Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry dentysta w Bolesławcu.

~ niezalogowany
8 grudnia 2012r. o 17:52
Stomadent :-). Super. Polecam dr Konarska.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Zybstar niezalogowany
8 grudnia 2012r. o 18:23
Ludzie, ocenić dentystę nie jest łatwo... bo to że któryś szybko i tanio wyleczy jest fajne, ale ząb powinien służyć długo... a zazwyczaj jeśli jest leczony z zachowaniem najwyższych wymogów i procedur, to takie leczenie musi potrwać, i kosztować niestety.... w przeciwnym wypadku mamy po kliku latach torbiele na dziąsłach, przy korzeniach, coś wiem na ten temat
~Daco niezalogowany
9 grudnia 2012r. o 12:59
ppolecam Macieja Wiktora-stomadent, pełen profesjonalizm
~aaa niezalogowany
9 grudnia 2012r. o 14:27
~em napisał(a):
skun871 napisał(a): witam potrzebuje zrobić rekonstrukcje zęba z którego pozostało mi jakieś 30-40% korony, pozostałość po tym co odpadło razem z poprzednią plombą

kogo mi polecicie do rekonstrukcji?

polecam dr Malgorzate Guzik, pomogla mi kiedy stracilam wiekszosc mojego zeba

Doktor Igor Kowalczyk stomed
~blu niezalogowany
9 grudnia 2012r. o 21:33
Chodzę do pana M. Durynka bardzo miły człowiek nie jest zdziercą w porównaniu do innych. Poza tym z bólem czy jakimś nagłym problemem przyjmują uważam że są godni polecenia
~ niezalogowany
9 grudnia 2012r. o 22:11
~blu napisał(a): Chodzę do pana M. Durynka bardzo miły człowiek nie jest zdziercą w porównaniu do innych. Poza tym z bólem czy jakimś nagłym problemem przyjmują uważam że są godni polecenia

Polecam również M.Durynka, nie leczy szybko i tanio ale właśnie dokładnie i porządnie,dwie,trzy wizyty ,ale ma się ząbek jak nowy.
~ niezalogowany
10 grudnia 2012r. o 23:06
Szukam "wyrozumiałego" dentysty dla osoby, która panicznie bała się wizyt u stomatologa i teraz ma nieciekawy stan uzębienia, prawdopodobnie trzeba pousuwać to co zostało z zębów i zrobić protezę. Proszę o dobre wskazówki nie o złośliwe komentarze. Szukam lekarza, który nie tylko leczy, ale potrafi podejść do pacjenta ze zrozumieniem. To bardzo ważne. To osoba zamknieta w sobie, po przejściach z licznymi kompleksami więc proszę o wyrozumiałość. Chciałabym pomóc nie zaszkodzić. Może w ramach NFZ gdzieś taki przyjmuje?
~ niezalogowany
11 grudnia 2012r. o 0:00
~ napisał(a): Szukam "wyrozumiałego" dentysty dla osoby, która panicznie bała się wizyt u stomatologa i teraz ma nieciekawy stan uzębienia, prawdopodobnie trzeba pousuwać to co zostało z zębów i zrobić protezę. Proszę o dobre wskazówki nie o złośliwe komentarze. Szukam lekarza, który nie tylko leczy, ale potrafi podejść do pacjenta ze zrozumieniem. To bardzo ważne. To osoba zamknieta w sobie, po przejściach z licznymi kompleksami więc proszę o wyrozumiałość. Chciałabym pomóc nie zaszkodzić. Może w ramach NFZ gdzieś taki przyjmuje?

To tylko Durynek, wyrozumiały jak mało kto , sama miałam podobnie , odchodziłam od zmysłów z bólu u innych dentystów, a ten człowiek potrafił mnie zrozumieć po jednym słowie , całe leczenie było bez bólu, nawet bez kłucia igłą, wyrywania nie czułam wcale ,dziwiłam się kiedy lekarz oznajmiał ,że już i mogłam zobaczyć wyrwany korzeń nie wiem dokładnie jak On to robi ale nic nigdy nie bolało a uzębienie miałam fatalne, zrobił mi w ''gębie'' porządek i raz na zawsze wyzwolił od strachu przed fotelem dentystycznym, przy tym jest miły ,sympatyczny i ..przystojny :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza