skorn napisał(a): Jak to jest, że ktoś kto sprzedaje w sklepie, obojętnie jakim, jest najlepszym kandydatem na kierownicze stanowisko? ARiMR to tylko jedna z wielu instytucji służących do obsadzania stołków kolesiami z partii, wcześniej PO/PSL, a teraz PiS.
Co ten pan zrobił dla Bolesławca jako działacz PiS? Tylko żadnych bredni o pomnikach czy tablicach, bo to są sprawy trzeciorzędne. Czekam na konkretne odpowiedzi.
~~Pomarańczowoczerwony Goździk napisał(a): Szanowni Państwo, zgadzacie się , że na takich odpowiedzialnych stanowiskach jak burmistrz, prezydent ,starosta czy wice ,ważne jest wykształcenie i kwalifikacje, inteligencja, umiejętność analizowania i podejmowania decyzji, tudzież HONOR ,kultura słowa i osobista. Nie wystarczy pojawiać się na przecięciu wstęgi czy opłatkowych spotkaniach .
Intelekt ludzi rządzących powinien być na tyle wysoki aby nie był powodem żartów dla obywateli .
~~Lawendowy Niecierpek napisał(a):skorn napisał(a): Jak to jest, że ktoś kto sprzedaje w sklepie, obojętnie jakim, jest najlepszym kandydatem na kierownicze stanowisko? ARiMR to tylko jedna z wielu instytucji służących do obsadzania stołków kolesiami z partii, wcześniej PO/PSL, a teraz PiS.
Co ten pan zrobił dla Bolesławca jako działacz PiS? Tylko żadnych bredni o pomnikach czy tablicach, bo to są sprawy trzeciorzędne. Czekam na konkretne odpowiedzi.
Nie znasz Szymona Pogody, dlatego nie wypisuj bzdur bo nie wypada. Ja gościa znam i wiem, że jest inteligentny i bardzo zaangażowany dla rozwoju Bolesławca. Zacznij od siebie i napisz co ty zrobiłeś dla Bolesławca?
falco napisał(a): czy się nadaje? czy ja wiem...
miałbym tylko jedno pytanie -czy za ''bycie pełnomocnikiem '' będzie wynagradzany ?
będzie to dobrze ,nie będzie-też dobrze...
chodzi mi tylko o to czy czasem nie on jeszcze nie tak dawno dostał we władanie jakąś agencję rozwoju?
myślę że ktoś zorientowany potrafi na to odpowiedzieć ...