fobiak napisał(a): bzdetujesz bez opamietaniaFobiak wracam po godzinie a tu ~~Zielonobrunatna Bazylia rozłożył Ciebie na łopatki jakby to ujął panna - szach i mat , przyznam że Bazylia mi zaimponował . A może coś w temacie c-e-n-z-u-r-a - za co władza PZPR zamknęła członków PZPR Kuronia i Modzelewskiego .
odpuszcze sobie az odrobisz lekcje
M21W2 napisał(a):fobiak napisał(a): bzdetujesz bez opamietaniaFobiak wracam po godzinie a tu ~~Zielonobrunatna Bazylia rozłożył Ciebie na łopatki jakby to ujął panna - szach i mat , przyznam że Bazylia mi zaimponował . A może coś w temacie c-e-n-z-u-r-a - za co władza PZPR zamknęła członków PZPR Kuronia i Modzelewskiego .
odpuszcze sobie az odrobisz lekcje
M21W2 napisał(a):ramaj napisał(a):M21W2 napisał(a): ..........................................................................................................................................
trochę siebie ganię że nieraz zbyt ostrych słów używam w stosunku do Falco więc skomentuję to tak że - niektórzy ludzie tak mają .Dopisane 12.02.2019r. o godz. 12:23: Falco -- wybacz że kopiuję i wklejam dzięki Tobie przypomnę więcej niż jedno zdanie wyrwane z kontekstu - ''co zrobiliście z ojczyzną ,przecież to i moja ojczyzna'' - bez zaznaczenia gdzie wygłoszone . do kogo skierowane , następny cytat - napisz mi tu dlaczego to JP2 wyrzucił wam w twarz - nam znaczy komu , jesteś w stanie to wyjaśnić ? , zapewne nie
Gdy Polska wyzwoliła się komunizmu dzięki zwycięstwu Solidarności, Papież Polak przypomina w Sopocie 5 czerwca 1999 r. źródłach tej wartości i idei. -----4 )- „Musicie od siebie wymagać, nawet gdyby inni od was nie wymagali”.
ty siebie ganisz?
ciebie ponoszą emocje a twoje te niby ''ostre słowa '' nie robią na mnie najmniejszego wrażenia :]
a słowa papieża? inne cytujesz a tego niebo nie wiesz gdzie je wypowiedziano i do kogo?
a może po prostu wstyd ci się do tego przyznać :]
facet -chcieliście rządzić krajem a nie zajmować robotnikami i ich problemami ...nie wyszło
chcieliście być związkiem zawodowym ale byliście zbyt pazerni na władzę i staliście się partią polityczną mając w dupeczce robotników ...
ilu dzisiaj macie członków?
teraz jeszcze sobie poczytam bo a chwilkę obiadek ale pózniej jak zobaczę coś sensownego to może odpiszę
teraz jeszcze nie wszystko przeczytałem zresztą czy warto czytać bzdety o ''autorytecie ''JP2 ;)
Dopisane 12.02.2019r. o godz. 16:53:M21W2 napisał(a): Fobiak rozszyfruj skrót KPZR dla ułatwienia dodam - bratnia partia PZPR .
te..''cfaniaczku '':)
rozszyfruj to ...KKK (nie szukaj kuklusów'')
zobaczymy jaki to z ciebie ''opozycjonista''
chociaż ja i tak już widzę kim jesteś ...
a tak na marginesie -byłeś 4 grudnia 81 w Radomiu? ;)