~~Burobrązowa Skimia napisał(a):fobiak napisał(a): no w koncu, moze to bedzie przyklad dla motlochu w obozach pracy
Twój kumpel przecież opisywał ten archaiczny urząd. Temat był głośny.Teraz go jakoś nie widać , nie wiadomo czy żyje czy nie.
fobiak napisał(a):~~Burobrązowa Skimia napisał(a):fobiak napisał(a): no w koncu, moze to bedzie przyklad dla motlochu w obozach pracy
Twój kumpel przecież opisywał ten archaiczny urząd. Temat był głośny.Teraz go jakoś nie widać , nie wiadomo czy żyje czy nie.
doopku jaki moj kumpel, ja sie kumpluje tylko z babami to pisz kumpela albo kumpelka. ze tez musze sie z takimi bucami uzerac, ech....
urzedy mi zwisaja ale nie zwisa mi wyzysk, oprocz wysokich stanowisk w urzedach , wszyscy urzednicy powinni dostac podwyzki i to nie o 700zl ale na poczatek o 2000
~~Sina Magnolia napisał(a):fobiak napisał(a):~~Burobrązowa Skimia napisał(a):fobiak napisał(a): no w koncu, moze to bedzie przyklad dla motlochu w obozach pracy
doopku jaki moj kumpel, ja sie kumpluje tylko z babami to pisz kumpela albo kumpelka. ze tez musze sie z takimi bucami uzerac, ech....
urzedy mi zwisaja ale nie zwisa mi wyzysk, oprocz wysokich stanowisk w urzedach , wszyscy urzednicy powinni dostac podwyzki i to nie o 700zl ale na poczatek o 2000
fobiak, w którym urzędzie pracujesz ? :-) Przecież urzędnicy popierają zapraszanie nieograniczonej liczby Ukraińców do pracy. Ukraińcy zaniżają zarobki bo pracodawca ma w czym wybierać. Zamiast płacić godziwie Polakowi woli dać mniej Ukraińcowi. W ten o to sposób zarobki są na poziomie jakim są.
fobiak napisał(a):
a co maja urzednicy do popierania albo nie, urzednik pracuje wg przepisow. urzednik ma slepo realizowac ustawy, polecenia, decyzje rzadowe, jesli takowe sa zatwierdzone