fobiak napisał(a):falco napisał(a):
przez takich falcobaranow w kraju jest tak jak jest. jesli jeden z naszych pracodawcow zaproponowal tobie taka stawke na godzine to moze swiadczyc o tym, ze jestes samoukiem i jakosc twojej pracy nie zasluguje na wiecej. takich prac nie wykonuje sie na stawke godzinowa, wyjatki moga byc ale wtedy powinienes dostac minimum 35/h jesli nie zatrudniasz nikogo, jesli zatrudniasz 50/h bo jesli chcesz mu godziwie zaplacic, bedzie cie kosztowal 35/h. takie prace wykonuje sie na umowe od calosci lub za m².
nie masz racji :)
ów bolesławiecki''przedsiębiorca'' dostał na mnie namiary od kogoś dla kogo właśnie układałem glazurę a ze miał do zrobienia dwie klatki schodowe w Nowogrodzcu zaproponował mi zrobienie dla niego usługi ale nie jako podwykonawca tylko pracownik...';'stąd ta proponowana stawka 17 zł /h
tylko że Falco sam dla siebie jest prezesem i fizolem ;)
nie będę pracował dla kogoś kto nie szanuje pracy drugiego i chce mnie wysterować ...
w dalszej części posta masz dużo racji...;)
falco napisał(a): ''Nie złożyłbym kwiatów przed pomnikiem ks. Henryka Jankowskiego - przyznał dr hab. Sławomir Cenckiewicz. Historyk mówił też, że ks. Jankowski był wykorzystywany przez bezpiekę do różnego rodzaju gier, w tym do inspirowania konfliktów między Lechem Wałęsą a Anną Walentynowicz. Dyrektor WBH i wiceprzewodniczący Kolegium IPN był gościem Andrzeja Stankiewicza w programie Onet Opinie. ''
jaka ''s'' taki kapelan :]Dopisane 27.02.2019r. o godz. 16:13:''Wiadomości” TVP wyemitowały materiał poświęcony zmarłemu 7 lutego byłemu premierowi Janowi Olszewskiemu. Tylu fałszów historycznych, nieprawd i manipulacji nawet w TVP dawno nie było''
kto oglądał?
może ktoś się wypowie? tylko pisać prawdę a nie jakieś kolejne ''legendy'' ;)
falco napisał(a): ty umiesz czytać?
pytam innych bo nie oglądałem ...