falco napisał(a): zmanipulowanym?
facet-wychodzi twoja niewiedza ;)
ale o tym twoje szmatławe ''propagandówki '' nie piszą więc nawet nie wiesz o czym piszę ...:]
no ''kombatancie'' :]
kto jest na tej fotce?[img=1549988809_xtwreqj.jpg]
fobiak napisał(a): nie waz sie nawet powtarzac klamst, ze w prl nie bylo wolnosci slowa, to co dzisiaj moge mowic, moglem mowic rowniez w prl
falco napisał(a):Falco , czy tak powinna wyglądać dyskusja , Ty i klakierzy potraficie tylko insynuować , bredzić i próbować zdyskredytować moją osobę , w ten sposób potwierdzacie swoje chamstwo , jesteście żałośni . Doskonale wiem co się wydarzyło 3-4 grudnia 1981 w Radomiu , obrady Krajowej Komisji nagrane przez agentów bezpieki wykorzystywane po sfabrykowaniu na potrzeby zmasowanego ataku na Solidarność przez wszystkie media komunistyczne . Nie zaprzeczam że wystąpienia delegatów były anty rządowe tak mniej więcej jak Twoje obecnie . Wiele nagrań przez TW na szczeblach wojewódzkich było bardzie radykalne w swej treści . Taką mieliśmy wtedy wolność słowa o której pisał Fobiak . Cała ta propaganda komunistyczna miała na celu usprawiedliwienie stanu wojennego , przygotowywanego z bezpieką z Moskwy od roku . Prokuratura wszczęła nawet śledztwo o siłowe obalenie rządu , taśmy były lipnym dowodem po pięciu latach na mocy amnestii umorzono .
nie :)
on tylko ściskał dłonie Wałęsie a o tym by stanąć obok tego po prawej mógł tylko pomarzyć
:]
falco napisał(a): pytam bo tak wiele wiesz o tamtych czasach ...;)
skorn napisał(a):Kiedyś myślałem że się pomyliłem że to ojciec Pana M czego zresztą nie ukrywał był oficerem wojskowym , ktoś mi napisał że niepotrzebnie przeprosiłem Falco za stwierdzenie - syn komunistycznego oficera , przeprosin nie przyjął , czyżby to była prawda Falco .fobiak napisał(a): nie waz sie nawet powtarzac klamst, ze w prl nie bylo wolnosci slowa, to co dzisiaj moge mowic, moglem mowic rowniez w prl
Czym zajmowałeś się w czasach PRL? Bo z pewnością robotnikiem czy chłopem nie byłeś. Wyglądasz mi raczej na jednego z tych partyjnych kacyków, co pasożytowali na "klasie robotniczej" i stąd ten ból dupy. ; )
Bazylia rozpieprzył tą twoją bolszewicką propagandę, zapędził cię merytorycznie do kąta. Na twoje brednie, także o płacy minimalnej w wysokości 8 tys. zł, to tylko falcobarany mogą się nabierać. : )