~ napisał(a): Szukam "wyrozumiałego" dentysty dla osoby, która panicznie bała się wizyt u stomatologa i teraz ma nieciekawy stan uzębienia, prawdopodobnie trzeba pousuwać to co zostało z zębów i zrobić protezę. Proszę o dobre wskazówki nie o złośliwe komentarze. Szukam lekarza, który nie tylko leczy, ale potrafi podejść do pacjenta ze zrozumieniem. To bardzo ważne. To osoba zamknieta w sobie, po przejściach z licznymi kompleksami więc proszę o wyrozumiałość. Chciałabym pomóc nie zaszkodzić. Może w ramach NFZ gdzieś taki przyjmuje?
To tylko Durynek, wyrozumiały jak mało kto , sama miałam podobnie , odchodziłam od zmysłów z bólu u innych dentystów, a ten człowiek potrafił mnie zrozumieć po jednym słowie , całe leczenie było bez bólu, nawet bez kłucia igłą, wyrywania nie czułam wcale ,dziwiłam się kiedy lekarz oznajmiał ,że już i mogłam zobaczyć wyrwany korzeń nie wiem dokładnie jak On to robi ale nic nigdy nie bolało a uzębienie miałam fatalne, zrobił mi w ''gębie'' porządek i raz na zawsze wyzwolił od strachu przed fotelem dentystycznym, przy tym jest miły ,sympatyczny i ..przystojny :D