~~Szarawozielona Rudbekia napisał(a): No właśnie.... A konkretnie to co jest głupiego w mojej matematyce? To prawdziwa wyliczanka. Która z informacji jest nieprawdziwa? Jestem głupi bo ośmielam się opisać rzeczywistość niewygodną dla tego środowiska?
~~Szarawozielona Rudbekia napisał(a): A propos oświadczeń majątkowych, a raczej dochodów wykazywanych w PIT.... To byłby dokładny miernik wynagrodzeń nauczycieli. Publicznie jest tylko mowa o wynagrodzeniu zasadniczym. Proszę w takim razie zerknąć na jawne oświadczenia majątkowe dyrektorów szkół bolesławieckich (tylko te są publicznie dostępne). Z zachowaniem odpowiednich proporcji możemy też zorientować się w zarobkach nauczycieli. Wybrałem 4 największe szkoły średnie w Bolesławcu. Zarobki dyrektorów wynoszą: 125 tyś., 110 tyś., 99 tyś. 105 tyś. I są to tylko dochody ze stosunku pracy. Są Państwo zdziwieni, zaszokowani? Proszę to sprawdzić na stronie Starostwa w oświadczeniach majątkowych. I są to oświadczenia za rok 2017.
~~Szarawozielona Rudbekia napisał(a): No właśnie.... A konkretnie to co jest głupiego w mojej matematyce? To prawdziwa wyliczanka. Która z informacji jest nieprawdziwa? Jestem głupi bo ośmielam się opisać rzeczywistość niewygodną dla tego środowiska?
~~Szarawozielona Rudbekia napisał(a): I przez 40 lat Pańskiej pracy rządził PIS? Pańska emerytura to wina obecnego premiera? Premiera, nie "mateuszka".