na to istnienie... a raczej ich braku.
Ale ty w tej kwestii zawierzyłeś bez reszty Wolandowi ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
4335
30 stycznia 2019r. o 13:56
Zgadza się Ksawery :) ... w białym płaszczu z podbiciem z koloru krwawnika Piąty Procurator Judei ... rozmawiał z Jezusem , a Woland do dzisiaj się śmieje z tych , co nawet w niego nie wierzą . Ale obaj jesteśmy chyba zgodni , że szatan władca tegoż świata też ma ograniczenia . Bo można być dobrym , jak Faclobaran , albo złym , jak Pannazdzieckiem :) Od lat myślę o szatanie ... nie to żebym chciał przystąpić do Killuminatich , ale interesuje mnie potęga głupoty , która świadomie odłączyła się od Żródła . A jeszcze bardziej interesują mnie Satany , bo pedałem nie jestem :D

~~Zielonobrunatna Bazylia niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 14:25
falco napisał(a): ty kmiotku nawet na najprostrze pytania nie potrafisz odpowiedzieć a tuchcesz ''prostować ''qwax-a ?

Koniecznie kup sobie lustro "kmiotku" :D
Pokaż jedną twoją odpowiedź na postawione przeze mnie pytanie!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.