skorn napisał(a):falco napisał(a): nawet na najprostrze pytania nie potrafisz odpowiedzieć a tuchcesz ''prostować ''qwax-a ?
"najprostrze"
hehe
Ja prostuję ciebie, qwax jest już prawidłowo wyprostowany. Nie będę odpowiadał na twoje pytania, tak jak ty nie odpowiadasz na moje. Dyskusja z tobą nie ma sensu, co już wielokrotnie zostało tu pokazane. Ty się dogadujesz jedynie ze swoimi lizusami, więc niech tak sobie zostanie. : )
Żeby była jasność. Nie mam nic przeciwko mediom antypisowskim, tak i propisowskim, o ile są finansowane ze środków zaintersowanych osób. Każdy ma prawo uprawiać swoją propagandę, lubić lub nie lubić kogo ma ochotę. Ale pierwszy lepszy tłumok nie będzie mi wmawiał, co jest prawdą, a co nie.
Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a):
ps. Fobiczny , nie do końca rozumiem , jakie są Twe intencje . Wiem , że Papuga zwrotu nie rozumie , będzie musiał spytać cioci Wiki , ale Ty rozumiesz chociaż z ortografią u Ciebie nie najlepiej :D ... nie pytam , czy mnie kochasz , jak Jezus , pytam , czy chociaż lubisz ? :)
Bo Papuga zwana Kameleonem lubi tylko siebie i tfufałen :D
ps. dwa ... o poranku , przy kawie lubię poczytać Mądrych Ludzi , czyli z lokalnego rynku ... Lucjan , Fobiczny , Skornik ,Ksawery kiedyś był Hegemon i Artur ... i taki jeden ... Mleko :D
Pannazdzieckiem napisał(a): To przecież Jezus był pierwszym komunistą
Pannazdzieckiem napisał(a): W prawdzie Ksawery twierdzi , że Jezus nie istniał...
falco napisał(a): ty kmiotku nawet na najprostrze pytania nie potrafisz odpowiedzieć a tuchcesz ''prostować ''qwax-a ?