Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry dentysta w Bolesławcu.

3827
#emerson nieaktywny
20 września 2012r. o 21:00
~mała mi napisał(a): U jakiego dentysty zrobie koronki na zęby i ile to kosztuje?

Spytaj u Babijczuka na Tyrankiewiczów. Sam robiłem ostatnio most i stało się coś dziwnego,a mianowicie... cena blisko 1000zł niższa niż ta, którą wyliczyli mi w Stomadencie :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5437
#Sharon91 nieaktywny
30 listopada 2012r. o 21:36
Mam problem z cholernie bolącym zebem, który trzeba wyrwac. U kogo na NFZ wyrwe odrazu w poniedzialek zeba? Albo ewentualnie prywatnie i ile gdzies to bedzie kosztowalo? Słyszałam, że dr.Durynek jest dobry. Ktos ma jakies opinie na jego temat?

...Nigdy nie dyskutuj z idiota, najpierw sprowadzi cie do swego poziomu, a później pokona doświadczeniem...
~Dorota niezalogowany
1 grudnia 2012r. o 15:46
HEj. jeśli mogę poradzic to proponuję dr. Durynka Wojciecha najmłodszy z nich ale jest super. chodzę od kilku miesięcy i wyleczył mi już połowę ząbków na kasę chorych oczywiście. Płacę jedynie za białą plombę 50 zł ale jeśli ktoś chce zwykła to jest za darmo. zawsze leczy mi ze znieczuleniem także nic nie boli. Jest miły uprzejmy i zawsze wszystko dokładnie wyjaśni bez żadnej łaski jak u większości nawet u tych prywatnie! Polecam !!!! nr telefonu do gabinetu 75 7326555
~m niezalogowany
1 grudnia 2012r. o 23:49
Tak jak wyżej, Wojciech Durynek jest super dentystą. Wyleczył zęby moje, mojego męża. Bez bólu i stresu. Polecam :)
~m niezalogowany
2 grudnia 2012r. o 11:08
tak ,tak ,potwierdzam , to jest prawda, Durynek Mariusz i Wojtek, u Wojtka na kasę chorych można leczyć bez bólu , stresu i w miłej atmosferze, u Mariusza też fajnie i co najważniejsze [dla mnie ] ,nie boli, leczyłam u niego zęby wraz z rodziną, wszyscy zadowoleni , wprawdzie prywatnie ,ale to było dawniej i Wojciech jeszcze wtedy nie przyjmował,
. w każdym razie polecam tych lekarzy , są naprawdę dobrzy w swym ''fachu'', po pierwszej wizycie już się wie ,że do tego lekarza będzie się chodzić, a nie do innego.
8528
#skun871 nieaktywny
2 grudnia 2012r. o 12:28
witam potrzebuje zrobić rekonstrukcje zęba z którego pozostało mi jakieś 30-40% korony, pozostałość po tym co odpadło razem z poprzednią plombą

kogo mi polecicie do rekonstrukcji?
~em niezalogowany
2 grudnia 2012r. o 17:00
skun871 napisał(a): witam potrzebuje zrobić rekonstrukcje zęba z którego pozostało mi jakieś 30-40% korony, pozostałość po tym co odpadło razem z poprzednią plombą

kogo mi polecicie do rekonstrukcji?

polecam dr Malgorzate Guzik, pomogla mi kiedy stracilam wiekszosc mojego zeba
~~7 niezalogowany
2 grudnia 2012r. o 17:41
mi zrekonstruował M.Durynek, i zrobił to dobrze.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza