fobiak napisał(a): ....................... nie waz sie nawet powtarzac klamst, ze w prl nie bylo wolnosci slowa, to co dzisiaj moge mowic, moglem mowic rowniez w prl .............
falco napisał(a): ależ ja nie mam nic przeciw abyś tu pisał :]Piszę swoje komentarze , wklejone linki są potwierdzeniem , już ci napisałem że jesteś hipokrytą , sam wklejasz i komentujesz .
ale pisz a nie wklejasz tylko ''suche'' linki ;)
bo takie twoje ''wpisy'' mogą sugerować że jesteś bezrozumnym ''ciemniakiem'' bez własnej oceny ...i nic więcej
M21W2 napisał(a):skorn napisał(a):fobiak napisał(a):
Kiedyś myślałem że się pomyliłem że to ojciec Pana M czego zresztą nie ukrywał był oficerem wojskowym , ktoś mi napisał że niepotrzebnie przeprosiłem Falco za stwierdzenie - syn komunistycznego oficera , przeprosin nie przyjął , czyżby to była prawda Falco .
ty mnie przepraszałeś?...a po co?
przecież ani mnie tym nie uraziłeś ani mi na tym nie zależało :)
ot jakiś tam M21 coś wybełkotał i tyle ...
widzisz niespełniony ''kombatancie '':]
nie potrafisz zbyt wiele napisać o Radomiu ale znowu ponosi cię i wracasz do ''syna komunistycznego oficera''
i co?...myślisz że się tym przejmuję?
w odpowiedzi mam ci pisać jak inni że nawet z własnym bratem się skłóciłeś?
to też nas różni ...;)
Dopisane 12.02.2019r. o godz. 18:56:M21W2 napisał(a):falco napisał(a): ależ ja nie mam nic przeciw abyś tu pisał :]Piszę swoje komentarze , wklejone linki są potwierdzeniem , już ci napisałem że jesteś hipokrytą , sam wklejasz i komentujesz .
ale pisz a nie wklejasz tylko ''suche'' linki ;)
bo takie twoje ''wpisy'' mogą sugerować że jesteś bezrozumnym ''ciemniakiem'' bez własnej oceny ...i nic więcej
gościu ...mało wiesz a te swoje ''prawdy objawione'' ślij forumowym ''skornom'' którzy racji wieku niewiele wiedzą o tym czego wtedy chcieliście i tego do czego doprowadziliście swoimi działaniami ...
efekty tego są do dzisiaj odczuwalne ;)
no wiesz już coś o Radomiu i czego był konsekwencją?
wiesz już kto jest na tym zdjęcie?
wiesz już co oznaczał wasz-chyba i twój -skrót KKK?...nie wiesz?
facet-niby ''kombatant'' tyle że jak już ci napisałem wcześniej -''papierowy'' :]
skorn napisał(a):fobiak napisał(a): nie waz sie nawet powtarzac klamst, ze w prl nie bylo wolnosci slowa, to co dzisiaj moge mowic, moglem mowic rowniez w prl
Czym zajmowałeś się w czasach PRL? Bo z pewnością robotnikiem czy chłopem nie byłeś. Wyglądasz mi raczej na jednego z tych partyjnych kacyków, co pasożytowali na "klasie robotniczej" i stąd ten ból dupy. ; )
Bazylia rozpieprzył tą twoją bolszewicką propagandę, zapędził cię merytorycznie do kąta. Na twoje brednie, także o płacy minimalnej w wysokości 8 tys. zł, to tylko falcobarany mogą się nabierać. : )
falco napisał(a):M21W2 napisał(a):,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Napisz co Ty wiesz . niespełniony uczniu Urbana . Wolisz pyskówkę masz odpowiedź w Twoim stylu . Najgorsze zero to głośny krzykacz w tłumie i anim z twarzą ptaka falkobaran . Dobrej nocy życzę .skorn napisał(a):fobiak napisał(a):
Kiedyś myślałem że się pomyliłem że to ojciec Pana M czego zresztą nie ukrywał był oficerem wojskowym , ktoś mi napisał że niepotrzebnie przeprosiłem Falco za stwierdzenie - syn komunistycznego oficera , przeprosin nie przyjął , czyżby to była prawda Falco .
ty mnie przepraszałeś?...a po co?
przecież ani mnie tym nie uraziłeś ani mi na tym nie zależało :)
ot jakiś tam M21 coś wybełkotał i tyle ...
widzisz niespełniony ''kombatancie '':]
nie potrafisz zbyt wiele napisać o Radomiu ale znowu ponosi cię i wracasz do ''syna komunistycznego oficera''
i co?...myślisz że się tym przejmuję?
w odpowiedzi mam ci pisać jak inni że nawet z własnym bratem się skłóciłeś?
to też nas różni ...;)
ramaj napisał(a):fobiak napisał(a): ....................... nie waz sie nawet powtarzac klamst, ze w prl nie bylo wolnosci slowa, to co dzisiaj moge mowic, moglem mowic rowniez w prl .............
Zgadza sie .Mogłeś mówić wszystko np. w lesie jak nikt ciebie nie słyszał.Tylko wcześniej trzeba było się dobrze rozejrzeć.